KIG_2019_Kabe-mattan.jpg
Sågverksvägen 10A, Fjugesta, Sverige
10B Sågverksvägen Örebro län 716 93 SE

Vi har tillverkat entrémattor och skapat entrélösningar sedan 1944. I mer än 70 år har kvalitet och produktutveckling alltid legat i fokus. Vår Originalmatta är den ledande produkten på marknaden i Sverige. Våra produkter finns över hela landet, från köpcentrum till bostadsrätter, arenor till kyrkor. Vill Ni göra en bra entré, Välkommen till oss!

”Kontakta oss, vi ger råd om rätt entrélösning för just Er entrémiljö. Det lönar sig! Ring 0585-255 50!”

Antal anställda:
17
Grundat år:
1944
Omsättning:
31 MSEK
VD:
Anders Åberg
Styrelseordförande:
Gösta Welandson
Huvudägare:
Weland AB
KIG_2019_Metodicum.jpg
Gärdesvägen 10, 693 32 Degerfors, Sverige 23.56 km

Vi sammanför kunskap om att skapa ett bättre arbetsliv med dem som kan tillämpa den i praktiken. Det sker genom utbildningar om personalfrågor, och konferenser om t.ex. ny lagstiftning, politiska initiativ eller trender som påverkar personalpolitiken

Vi samarbetar med sverigeledande experter inom sina respektive områden. Vår omvärldsbevakning gör att vi kan erbjuda aktuella och användbara program.

”25 000 utbildade genom åren. 30 år i branschen. Kunnigaste föreläsarna och experterna. Oberoende från politik och särintressen.”

VD:
Veronika Törnqvist
KIG_2019_hasselfors.jpg
Örebro, Sverige 24.98 km

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä BVB satt hållbarhet främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for Life visar hur våra växtmaterial möjliggör matproduktion, gröna städer och hållbar odling. Hasselfors Garden’s kvalitetsjordar används både ute och inne; anläggningsjordar för gräsytor, rabatter och trädplantering och torvbaserade odlingsjordar för odling i bäddar och krukor.

KIG_2019_hammarby_bruk.jpg
705 92 Örebro, Sverige 26.47 km

HAMMARBY BRUK NORA AB Grundades 2001 och har sitt säte i Örebro. Hammarby Bruk AB har som syfte att bedriva och vara behjälplig med att utveckla ett grönt och modernt samhälle. Vår specialitet ligger i att vara flexibla och sätta kunden i centrum.

”Räcken, Staket, Grindar i smide och gjutjärn. Lyktstolpar och belysning, Parksoffor, Planteringsurnor, Kantstål för avgränsning mellan grönyta och grusgång.”

VD:
Stefan Johansson
KIG_2019_Takskifferspecialisten.jpg
Grythyttan, Sverige 62.63 km

Vi är ett företag som är specialiserade inom takskiffer. Detta innefattar nyläggning, omläggning och reparation av skiffertak samt montering av taksäkerhet.
Företaget har funnits sedan 1987 och våra takläggare har många års erfarenhet i branschen.
Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige samt även Danmark och Norge.

”Vi kan vår sak eftersom vi är det enda företaget i landet, som enbart är specialiserade på skiffertak. Kontakta oss för ett kostnadsfritt åtgärdsförslag!”

VD:
Ulf Håkansson
KIG_2019_Byggspecialisten.jpg
Granliden 10, 712 95, Grythyttan 63.5 km

Byggspecialisten AB är ett företag som utför de flesta byggnadsarbeten men är specialiserad på nyläggning och omläggning av skiffertak. Vi åtar oss jobb som nyläggning, inredningsarbeten, snörasskydd, målning, konservatorarbeten av gamla målningar och de flesta invändiga och utvändiga restaureringar.

Vi är ofta totalentreprenör och vi åtar oss små som stora arbeten.
Många av oss har över 25 års erfarenhet och har utfört arbeten på många kyrkor och herrgårdar. För oss är det viktigt att varje objekt skall vara en god referens med nöjda kunder.

VD:
Jörgen Lindén
KIG_2019_Artex.jpg
Bruksvägen 3, 595 95 Mjölby, Sverige 93.32 km
0142-133 400142-133 40
0142-13349

Artex AB finns i Mjölby, Tibro och Trollhättan med ca 60 anställda i Sverige respektive ca 180 vid egna fabriker i Lettland. Vi utvecklar och tillverkar textila produkter för möbel, bil och offentliga transporter, samt gör renoveringsprojekt och specialmöbler
för offentlig miljö.

”Artex utför tapetsering/möbelrenovering, absorbenter för bättre ljudmiljö, måttbeställda kyrkodynor, övrig textil inredning samt nyproduktion av möbler.”

VD:
Mats Rydsund
Visar 6 resultat