Makita.jpg
Bergkällavägen 36, Sollentuna, Sverige
36 Bergkällavägen Sollentuna Stockholms län 192 79 SE

Makita har ett mycket stort sortiment av maskiner och tillbehör och vi kan därmed bli din
totalleverantör av elhandverktyg. Det är viktigt för oss att Makita håller en hög professionell profil och våra produkter säljs därför enbart till professionella återförsäljare. Återförsäljarna utbildas av Makitas säljkår för att kunna förse sina kunder med rätt verktyg för rätt ändamål.

”Makita har världens största 18V sortiment med över 200 verktyg och vi är idag
marknadsledande leverantör i Sverige av elverktyg för professionellt bruk, vart fjärde
elverktyg som säljs i Sverige är en Makita.”

Antal anställda:
45
Grundat år:
2008
Omsättning:
450 MSEK
VD:
Yoshiki Kando
Försäljningschef:
Anders Dahl
Huvudägare:
Familjen Goto, Japan
Kontaktperson:
Johan Saari
SaintGobain_Weber.jpg
Norra Malmvägen 76, Sollentuna, Sverige 5.89 km

Weber är världsledande tillverkare inom torrbruk och utvecklar tillverkar och säljer innovativa lösningar för samhällsbyggande, inom områdena mur och puts, golvavjämning, betong, fäst och fog, samt lättklinker, lättklinkerblock, -husgrunder och -element, i nära samarbete med kunder och systerföretag. Företaget grundades i Frankrike under tidigt 1900-tal och sedan 1996 ingår Weber i Saint-Gobain koncernen. Webers produkter finns hos över 400 återförsäljare över hela landet. Weber arbetar även med ett nätverk av certifierade entreprenörer inom fasad och golv samt branschutbildade våtrumsentreprenörer som har specialkunskaper om Webers produkter och system.

Weber har marknadens bredaste sortiment av allt från traditionella mur-och putsbruk till moderna fasadsystem, med eller utan isolering.

”Webers arbete med kulturhistoriska byggnader.
Fram till 1940-talet var nästan all puts kalkbaserad. Grundregeln vid renovering av dessa ytor är att använda material som är så likt det ursprungliga som möjligt. Weber är behjälplig med att analysera och välja ut så att rätt material används vid murning och putsningsarbeten av äldre byggnader. Weber har ett brett sortiment av kalkbaserade produkter speciellt lämpade för denna typ av renoveringar.”

VD:
Peter Hamberg
Yster Construction.jpg
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla, Sverige 6.77 km

Yster Construction AB är exklusiv återförsäljare av Grundtuben som har levererat patenterad expansiv grundläggningsteknik sedan 1996. Grundtubens produkter uppfyller Centrala Gravvårdskommitténs (CGK) samtliga krav och installationen i marken sker enkelt utan någon grävning eller gjutning som påverkar kringliggande mark. Grundtuben påverkas inte av tjälskjutning tack vare den patenterade tekniken att expandera tubens nedre del och vi lämnar en 25-årig funktionsgaranti. Yster Construction AB tillhandahåller samtliga tjänster från kontroll och provning till säkring av gravvårdar med Grundtuben till Församlingar, stenhuggerier m.fl. i hela Sverige.

”Vi tillhandahåller samtliga tjänster ”från inventering till säker sten” och med Grundtubens breda produktsortiment kan vi säkra gravstenar från 30cm till stenar över 3 meter. I samband med inventeringsuppdrag levererar vi kompletta underlag, enligt Centrala Gravvårdskommitténs krav, med förslag på åtgärder med Grundtuben och fasta priser. För ytterligare information om oss, filmer på inventering och installationer, ritningar mm; http://www.yster.se/construction

VD:
Erik Dahlén (073-717 77 73, erik@yster.se)
Ramirent.png
Kungsängen, Sverige 9.97 km
031-57 84 00031-57 84 00
031-57 67 50

Behöver du hyra en maskin över dagen eller ska du etablera en hel arbetsplats?
Ramirent är ett av de ledande företagen inom maskinuthyrning med ett brett sortiment av moderna och välservade maskiner.
Vår kompetenta och erfarna personal hjälper dig att finna de rätta lösningarna för just dina behov. Vi finns alltid nära dig, med kundcenter
från Trelleborg i söder till Kiruna i norr.

”More than machines™”

VD:
Jonas Söderkvist
Tecnovap.jpg
Spjutvägen, Järfälla, Sverige 11.14 km

Tecnovap ångtvättar är speciellt framtagna för professionella användare. Den heta ångan
på närmare 180 grader är mycket effektiv och miljövänlig, då kemikalier ofta helt kan
uteslutas. Ångan dödar dessutom såväl virus som bakterier. Ångtvättarna passar perfekt
för badhus, idrottshallar, kyrkor, vårdcentraler, butiker, hotell och restauranger.

”Het ånga på 180 grader är mycket bra för att tina tjäle, då kyrkogårdens
jord är frusen och svår att bearbeta. Ogräs avlägsnas också mycket
effektivt då det även dödar ogräsets rötter.”

Skalleberg.png
Ormbackavägen 67, Järfälla, Sverige 11.19 km

Företaget startades 1956 av Anita & Atle Skalleberg:
Idag ägs företaget av 4st syskon; Oddbjörn Skalleberg, Lennart Skalleberg, Terje Skalleberg Roger Skalleberg och en brorson Joachim Skalleberg.

Handelsträdgården ligger i Järfälla där vi har vår produktion av årstidens krukväxter.
Våra kunder består av: Fackhandel, Gardencenters, Trädgårdsanläggare, Kommuner och Kyrkogårdar.
Vi har en Grossiströrelse i Årsta Partihallar.

VD:
Lennart Skalleberg
Valter Eklund.jpg
Vällingby, Stockholm, Sverige 14.16 km

Valter Eklund Stenentrepenader AB är ett specialistföretag som utför alla typer av sten­arbeten och stenentreprenader. Bland annat golv, fasader, trappor, badrum, kök, markbeläggningar, murar m.m.

VE Sten AB med import och egen verkstad. Tillverkar, tillhandahåller och säljer alla typer av stenmaterial. Bland annat golv, väggplattor, gat- & kansten, markhällar, fönsterbänkar, bänkskivor för kök och badrum, trappor, beklädnader, fasader, murar m.m.

VD:
Mikael Stjernborg
Standard Audio.jpg
Turbingatan 2, Arlandastad, Sverige 14.21 km

Standard Audio Systems AB är generalagent för ett 30-tal varumärken inom professionellt ljud och AV-utrustning. Vi har över 40 års erfarenhet av att leverera ljud/AV-lösningar till kyrkor, hotell, konferensanläggningar, nattklubbar, turnéljud, arenor, flygplatser, tågstationer.

VD:
Anders Arestav
Arva Trading.png
Industrivägen 14, 171 48 Solna, Sverige 15.78 km
Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90
Stockholm: 08-470 58 80 Malmö: 040-43 23 60

Arva Trading är generalagent för välrenommerade d&b audiotechnik samt ett flertal andra världsledande tillverkare av professionell ljudutrustning från hela världen. Gemensamt för dessa är att de uppfyller de absoluta krav på ljudkvalitet och tillförlitlighet, som har blivit ett signum för företaget. Arva har kontor i Stockholm, Malmö och Umeå. Ett nätverk av kunniga installatörer finns runt om i Sverige.

VD:
Olof Arvidsson
Preem.jpg
Warfvinges väg 45, Stockholm, Sverige 17.58 km

PREEM AB är Sveriges största drivmedelsföretag och svarar för 80 procent av den svenska raffinaderikapaciteten. Verksamheten omfattar produktion, försäljning, distribution, trading och varuförsörjning. Preem förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel i Sverige. Preem har ett rikstäckande servicenät med upp till 570 tankställen för privat- och yrkestrafik.
Preem har sedan 2016 även verksamhet i Norge.

VD:
Petter Holland
VEKSØ.jpg
Norr Mälarstrand 12, Stockholm, Sverige 19.54 km

VEKSØ är en av Skandinaviens ledande aktörer när det gäller design, tillverkning och försäljning av möbler för stadsmiljö, produkter för cykelparkering och hållplatsutrustning.
Företaget sysselsätter ca 100 medarbetare och är representerat i en rad europeiska länder med showroom i Stockholm, samt tillverkning i egen regi i Danmark och Lettland. Huvudkontoret finns i Fredericia i Danmark.

”I Veksö’s sortiment finns ett brett urval av möbler till offentlig miljö, bland annat;
bänkar, bord, cykelställ, cykeltak, pollare, trädskydd, klängväxtstativ och papperskorgar.
Gå in på http://www.vekso.se och beställ idag.”

Flinks.png
Stockholm, Sverige 19.73 km
08-13 12 1008-13 12 10
08-618 33 93

Flinks Järn har levererat förnödenheter, arbetskläder, verktyg och maskiner till yrkesfolket sedan 1907. I Stockholm har vi fem snabbgrossar på 2 500 kvadratmeter vardera.
Sortimentet omfattar 20 000 artiklar. Bland annat Rebit stenverktyg, Stihl Trädgårds­maskiner, Felco beskärning, Fiskars redskap och mycket mera. Hör av dig så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just ditt behov. Vi har öppet alla helgfria vardagar 06.30 – 17.00 året runt. Telefon 08-131210
http://www.flinks.se

VD:
Claes Lundqvist
apm.png
Stockholm, Sverige 19.73 km

APM har i över 20 års tid jobbat med ljud i alla dess former.
Vi hyr ut ljud och personal till turné och konserter.

Har även försäljning  och installation av dom flesta kända märken.
T.e.x.: d&b audiotechnik, Avid, SSL, Beyerdynamic, Sennheiser, Shure, Allen & Heath, Yamaha.
Återförsäljare av UE (Ultimate Ears ) custom hörlurar.

VD:
Andreas Vikström
Bröderna Siljendahls.png
Årsta skolgränd 4, Stockholm, Sverige 21.87 km

Vi tillhandahåller allt inom måleri- och dekorationsarbeten med äldre metoder och färgval. Men vi utför även lägenhetsrenovering, utvändigt måleri och fönsterrenovering.

Våra mål:
• Att skapa nöjda kunder.
• Att ha långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare.
• Att kvalitet och miljötänk skall ingå som en naturlig del i arbetet hos våra anställda.
• Att vara ett seriöst måleri med god ekonomi.

VD:
Conny Endrell
Kandy's.jpg
Häradsvägen 255, 141 72 Segeltorp, Sverige 22.93 km

Kandy´z är en godisbutikskedja med butiker med upp till 1000 olika sorter färskt lösgodis. Ett besök på Kandy´z är en upplevelse!
Godis uppskattas av de allra flesta. Särskilt vid högtider som jul och påsk förväntas godis mer än annars. Kandyz levererar godiskorgar, påskägg och andra fina förpackningar med inslaget lösgodis i hela Sverige. Vid konferenser, läger och andra event är godis populärt. Kandy´z erbjuder allt från fina godiskorgar till uthyrning av fyllda godisställ och popcorn- slushmaskiner för att ert arrangemang ska bli lyckat.

”Kandy’z, en god affär!”

VD:
Sonny Hedblom
Stockholmsmässan.jpg
Mässvägen, 125 30 Älvsjö, Sverige 24.35 km

Nordiska Trädgårdar är den ledande trädgårdsmässan i Norden. Med 55.000 – 60.000 besökare, 350-400 utställare och 600 representanter för media kan vi också med fog påstå att vi är den största årliga trädgårdsmässan.

Stockholmsmässan är Nordens största mässanläggning. I mer än 70 år har vi arrangerat mässor och kongresser som ger inspiration, kunskap och affärer. Det personliga mötet är grunden för vår kommunikation som människor. Det finns inte något som kan ersätta det. Det gäller allt från oväntade möten på stan till stora organiserade möten med tiotusentals deltagare.

Det är där vi på Stockholmsmässan kommer in. Vi älskar möten – alla sorters möten. Och därför är vi experter på att arrangera, planera och skapa just möten som gör skillnad. Både i det stora och i det lilla.

VD:
Patrik Sjöberg
KA Jonsson Belysningsverkstad AB.jpg
Hägervägen 14 | 122 39 | Enskede 25.66 km

Företaget grundades år 1902 av svärdfejare Knut Albert Jonsson och 1914 skedde övergången från att få reparera svärd till framställning av kristallkronor. Sedan sommaren 2016 driver gördelmakarna Jörgen och Robert verksamheten ute i Enskede i Stockholm. På senare år har dock tillverkningen fått träda tillbaka för renovering/restaurering av kristall- och ljuskronor.

”Vi har under decennier jobbat med renoveringar och reparationer av kyrkans ljuskronor, lampetter, ljusstakar samt andra mässings/silverföremål och vi har ett tätt samarbete med bla. konservatorer och riksantikvarieämbetet.”

VD:
Robert Ahlqvist
Växtleverantören.jpg
Trollörtsbacken 1, Huddinge, Sverige 30.66 km

Vi på Växtleverantören tillhandahåller all form av färdiga växter i alla tänkbara storlekar av högsta kvalitet. Vi har ett brett sortiment med häckplantor, buskar, gräs, lökar, perenner och träd i alla tänkbara storlekar. Vi levererar snabbt, punktligt och med fraktfri leverans till önskad adress. Vi är exklusiv partner till den tyska och välrenommerade plantskolan Clasen & Co.

”Jag handlar mina växter från Växtleverantören, för att få den bästa servicen samt
kvaliteten till ett bra pris till mina projekt.”
Helena Rosenlöv Egge, Landskapsingenjör

VD:
Victor Sundström
AZ Design.jpg
Träffgatan 2, 136 44 Handen, Sverige 37.67 km

AZ Design AB är er kompletta leverantör av produkter för restauranger, konferenser, kyrkor, församlingar och liknande verksamheter. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vi hjälpa er med att ta fram förslag av produkter som passar just er verksamhet. Vi har över 5000 produkter i sortimentet och 1000 produkter i lager för omgående leverans.
Hög kvalité, prisvärda produkter och personlig service är viktigt för oss.

”Vår styrka är kompetens, kvalité och långsiktiga kundrelationer. Vi utgår från era behov, er lokal och förverkligar er idé och önskan till verklighet. Med vårt stora engagemang och kunnande i varje unikt projekt blir ni en nöjd kund.”

VD:
Andreas Zwahlen
Byggunderhåll.png
Anläggarvägen 26, 136 44 Handen, Sverige 37.85 km

Byggunderhåll är ett företag inom plåt, tätskikt och byggnation. Vi har ett väl utvecklat samarbete med erfarna och kompetenta samarbetspartners och åtar oss gärna totalentreprenader.

4Sound.jpg
Haninge, Sverige 43.52 km

4Sound är Skandinaviens ledande musikaffärskedja.
Hos oss hittar du allt från ljudanläggningar till inspelningsstudios, gitarrer och keyboards.
Våra medarbetare är erfarna musiker som vet vad du behöver och vad som passar bäst just
för din verksamhet. Vi jobbar bara med branschens starkaste varumärken som t ex Gibson,
Yamaha, Fender och Roland.

Showing 1 - 20 of 21 results