Götene.png
Götene, Sverige
2 Östra Torsgatan Götene Västra Götalands län 533 32 SE

Götene Ljud erbjuder mångårig erfarenhet av installationer av ljud, bild, guide och tolkanläggningar samt  teleslingor för kyrkor och andra offentliga miljöer.
Vi lägger stor vikt vid att installationen skall vara välfungerande, snygg och praktisk.
Att anläggningen är lätt att förstå och använda  är andra viktiga delar i en bra anläggning. Kundens behov & trygghet sätts i centrum.

Besök gärna vår hemsida för mera information: http://www.goteneljud.se

”Vi har erfarenhet från det lilla kapellet till stora katedraler, samlingssalar och
mötesrum.”

4,6 MSEK
Huvudägare:
Claes Sjöblom
Kontaktperson:
Claes Sjöblom
Selected by Trum.jpg
Lidköping, Sverige 19.61 km

Selected By Trum är ett familjeföretag med säte i Skaraborg. Med vårt sortiment av utemöbler tar vi begreppet hållbarhet ett steg längre. Materialet i alla produkterna är återvunnet och möblerna är så beständiga att de kan stå ute året runt. Våra produkter är tillverkade i USA av återvunnen HDPE-plast.
Vackra och sköna och nästintill underhållsfria utemöbler som inte behöver vinterförvaras. Utemöbler för skandinavisk väder, helt enkelt. En utemöbel enligt oss är en investering. Något som lever med dig och din utemiljö genom alla säsonger på lång sikt. Upp till 20 års garanti på samtliga produkter. Vi är generalagenter för Polywood Inc.USA i Sverige, Norge, Finland och Schweiz.
Vi älskar att skapa underbara exteriöra miljöer och samtidigt bidra till en bättre miljö. Idag kan vi stolt erbjuda vackert formgivna, hållbara utemöbler, anpassade för vårt skandinaviska klimat och livsstil.

Kyrkogårdsförvaltningen Uddevalla
“Sofforna är Fantastiska ! Vi kan lämna dem utomhus på vintern och underhållet
är minimalt”
Privatkund Kungshamn, Smögen
“Jag köpte möbler av er för 5 år sedan. Stolarna är fantastiska och ser fortfarande
helt nya ut. Nu ska jag ha fler!”

Vi strävar efter att vara det självklara valet när det gäller utemöbler.
Följ oss på Instagram och Facebook

Mats Olsson
W Maskin.jpg
Lunnadalsvägen 8, Skövde, Sverige 24.81 km

W Maskin tillhandahåller som enda produkt en gångkratta med en unik lösning för underhåll av exempel grusbelagda vägar, gångar vid kyrkor, parker, idrottsplatser och golfbanor.
Denna unika konstruktion har dubbla ställbara sidoskär som formar gångar, upprätthåller skurna gräskanter och förhindrar att grus kastas utanför arbetsbredden. Då det dessutom är en kontinuerligt underhåll av marken förhindras ogräs att återkomma.
Skärstålet är 100% svenskt hardox stål.

”Här kommer produkten som ger er snygga gångar utan en droppe Miljöfarligt ogräsmedel. Slitagestarka delar som sällan vid normalt slitage behöver bytas därmed låg driftkostnad. 600 kunder i norden kan inte ha fel. Välj VELOG”

Marcus Weylandt
Heatweed.jpg
Sjötorp Sjöbacken | 512 92 | Äspered 88.07 km

Europas ledande maskinlösningar för ogräsbekämpning med varmt vatten. Heatweed är ett kunskapsbaserad företag med mer än 35 års erfarenhet av ogräsbekämpning. Vår innovativa och miljövänliga teknik har vunnit flera priser, och vi satsar mycket resurser på produktutveckling och forskning. Heatweed®-metoden är väldokumenterad, och har visat sig vara den bästa lösningen fri från kemikalier. Mer än 350 referenser i Sverige!

”Det är viktigt att använda en effektiv och ekonomisk maskin för bekämpning av ogräs, därför investerade vi förra året i en Heatweed Mid. Heatweed®-metoden utgör ingen brandfara, är skonsam mot ytor och ger ett konsekvent resultat. Vi tycker att alla kyrkogårdar borde ha minst en Heatweed var i sin maskinpark.» David Grimbeck, Borås Kyrkogårdar.”

Cecilie Ruud
Elmia.jpg
Elmiavägen, Jönköping, Sverige 93.05 km
036-15 20 00036-15 20 00
036-15 22 29

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Vartannat år arrangeras Elmia Park, Sveriges största mässa för utomhusmiljöer. Mötesplatsen vänder sig till yrkesaktiva  inom  bl.a. kyrkoförvaltning, park- och fritidsförvaltning, fastighetsförvaltning, markanläggningsentreprenad och projektering.

Unigraphics.jpg
Borås, Sverige 95.4 km

UniGraphics AB är en av Sveriges största leverantörer av skyltar till kyrkogårdar. Företaget
startade 1934 och har lång erfarenhet av gravering och tillverkning av skyltar och andra