KIG_2019_Nordfarm.jpg
Surgatan 1, Norrköping, Sverige
19 Syltbergsgatan Östergötlands län 602 28 SE

Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare och många fler. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare. Vi säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige.

Avant kompaktlastare finns i 20 modeller och över 200 olika redskap. Avant är de klart mest flexibla och mångsidiga kompaktlastaren i världen. Som världens största Avant-importör vet vi vad du behöver och hur du bäst effektiviserar ditt arbete. Avant skapar förutsättningarna för effektivisering och lönsamhet.

– Nordfarm har gjort bra maskiner bättre i 37 år

Björn Gunnar Jönsson
Styrelseordförande:
Björn Gunnar Jönsson
Försäljningschef:
Lasse Horndahl
Lasse Horndahl
KIG_2019_Artex.jpg
Bruksvägen 3, 595 95 Mjölby, Sverige 63.65 km
0142-133 400142-133 40
0142-13349

Artex AB finns i Mjölby, Tibro och Trollhättan med ca 60 anställda i Sverige respektive ca 180 vid egna fabriker i Lettland. Vi utvecklar och tillverkar textila produkter för möbel, bil och offentliga transporter, samt gör renoveringsprojekt och specialmöbler
för offentlig miljö.

”Artex utför tapetsering/möbelrenovering, absorbenter för bättre ljudmiljö, måttbeställda kyrkodynor, övrig textil inredning samt nyproduktion av möbler.”

Mats Rydsund
KIG_2019_hasselfors.jpg
Örebro, Sverige 95.14 km

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä BVB satt hållbarhet främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for Life visar hur våra växtmaterial möjliggör matproduktion, gröna städer och hållbar odling. Hasselfors Garden’s kvalitetsjordar används både ute och inne; anläggningsjordar för gräsytor, rabatter och trädplantering och torvbaserade odlingsjordar för odling i bäddar och krukor.

KIG_2019_Stiga.jpg
Tranås, Sverige 95.34 km

STIGA Group är Europas största tillverkare av trädgårdsmaskiner med varumärket Stiga som flaggskepp. Av tradition och som följd av det nordiska klimatet är kvalitetskraven på trädgårdsmaskiner höga på svenska marknaden. Inga andra tillverkare av trädgårdsredskap i Europa har ett större sortiment eller bredare erfarenhet för att backa upp sina kunder, än STIGA Group.

”STIGA Pro – vårt utbud av professionella produkter. Framtagna för de mest krävande situationer, för suveräna prestationer, förbättrad ergonomi och starkare ekonomi. De är kraftfulla men prisvärda, kostnadseffektiva men ovärderliga.
Gjorda för proffs. För dig.”

Magnus Andersson