KIG_2019_Monacor.jpg

Monacor Sverige AB är en del av koncernen Monacor International, som representeras i hela Europa och sysselsätter omkring 400 anställda. Vår organisation arbetar med att förse marknaden med kvalitativa lösningar inom ljud, ljus och övervakning till
rimliga kostnader. Internationellt går vi hela 50 år tillbaka. Vårt engagemang, erfarenhet och storlek ger dig klara fördelar i form av anpassade lösningar, konkurrenskraftiga priser och ett stort sortiment. För kyrkor har vi ett koncept som heter Teknik i Kyrka.
Här arbetar vi med alla former av teknik och lösningar som hör till kyrkans verksamhet. Tillsammans med våra samarbetspartners finns vi tillgängliga i hela Sverige och kan stödja er hela vägen från idé till installation.

Här får du råd och hjälp inom tekniska områden och har ni behov av service eller nya installationer så finns vi alltid i närheten.

Anders Svarfvar
Jon Kardell