Maskin & Trafikutbildningar.png
Violvägen 23, Gustafs, Sverige
23 Violvägen Dalarnas län 783 50 SE
070-554 07 76070-554 07 76
0243-24 07 76

Utbildar maskinförare och fordonsförare med förarbehörigheter.
Truck.
Hjullastare och Grävmaskin m.m.
Arbete På Väg
Yrkesförarkompetens
Heta Arbeten
Arbete med Skylift och säkerhet Fallskydd med Räddning.

Grundat år:
2012
Omsättning:
3099 TSEK
VD:
Elisabeth Ernstzon
Försäljningschef:
Lennart Ernstzon
Kontaktperson:
Lennart Ernstzon
Falu emaljskyltar.jpg
Tunnbindarevägen 1, 791 61 Falun, Sverige 21.16 km

Svenskt hantverk med hundraårig tradition. Här kan ni beställa era emaljskyltar och få ett hantverk av högsta kvalitet. Vi lägger stor omsorg vid den grafiska formgivningen och arbetet vid tillverkningen av våra emaljskyltar. All tillverkning sker på beställning. Kunden har därför möjligheter att få sin emaljskylt utförd efter egna önskemål. Vi tillverkar alla sorters emaljskyltar såsom husnummerskyltar, namnskyltar, gatuskyltar, skyltar till företag och institutioner. Kort sagt – emaljskyltar för alla behov. Vår tillverkning av emaljskyltar sker enligt traditionella metoder i ett material med en stark utstrålning och dekorativa kvalitéer.

Falu Emaljskyltar erbjuder: Mångårig erfarenhet, kunskap och kompetens.
Rådgivning och nära samarbete med kunden vid utformning av emaljskyltar.
Hjälp med grafisk formgivning, logotyp, texter och val av färger.
Att utföra hela uppdraget – Från idé till monterad skylt.
Högsta kvalitet och garantier på våra produkter.
God personlig service.

Sweco.jpg
Falun, Sverige 21.83 km

Sweco erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. I Sverige finns Sweco på ett femtiotal orter och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten och miljö, projektledning, energisystem, geografisk IT, industri samt strategi och analys. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

”Sweco Civil Mätningsteknik har specialiserat sig på att upprätta digitala gravkartor som är förberedda för koppling mot kundens gravregister. Vi erbjuder även andra typer av tjänster som 3D-laserskanning, 360 fotograferingar och flygfotograferingar med drönare.”

VD:
Ann-Louise Lökholm-Klasson
Metria AB.jpg
Gävle, Sverige 89.14 km
010-121 80 00010-121 80 00
010-121 83 00

Metria är den ledande aktören på marknaden inom mättjänster, geografiska informationssystem och fjärranlys. Genom smarta IT-lösningar hjälper vi våra kunder att kombinera data, analyser och trender för att kunna fatta rätt beslut. Aktuella och digitala kyrkogårdskartor effektiviserar drift, förvaltning och administration av kyrkogårdar – vi levererar IT tjänster med kartan i centrum, gör geografiska analyser – allt kopplat till ett
geografiskt läge.

”Vision
Metria visualiserar verkligheten för att leva på ett hållbart sätt.”

VD:
Erik Oldmark
Byggspecialisten.jpg
Granliden 10, 712 95, Grythyttan 97.21 km

Byggspecialisten AB är ett företag som utför de flesta byggnadsarbeten men är specialiserad på nyläggning och omläggning av skiffertak. Vi åtar oss jobb som nyläggning, inredningsarbeten, snörasskydd, målning, konservatorarbeten av gamla målningar och de flesta invändiga och utvändiga restaureringar.

Vi är ofta totalentreprenör och vi åtar oss små som stora arbeten. Många av oss har över 25 års erfarenhet och har utfört arbeten på många kyrkor och herrgårdar. För oss är det viktigt att varje objekt skall vara en god referens med nöjda kunder.

VD:
Jörgen Lindén
Takskifferspec.png
Grythyttan, Sverige 98.25 km

Vi är ett företag som är specialiserade inom takskiffer. Detta innefattar nyläggning, omläggning och reparation av skiffertak samt montering av taksäkerhet.
Företaget har funnits sedan 1987 och våra takläggare har många års erfarenhet i branschen.
Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige samt även Danmark och Norge.

”Vi kan vår sak eftersom vi är det enda företaget i landet, som enbart är specialiserade på skiffertak. Kontakta oss för ett kostnadsfritt åtgärdsförslag!”

VD:
Henrik Bark
Visar 5 resultat