Aspergo.jpg
Hammarvägen 10, Borgholm, Sverige
10 Hammarvägen Borgholm Kalmar län 387 35 SE
0485-120 500485-120 50
0485-128 60

Aspergo AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi är belägna på Öland och har i över 40 år producerat och distribuerat trycksprutor till proffs inom industri och trädgård med fokus på kvalité, funktionalitet, service och lång livslängd.
Vi erbjuder genom schweiziska Birchmeier marknadens största och mest innovativa utbud av trädgårdssprutor och tillbehör för yrkesfolk och privatkonsumenter. Birchmeier har i 140 år tillverkat och utvecklat trädgårdssprutor och produktutbudet omfattar bl.a. sprutor som tål ogräsättika, skumsprutor för stenrengöring, batteridrivna rygg- och trycksprutor, gödningsspridare, spillfria bensindunkar och större kärrsprutor m.m.

”Genom stor kunskap, lång erfarenhet och personlig service kan vi hjälpa Er med kyrkans alla behov av trädgårdssprutor. Vårt engagemang är med Er hela vägen från köp genom användning till service under hela sprutans livslängd. Oavsett om det gäller ogräsbekämpning, stenvård, plantskötsel eller gödningsspridning, kontakta oss så hjälper vi Er med rätt produkt till rätt användningsområde. Med snabba leveranser och service är vi alltid nära Er. /Andreas Bergland”

Antal anställda:
2
Grundat år:
1980
VD:
Andreas Bergland
Kontaktperson:
Andreas Bergland
DuabHuset.png
Södra Vägen 3, 383 34 Mönsterås, Sverige 21.82 km

DUAB är ett familjeföretag som har stor import av maskiner och verktyg samt samarbete med kända tillverkare av utrustning. Vi har postorder samt 5000 kvadratmeter lager, butik och kontor i Mönsterås. Öppettider hittar du på http://www.duabhuset.se eller i våran produktkatalog. Du får teknisk rådgivning, support, montage, service m. m. vid behov.

VD:
Tommy Petersson
Visar 1 resultat