KIG_2019_Sweco.jpg
Södra Mariegatan 18, Falun, Sverige
18 Södra Mariegatan Falun Dalarnas län 791 70 SE

Sweco erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. I Sverige finns Sweco på ett femtiotal orter och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten och miljö, projektledning, energisystem, geografisk IT, industri samt strategi och analys. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

”Sweco Civil Mätningsteknik har specialiserat sig på att upprätta digitala gravkartor som är förberedda för koppling mot kundens gravregister. Vi erbjuder även andra typer av tjänster som 3D-laserskanning, 360 fotograferingar och flygfotograferingar med drönare.”

Antal anställda:
850
Grundat år:
1889
Omsättning:
1 400 MSEK
VD:
Ann-Louise Lökholm-Klasson
Kontakt mot Kyrkan:
Ewa Lissel
KIG_2019_Ljusdesign.jpg
Södra Skeppsbron 4, Gävle, Sverige 83.93 km

Personal – Ljusdesign är för närvarande arton fast anställda kulturarbetare. Vi har funktioner för projektledning, ljusdesign, interaktiva lösningar, elektronik, konstruktion, elarbeten, tillverkning och administration.

Ljussättning – Ljusdesign ljussätter kyrkor, arkitektur och antikvariskt känsliga miljöer.

Konsultation – Ljusdesign fungerar som idégivare till kunder, arkitekter och konsulter. Vi föreläser och utbildar i ljus och bevarande, ljussättning och styrning.

Produktion, försäljning – Ljusdesign utvecklar, tillverkar och säljer egna produkter inom belysning. Produktionen sker i samverkan med mindre företag, företrädesvis i Sverige. Vi skräddarsyr och specialanpassar ljusutrustning för kreativ ljussättning av kyrkor, muséer och känsliga miljöer.

Ljusdesign har kontor, fabrik och lager i Gävle samt en liten filial i Stockholm. Verksamhet bedrivs i hela landet.

VD:
Stefan Wiktorsson
Visar 1 resultat