Selected by Trum.jpg
Lidköping, Sverige
Nya Stadens torg Lidköping Västra Götalands län 531 31 SE

Selected By Trum är ett familjeföretag med säte i Skaraborg. Med vårt sortiment av utemöbler tar vi begreppet hållbarhet ett steg längre. Materialet i alla produkterna är återvunnet och möblerna är så beständiga att de kan stå ute året runt. Våra produkter är tillverkade i USA av återvunnen HDPE-plast.
Vackra och sköna och nästintill underhållsfria utemöbler som inte behöver vinterförvaras. Utemöbler för skandinavisk väder, helt enkelt. En utemöbel enligt oss är en investering. Något som lever med dig och din utemiljö genom alla säsonger på lång sikt. Upp till 20 års garanti på samtliga produkter. Vi är generalagenter för Polywood Inc.USA i Sverige, Norge, Finland och Schweiz.
Vi älskar att skapa underbara exteriöra miljöer och samtidigt bidra till en bättre miljö. Idag kan vi stolt erbjuda vackert formgivna, hållbara utemöbler, anpassade för vårt skandinaviska klimat och livsstil.

Kyrkogårdsförvaltningen Uddevalla
“Sofforna är Fantastiska ! Vi kan lämna dem utomhus på vintern och underhållet
är minimalt”
Privatkund Kungshamn, Smögen
“Jag köpte möbler av er för 5 år sedan. Stolarna är fantastiska och ser fortfarande
helt nya ut. Nu ska jag ha fler!”

Vi strävar efter att vara det självklara valet när det gäller utemöbler.
Följ oss på Instagram och Facebook

Grundat år:
2011
VD:
Mats Olsson
Huvudägare:
Låkällan AB
Götene.png
Götene, Sverige 19.61 km

Götene Ljud erbjuder mångårig erfarenhet av installationer av ljud, bild, guide och tolkanläggningar samt  teleslingor för kyrkor och andra offentliga miljöer.
Vi lägger stor vikt vid att installationen skall vara välfungerande, snygg och praktisk.
Att anläggningen är lätt att förstå och använda  är andra viktiga delar i en bra anläggning. Kundens behov & trygghet sätts i centrum.

Besök gärna vår hemsida för mera information: http://www.goteneljud.se

”Vi har erfarenhet från det lilla kapellet till stora katedraler, samlingssalar och
mötesrum.”

W Maskin.jpg
Lunnadalsvägen 8, Skövde, Sverige 41.72 km

W Maskin tillhandahåller som enda produkt en gångkratta med en unik lösning för underhåll av exempel grusbelagda vägar, gångar vid kyrkor, parker, idrottsplatser och golfbanor.
Denna unika konstruktion har dubbla ställbara sidoskär som formar gångar, upprätthåller skurna gräskanter och förhindrar att grus kastas utanför arbetsbredden. Då det dessutom är en kontinuerligt underhåll av marken förhindras ogräs att återkomma.
Skärstålet är 100% svenskt hardox stål.

”Här kommer produkten som ger er snygga gångar utan en droppe Miljöfarligt ogräsmedel. Slitagestarka delar som sällan vid normalt slitage behöver bytas därmed låg driftkostnad. 600 kunder i norden kan inte ha fel. Välj VELOG”

VD:
Marcus Weylandt
Heatweed.jpg
Sjötorp Sjöbacken | 512 92 | Äspered 83.75 km

Europas ledande maskinlösningar för ogräsbekämpning med varmt vatten. Heatweed är ett kunskapsbaserad företag med mer än 35 års erfarenhet av ogräsbekämpning. Vår innovativa och miljövänliga teknik har vunnit flera priser, och vi satsar mycket resurser på produktutveckling och forskning. Heatweed®-metoden är väldokumenterad, och har visat sig vara den bästa lösningen fri från kemikalier. Mer än 350 referenser i Sverige!

”Det är viktigt att använda en effektiv och ekonomisk maskin för bekämpning av ogräs, därför investerade vi förra året i en Heatweed Mid. Heatweed®-metoden utgör ingen brandfara, är skonsam mot ytor och ger ett konsekvent resultat. Vi tycker att alla kyrkogårdar borde ha minst en Heatweed var i sin maskinpark.» David Grimbeck, Borås Kyrkogårdar.”

VD:
Cecilie Ruud
Unigraphics.jpg
Borås, Sverige 87.94 km

UniGraphics AB är en av Sveriges största leverantörer av skyltar till kyrkogårdar. Företaget
startade 1934 och har lång erfarenhet av gravering och tillverkning av skyltar och andra
grafi ska produkter.
Hos oss hittar ni:
* Askgravskyltar
* Informationstavlor
* Vägvisare
* Gravskötsel och gravnummerskyltar
* Smidesskytltar av olika slag

”Kontakta oss för mer information eller för beställning av vår
inspirationskatalog.”

STHIL.png
Glimmervägen 6, Stenkullen, Sverige 92.94 km
0302-248 000302-248 00
0302-231 55

STIHL är en globalt ledande tillverkare av motorsågar och andra motordrivna verktyg för professionellt skogs- och jordbruk samt för trädgårds-/landskapsunderhåll. STIHL har sedan 1987 ett dotterbolag i Sverige med kontor och lager i Stenkullen utanför Göteborg.

STIHL:s produkter säljs endast av specialiserade återförsäljare som också tillhandahåller service eftersom endast sådana försäljningsställen kan ge personlig rådgivning och handledning samt garantera professionell service. Besök vår hemsida stihl.se för att hitta närmaste återförsäljare.

Lantmännen aspen.png
Iberovägen 2, Hindås, Sverige 98.46 km

Lantmännen Aspen tillverkar och säljer miljöanpassat bränsle för mindre motorer under varumärket Aspen. Bolaget som ligger i Hindås är representerat i 20-talet länder.

VD:
Claes Alin
ESET.jpg
Kungälv, Sverige 98.87 km

ESET finns här för att säkra era servrar, datorer och mobila enheter, skydda era data samt hålla känslig information i tryggt förvar. Globalt skyddar ESET över 100 000 000 användare. ESET tillhandahåller också krypteringslösningar för GDPR-efterlevnad. Lokalt erbjuder ESET support på svenska, finska, norska, danska och engelska.

Om ESET: https://www.eset.com/se/om/
Lösningar för organisationer/företag: https://www.eset.com/se/business/
GDPR: https://encryption.eset.com/se/

Vill du ha mer information eller boka ett möte, ring eller maila mig!
/Jim Sadejeff – 0705-088399, jim@eset.se

Visar 7 resultat