KIG_2019_Artex.jpg
3 Bruksvägen Östergötlands län 595 95 SE
0142-133 400142-133 40
0142-13349

Artex AB finns i Mjölby, Tibro och Trollhättan med ca 60 anställda i Sverige respektive ca 180 vid egna fabriker i Lettland. Vi utvecklar och tillverkar textila produkter för möbel, bil och offentliga transporter, samt gör renoveringsprojekt och specialmöbler
för offentlig miljö.

”Artex utför tapetsering/möbelrenovering, absorbenter för bättre ljudmiljö, måttbeställda kyrkodynor, övrig textil inredning samt nyproduktion av möbler.”

1928
Mats Rydsund
Malin Olofsson 070 784 33 12
KIG_2019_Stiga.jpg
Tranås, Sverige 37.79 km

STIGA Group är Europas största tillverkare av trädgårdsmaskiner med varumärket Stiga som flaggskepp. Av tradition och som följd av det nordiska klimatet är kvalitetskraven på trädgårdsmaskiner höga på svenska marknaden. Inga andra tillverkare av trädgårdsredskap i Europa har ett större sortiment eller bredare erfarenhet för att backa upp sina kunder, än STIGA Group.

”STIGA Pro – vårt utbud av professionella produkter. Framtagna för de mest krävande situationer, för suveräna prestationer, förbättrad ergonomi och starkare ekonomi. De är kraftfulla men prisvärda, kostnadseffektiva men ovärderliga.
Gjorda för proffs. För dig.”

Magnus Andersson
KIG_2019_Hags.jpg
Grännavägen 7, 578 33 Aneby, Sverige 62.33 km

Sedan starten 1948 har vi drivits att skapa aktiva mötesplatser för alla generationer. Mötesplatser där man kan leka, umgås, träna och må bra.
Våra produkter för Park & Stadsmiljö är framtagna för att hålla i alla väder och alla tider. På HAGS finns en medveten strävan att hitta lösningar där form och funktion samverkar. Leken är hjärtat i vår verksamhet och vi har ett stort utbud av lekutrustning. Hos oss kan du få hjälp hela vägen – från tips och idéer till färdig installation.

”Att vara utomhus är viktigt för alla åldrar. En aktiv runda på lekplatsen eller en stund av vila och reflektion i det gröna. Att ladda kropp och knopp med energi – det får oss att må bra!”

Mattias Hellqvist
KIG_2019_Nordfarm.jpg
Surgatan 1, Norrköping, Sverige 63.65 km

Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare och många fler. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare. Vi säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige.

Avant kompaktlastare finns i 20 modeller och över 200 olika redskap. Avant är de klart mest flexibla och mångsidiga kompaktlastaren i världen. Som världens största Avant-importör vet vi vad du behöver och hur du bäst effektiviserar ditt arbete. Avant skapar förutsättningarna för effektivisering och lönsamhet.

– Nordfarm har gjort bra maskiner bättre i 37 år

Björn Gunnar Jönsson
KIG_2019_Terrigio.jpg
Kaplansgatan 16C, Skövde, Sverige 79.66 km

Terrigio AB är ett helsvenskt företag som erbjuder kompletta systemlösningar för era bevattningsbehov. För större växtbäddar och rabatter har vi det patenterade systemet SAVAQ och för planteringskärl, urnor och krukor har vi självbevattningssystemet Urban water.

Exempel på ett urval av våra produkter:
– Planteringskärl och växtmoduler med bevattningstankar
– Kantsystem för växtbäddar i olika höjder
– Gravlådor för långtidsbevattning till kyrkogårdar i olika modeller och material

Terrigio erbjuder också en rad olika tjänster och produkter för offentlig miljö, park, trädgård och kyrkogård.

”Gräset är inte grönare på andra sidan, det blir grönt när du vattnar”

KIG_2019_W_Maskin.jpg
Lunnadalsvägen 8, Skövde, Sverige 80.45 km

W Maskin tillhandahåller som enda produkt en gångkratta med en unik lösning för underhåll av exempel grusbelagda vägar, gångar vid kyrkor, parker, idrottsplatser och golfbanor.
Denna unika konstruktion har dubbla ställbara sidoskär som formar gångar, upprätthåller skurna gräskanter och förhindrar att grus kastas utanför arbetsbredden. Då det dessutom är ett kontinuerligt underhåll av marken förhindras ogräs att återkomma.
Skärstålet är 100% svenskt hardox stål.

”Här kommer produkten som ger er snygga gångar utan en droppe miljöfarligt ogräsmedel. Slitagestarka delar som sällan vid normalt slitage behöver bytas därmed låg driftkostnad. 600 kunder i norden kan inte ha fel. Välj VELOG.”

Marcus Weylandt
KIG_2019_Elmia.jpg
Elmiavägen, Jönköping, Sverige 85.54 km
036-15 20 00036-15 20 00
036-15 22 29

Elmia är ett av nordens ledande mässbolag som arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Vartannat år arrangeras Elmia Park, Sveriges största mässa för utomhusmiljöer. Elmia Park samlas kring orden Anlägga, Växa och Attrahera. Med dem sammanfattar vi hela den process som ligger till grund för utvecklingen av grönare ute- och stadsmiljöer och skapar en röd tråd för mässan.

Tre dagar av inspirerande möten, kunskap, utställningar och framtidsvisioner. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för framtidens gröna miljöer.

KIG_2019_Kabe-mattan.jpg
Sågverksvägen 10A, Fjugesta, Sverige 93.32 km

Vi har tillverkat entrémattor och skapat entrélösningar sedan 1944. I mer än 70 år har kvalitet och produktutveckling alltid legat i fokus. Vår Originalmatta är den ledande produkten på marknaden i Sverige. Våra produkter finns över hela landet, från köpcentrum till bostadsrätter, arenor till kyrkor. Vill Ni göra en bra entré, Välkommen till oss!

”Kontakta oss, vi ger råd om rätt entrélösning för just Er entrémiljö. Det lönar sig! Ring 0585-255 50!”

Anders Åberg