Unigraphics_2024.jpg
Borås, Sverige
23 Torggatan Borås Västra Götalands län 503 34 SE

UniGraphics AB är en av Sveriges största leverantörer av skyltar till kyrkogårdar. Företaget startade 1934 och har lång erfarenhet av gravering och tillverkning av skyltar och andra grafiska produkter.

Hos oss hittar ni:
* Askgravskyltar
* Kartor
* Informationstavlor
* Vägvisare
* Gravskötsel och gravnummerskyltar

Kontakta oss för mer information eller för beställning av vår inspirationskatalog.

Företagstyp
Produkter
Antal anställda:
30
Grundat år:
1934
Omsättning:
43 MSEK
Huvudägare:
COLOP Skopek GmbH
Kontakt mot Kyrkan:
Niklas Andersson
Teknikinstallationer_2024.jpg
Marumsgatan 7, Skara, Sverige 79.46 km

Vi har lång och gedigen erfarenhet inom teknik och speciallösningar. Genom åren har vi knutit kontakt och ingått samarbeten med de bästa leverentörerna, inte bara inom teknik utan även inom möbelsnickeri, smide, ljud och ljusdesign och programmering. 

Tack vare detta erbjuder vi Er helhetslösningar från ritning till färdiga anläggningar med personligt engagemang.

Välkomna till Teknikinstallationer.

VD:
Jonas Svärdh
Kellfri_2024.jpg
Storsvängen 2, Skara, Sverige 80.97 km

Vi är med dig genom alla väder och alla säsonger:
Förbered för våren med kellfris ATV-ekipage, kantskärare, räfsor och andra trädgårds-redskap. En liten tippvagn med förhöjningslämmar är ett praktiskt tillbehör för att
frakta trädgårdsavfall och avklippta grenar. Sommarens grönytor är vår specialitet med ett brett utbud av maskiner för både traktorer och ATV. Kundfavoriten för ATV
är vår slaghack med lucka och dubbeldrag.

Stora grönytor tar du hand om med en vertikalklippare på 2,8 meter och har du ännu större områden kan vi tillgodose dig med både traktor och hjullastare. När träden färgas i vackert orange är ett lövsugsaggregat ihop med en större tippvagn en utmärkt kombination.

Gångvägar och uppfarter håller du rent med vägskrapa och harvmatta för ATV. 

Till vinterns vita snötäcken har vi schaktblad, sandspridare allroundskopa. En av våra storsäljare är en handdriven sandspridare med justerbar spridningsmängd. Behöver du rådgivning och personlig service är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon och mail.

Hos oss finner du traktorer, hjullastare och ATV från välkända märken. 

Prostar_2024.jpg
Vindåkersvägen 8, Falkenberg, Sverige 90.63 km

Prostar Audio & Light innehar agenturen för  Santosom – Professional Cases på den nordiska marknaden. Santosom – Professional Cases bygger kvalitets-flight case till alla på marknaden förekommande varumärken. Ni finner ett stort utbud på http://www.santosom.pt 

Flight Case till ljud, ljus, mixer, bild, turné, kläder mm Allt finns i vårt sortiment. Finner ni inte exakt Er modell på hemsidan, så kolla alltid med oss. För vi har det ni söker. 

Vi företräder även Moveket chain hoist på den svenska marknaden åt dess nordiska agentur. 

Fler varumärken är på ingång Utöver våra kvalitativa varumärken så söker vi på kunds förfrågan efter andra produkter samt varumärken. Både nytt men även begagnat. 

Fullt fokus på kunden, både gällande små samt stora förfrågningar. 

Med stor omsorg om våra kunder så växer vårt kundregister hela tiden. Den lilla affären är lika viktig som den större. Att alltid försöka finna lösningen, även om den alltid inte hör till vårt kärnområde. Ett arbetssätt som gjort att våra kärn/produkt-områden utökats med hjälp av våra kunder. I Falkenberg har vi alltid ca 350 st flightcase i populära modeller för omgående leverans. 

VD:
Fredrik Carlsson Sjöö
GöteneLjud_2024.jpg
Göttorp, Götene, Sverige 92.58 km

Götene Ljud AB säljer och installerar såväl kompletta anläggningar som enskilda komponenter som t. ex. trådlösa mikrofoner och laddningsbara batterier, mixerbord, projektorer och bildskärmar, mobila högtalare, hörstavar etc.

Allt ifrån välkända kvalitetsmärken. När en anläggning behöver service så ombesörjer vi självklart det.

Besök gärna vår hemsida för mera information: http://www.goteneljud.se

”Vi har erfarenhet från det lilla kapellet till stora katedraler, samlingssalar och mötesrum.”

Showing 21 - 24 of 24 results