MTT Sweden.jpg
Lövingsborg 1
1 LÖVINGSBORG Östergötlands län 585 97 SE

MTT Sweden AB är en väl etablerad leverantör gällande utrustning, främst inom återvinning men även gällande vägunderhåll. Återvinning med minimal hantering i fokus, både kostnadseffektivt men också miljöbesparande. Vår stolthet ligger i kompakta enheter med imponerande resultat. Sikt-/Sorteringsutrustning för Grävmaskiner, Redskapsbärare, Traktorer(frontlastare) samt hjullastare från 1,5t till 45t. Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av återvinningsredskap, anpassade för nordiska förhållanden & användningsmetoder.

”Återvinning genom dels sortering / siktning av befintliga material, produktion av exempelvis jord, kompost återvinning, är förekommande hanteringar. Andra mer aggressiva återvinningstyper är ex. krossning, luftning, blandning. Sikt & Kross -Skopor under märkning SBS, Scandinavian Blue Steel, garanterar lågt energibehov, lågt underhåll, självrensningssystem, hög kapacitet samt 2 års garanti.”

Mikael Ankarhorn
Försäljningschef:
Petuel Ankarhorn
Kontaktperson:
Petuel Ankarhorn
Artex.png
Bruksvägen 3, 595 95 Mjölby, Sverige 20.73 km
0142-133400142-13340
0142-13349

Artex AB utvecklar och tillverkar textila produkter för bil, möbel och kollektivtransport för krävande kunder som exempelvis Volvo, Scania, Kinnarps, Mio Möbler, Götessons, Göteborsspårvägar och Recaro etc.

Artex gör också renoveringsprojekt och specialmöbler för offentlig miljö. Detta kan vara stolsrenovering, tillverkning av nya gardiner, design av special soffa och framtagande av lösning för ljuddämpande paneler.  Vi har flera goda referenser som exempelvis. Berwaldhallen, Stora hotellet i Umeå, och en lång rad biografer och kyrkor.

Artex har fabrik i Mjölby med CAD utveckling och tillverkning och rejäla tapetserarverkstäder i Trollhättan och Stockholm. Artex har ca 45 anställda i Sverige. Artex har också egen fabrik i Lettland med ca 120 anställda.

Mats Rydsund
Econova.jpg
Pjältvägen 9 | 616 21 | Åby 48.07 km
Marcus: 070-502 23 03 Jonas: 070-752 39 72Marcus: 070-502 23 03 Jonas: 070-752 39 72
Niclas: 070-508 25 85Niclas: 070-508 25 85

Econova är en innovativ koncern som arbetar för en hållbar framtid där vi vill skapa hållbara affärer inom trädgård. Med varumärket Weibulls erbjuder vi ett brett sortiment av jordprodukter. Varje år producerar vi cirka 250 000 ton jordprodukter för plantering, anläggning, marktäckning och specialändamål.

Ett urval av produkter:
-Jord i storsäck
-Gräsfröer
-Gödsel & bekämpningsmedel
-Täckbark
-Markduk

”Weibulls är den enda jordproducenten som erbjuder en helt torvfri jord- som vi kallar 100% återvunnen jord.”

STIGA AB.jpg
Tranås, Sverige 50 km

STIGA Group är Europas största tillverkare av trädgårdsmaskiner med varumärket Stiga som flaggskepp. Av tradition och som följd av det nordiska klimatet är kvalitetskraven på trädgårdsmaskiner höga på svenska marknaden. Inga andra tillverkare av trädgårdsredskap i Europa har ett större sortiment eller bredare erfarenhet för att backa upp sina kunder, än STIGA Group.

”Stiga Pro – vårt utbud av professionella produkter. Framtagna för de mest krävande situationer, för suveräna prestationer, förbättrad ergonomi och starkare ekonomi. De är kraftfulla men prisvärda, kostnadseffektiva men ovärderliga.
Gjorda för proffs. För dig.”

Thomas Elvlin
Bosh Thermoteknik.jpg
Hjälmarydsvägen 8, 573 38 Tranås, Sverige 52.48 km

Bosch svensktillverkade fastighetsvärmepumpar passar alla behov och ligger på högsta nivån i energimärkning, A+++.
Att byta till värmepump kan sänka värmekostnaderna upp till 75 procent. Investeringen kan oftast skrivas av inom 3 till 6 år.
Vi rekommenderar att du låter en Bosch VärmePartner sköta installationen. De är utvalda värmeexperter och rörinstallatörer med gedigen fackkunskap som finns representerade över hela Sverige.

”Det blir nog en Boschpump i kyrkan också. De är verkligen nöjda med sina befintliga pumpar i de andra fastigheterna.
Larsa Stageklint, installatör och Bosch VärmePartner som installerar Boschpumpar
på Segersjö Herrgård och som nu ser på en värmelösning till deras kyrka utanför Örebro.”

Thomas Finke
Hags.jpg
Grännavägen 7, 578 33 Aneby, Sverige 73.54 km

HAGS är en global leverantör av utomhusprodukter såsom parkmöbler, lekplatsutrustning, träningsutrustning och flytbryggor. Vi hjälper gärna till med helheten – från tips, ritningar och montage till underhåll av utomhusmöbler, lekplatser och utomhusgym i park & stadsmiljö.

”HAGS är en pigg 70 – åring som strävar efter att skapa en mötesplats för alla. En plats som uppmuntrar till gemenskap, glädje, rörelse och drömmar.”

Kåbemattan.png
Sågverksvägen, Fjugesta, Sverige 99.9 km

Vi har tillverkat entrémattor och skapat entrélösningar sedan 1944. I mer än 70 år har kvalitet och produktutveckling alltid legat i fokus. Vår Originalmatta är den ledande produkten på marknaden i Sverige. Våra produkter finns över hela landet, från köpcentrum till bostadsrätter, arenor till kyrkor. Vill Ni göra en bra entré, Välkommen till oss!

”Kontakta oss, vi ger råd om rätt entrélösning för just Er entrémiljö. Det lönar sig!
Ring 0585-255 50!”

Anders Åberg