KIG_2019_Metodicum.jpg
Gärdesvägen 10, 693 32 Degerfors, Sverige
10 Gärdesvägen Örebro län 693 32 SE

Vi sammanför kunskap om att skapa ett bättre arbetsliv med dem som kan tillämpa den i praktiken. Det sker genom utbildningar om personalfrågor, och konferenser om t.ex. ny lagstiftning, politiska initiativ eller trender som påverkar personalpolitiken

Vi samarbetar med sverigeledande experter inom sina respektive områden. Vår omvärldsbevakning gör att vi kan erbjuda aktuella och användbara program.

”25 000 utbildade genom åren. 30 år i branschen. Kunnigaste föreläsarna och experterna. Oberoende från politik och särintressen.”

Antal anställda:
15
Grundat år:
1986
Omsättning:
18 MSEK
VD:
Veronika Törnqvist
KIG_2019_Kabe-mattan.jpg
Sågverksvägen 10A, Fjugesta, Sverige 23.56 km

Vi har tillverkat entrémattor och skapat entrélösningar sedan 1944. I mer än 70 år har kvalitet och produktutveckling alltid legat i fokus. Vår Originalmatta är den ledande produkten på marknaden i Sverige. Våra produkter finns över hela landet, från köpcentrum till bostadsrätter, arenor till kyrkor. Vill Ni göra en bra entré, Välkommen till oss!

”Kontakta oss, vi ger råd om rätt entrélösning för just Er entrémiljö. Det lönar sig! Ring 0585-255 50!”

VD:
Anders Åberg
KIG_2019_hammarby_bruk.jpg
705 92 Örebro, Sverige 39.77 km

HAMMARBY BRUK NORA AB Grundades 2001 och har sitt säte i Örebro. Hammarby Bruk AB har som syfte att bedriva och vara behjälplig med att utveckla ett grönt och modernt samhälle. Vår specialitet ligger i att vara flexibla och sätta kunden i centrum.

”Räcken, Staket, Grindar i smide och gjutjärn. Lyktstolpar och belysning, Parksoffor, Planteringsurnor, Kantstål för avgränsning mellan grönyta och grusgång.”

VD:
Stefan Johansson
KIG_2019_hasselfors.jpg
Örebro, Sverige 44.11 km

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä BVB satt hållbarhet främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for Life visar hur våra växtmaterial möjliggör matproduktion, gröna städer och hållbar odling. Hasselfors Garden’s kvalitetsjordar används både ute och inne; anläggningsjordar för gräsytor, rabatter och trädplantering och torvbaserade odlingsjordar för odling i bäddar och krukor.

KIG_2019_Takskifferspecialisten.jpg
Grythyttan, Sverige 52.93 km

Vi är ett företag som är specialiserade inom takskiffer. Detta innefattar nyläggning, omläggning och reparation av skiffertak samt montering av taksäkerhet.
Företaget har funnits sedan 1987 och våra takläggare har många års erfarenhet i branschen.
Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige samt även Danmark och Norge.

”Vi kan vår sak eftersom vi är det enda företaget i landet, som enbart är specialiserade på skiffertak. Kontakta oss för ett kostnadsfritt åtgärdsförslag!”

VD:
Ulf Håkansson
KIG_2019_Byggspecialisten.jpg
Granliden 10, 712 95, Grythyttan 53.98 km

Byggspecialisten AB är ett företag som utför de flesta byggnadsarbeten men är specialiserad på nyläggning och omläggning av skiffertak. Vi åtar oss jobb som nyläggning, inredningsarbeten, snörasskydd, målning, konservatorarbeten av gamla målningar och de flesta invändiga och utvändiga restaureringar.

Vi är ofta totalentreprenör och vi åtar oss små som stora arbeten.
Många av oss har över 25 års erfarenhet och har utfört arbeten på många kyrkor och herrgårdar. För oss är det viktigt att varje objekt skall vara en god referens med nöjda kunder.

VD:
Jörgen Lindén
KIG_2019_W_Maskin.jpg
Lunnadalsvägen 8, Skövde, Sverige 97.81 km

W Maskin tillhandahåller som enda produkt en gångkratta med en unik lösning för underhåll av exempel grusbelagda vägar, gångar vid kyrkor, parker, idrottsplatser och golfbanor.
Denna unika konstruktion har dubbla ställbara sidoskär som formar gångar, upprätthåller skurna gräskanter och förhindrar att grus kastas utanför arbetsbredden. Då det dessutom är ett kontinuerligt underhåll av marken förhindras ogräs att återkomma.
Skärstålet är 100% svenskt hardox stål.

”Här kommer produkten som ger er snygga gångar utan en droppe miljöfarligt ogräsmedel. Slitagestarka delar som sällan vid normalt slitage behöver bytas därmed låg driftkostnad. 600 kunder i norden kan inte ha fel. Välj VELOG.”

VD:
Marcus Weylandt
KIG_2019_Terrigio.jpg
Kaplansgatan 16C, Skövde, Sverige 98.94 km

Terrigio AB är ett helsvenskt företag som erbjuder kompletta systemlösningar för era bevattningsbehov. För större växtbäddar och rabatter har vi det patenterade systemet SAVAQ och för planteringskärl, urnor och krukor har vi självbevattningssystemet Urban water.

Exempel på ett urval av våra produkter:
– Planteringskärl och växtmoduler med bevattningstankar
– Kantsystem för växtbäddar i olika höjder
– Gravlådor för långtidsbevattning till kyrkogårdar i olika modeller och material

Terrigio erbjuder också en rad olika tjänster och produkter för offentlig miljö, park, trädgård och kyrkogård.

”Gräset är inte grönare på andra sidan, det blir grönt när du vattnar”

KIG_2019_Gotene_Ljud.jpg
Göttorp, Götene, Sverige 99.36 km

Götene Ljud AB erbjuder mångårig erfarenhet av installationer av ljud, bild, guide och tolkanläggningar samt teleslingor för kyrkor och andra offentliga miljöer.
Vi lägger stor vikt vid att installationen skall vara välfungerande, snygg och praktisk. Att anläggningen är lätt att förstå och använda är andra viktiga delar i en bra anläggning. Kundens behov & trygghet sätts i centrum.

Besök gärna vår hemsida för mera information: http://www.goteneljud.se

 

”Vi har erfarenhet från det lilla kapellet till stora katedraler, samlingssalar och mötesrum.”

Visar 8 resultat