W Maskin.jpg
Lunnadalsvägen 8, Skövde, Sverige
8 Lunnadalsvägen Skövde Västra Götalands län 541 42 SE

W Maskin tillhandahåller som enda produkt en gångkratta med en unik lösning för underhåll av exempel grusbelagda vägar, gångar vid kyrkor, parker, idrottsplatser och golfbanor.
Denna unika konstruktion har dubbla ställbara sidoskär som formar gångar, upprätthåller skurna gräskanter och förhindrar att grus kastas utanför arbetsbredden. Då det dessutom är en kontinuerligt underhåll av marken förhindras ogräs att återkomma.
Skärstålet är 100% svenskt hardox stål.

”Här kommer produkten som ger er snygga gångar utan en droppe Miljöfarligt ogräsmedel. Slitagestarka delar som sällan vid normalt slitage behöver bytas därmed låg driftkostnad. 600 kunder i norden kan inte ha fel. Välj VELOG”

Antal anställda:
1
Grundat år:
2016
VD:
Marcus Weylandt
Kontaktperson:
Marcus Weylandt
Götene.png
Götene, Sverige 24.81 km

Götene Ljud erbjuder mångårig erfarenhet av installationer av ljud, bild, guide och tolkanläggningar samt  teleslingor för kyrkor och andra offentliga miljöer.
Vi lägger stor vikt vid att installationen skall vara välfungerande, snygg och praktisk.
Att anläggningen är lätt att förstå och använda  är andra viktiga delar i en bra anläggning. Kundens behov & trygghet sätts i centrum.

Besök gärna vår hemsida för mera information: http://www.goteneljud.se

”Vi har erfarenhet från det lilla kapellet till stora katedraler, samlingssalar och
mötesrum.”

Selected by Trum.jpg
Lidköping, Sverige 41.72 km

Selected By Trum är ett familjeföretag med säte i Skaraborg. Med vårt sortiment av utemöbler tar vi begreppet hållbarhet ett steg längre. Materialet i alla produkterna är återvunnet och möblerna är så beständiga att de kan stå ute året runt. Våra produkter är tillverkade i USA av återvunnen HDPE-plast.
Vackra och sköna och nästintill underhållsfria utemöbler som inte behöver vinterförvaras. Utemöbler för skandinavisk väder, helt enkelt. En utemöbel enligt oss är en investering. Något som lever med dig och din utemiljö genom alla säsonger på lång sikt. Upp till 20 års garanti på samtliga produkter. Vi är generalagenter för Polywood Inc.USA i Sverige, Norge, Finland och Schweiz.
Vi älskar att skapa underbara exteriöra miljöer och samtidigt bidra till en bättre miljö. Idag kan vi stolt erbjuda vackert formgivna, hållbara utemöbler, anpassade för vårt skandinaviska klimat och livsstil.

Kyrkogårdsförvaltningen Uddevalla
“Sofforna är Fantastiska ! Vi kan lämna dem utomhus på vintern och underhållet
är minimalt”
Privatkund Kungshamn, Smögen
“Jag köpte möbler av er för 5 år sedan. Stolarna är fantastiska och ser fortfarande
helt nya ut. Nu ska jag ha fler!”

Vi strävar efter att vara det självklara valet när det gäller utemöbler.
Följ oss på Instagram och Facebook

VD:
Mats Olsson
Elmia.jpg
Elmiavägen, Jönköping, Sverige 72.44 km
036-15 20 00036-15 20 00
036-15 22 29

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Vartannat år arrangeras Elmia Park, Sveriges största mässa för utomhusmiljöer. Mötesplatsen vänder sig till yrkesaktiva  inom  bl.a. kyrkoförvaltning, park- och fritidsförvaltning, fastighetsförvaltning, markanläggningsentreprenad och projektering.

STIGA AB.jpg
Tranås, Sverige 77.79 km

STIGA Group är Europas största tillverkare av trädgårdsmaskiner med varumärket Stiga som flaggskepp. Av tradition och som följd av det nordiska klimatet är kvalitetskraven på trädgårdsmaskiner höga på svenska marknaden. Inga andra tillverkare av trädgårdsredskap i Europa har ett större sortiment eller bredare erfarenhet för att backa upp sina kunder, än STIGA Group.

”Stiga Pro – vårt utbud av professionella produkter. Framtagna för de mest krävande situationer, för suveräna prestationer, förbättrad ergonomi och starkare ekonomi. De är kraftfulla men prisvärda, kostnadseffektiva men ovärderliga.
Gjorda för proffs. För dig.”

VD:
Thomas Elvlin
Bosh Thermoteknik.jpg
Hjälmarydsvägen 8, 573 38 Tranås, Sverige 78.14 km

Bosch svensktillverkade fastighetsvärmepumpar passar alla behov och ligger på högsta nivån i energimärkning, A+++.
Att byta till värmepump kan sänka värmekostnaderna upp till 75 procent. Investeringen kan oftast skrivas av inom 3 till 6 år.
Vi rekommenderar att du låter en Bosch VärmePartner sköta installationen. De är utvalda värmeexperter och rörinstallatörer med gedigen fackkunskap som finns representerade över hela Sverige.

”Det blir nog en Boschpump i kyrkan också. De är verkligen nöjda med sina befintliga pumpar i de andra fastigheterna.
Larsa Stageklint, installatör och Bosch VärmePartner som installerar Boschpumpar
på Segersjö Herrgård och som nu ser på en värmelösning till deras kyrka utanför Örebro.”

VD:
Thomas Finke
Artex.png
Bruksvägen 3, 595 95 Mjölby, Sverige 80.45 km
0142-133400142-13340
0142-13349

Artex AB utvecklar och tillverkar textila produkter för bil, möbel och kollektivtransport för krävande kunder som exempelvis Volvo, Scania, Kinnarps, Mio Möbler, Götessons, Göteborsspårvägar och Recaro etc.

Artex gör också renoveringsprojekt och specialmöbler för offentlig miljö. Detta kan vara stolsrenovering, tillverkning av nya gardiner, design av special soffa och framtagande av lösning för ljuddämpande paneler.  Vi har flera goda referenser som exempelvis. Berwaldhallen, Stora hotellet i Umeå, och en lång rad biografer och kyrkor.

Artex har fabrik i Mjölby med CAD utveckling och tillverkning och rejäla tapetserarverkstäder i Trollhättan och Stockholm. Artex har ca 45 anställda i Sverige. Artex har också egen fabrik i Lettland med ca 120 anställda.

VD:
Mats Rydsund
Heatweed.jpg
Sjötorp Sjöbacken | 512 92 | Äspered 82.33 km

Europas ledande maskinlösningar för ogräsbekämpning med varmt vatten. Heatweed är ett kunskapsbaserad företag med mer än 35 års erfarenhet av ogräsbekämpning. Vår innovativa och miljövänliga teknik har vunnit flera priser, och vi satsar mycket resurser på produktutveckling och forskning. Heatweed®-metoden är väldokumenterad, och har visat sig vara den bästa lösningen fri från kemikalier. Mer än 350 referenser i Sverige!

”Det är viktigt att använda en effektiv och ekonomisk maskin för bekämpning av ogräs, därför investerade vi förra året i en Heatweed Mid. Heatweed®-metoden utgör ingen brandfara, är skonsam mot ytor och ger ett konsekvent resultat. Vi tycker att alla kyrkogårdar borde ha minst en Heatweed var i sin maskinpark.» David Grimbeck, Borås Kyrkogårdar.”

VD:
Cecilie Ruud
Hags.jpg
Grännavägen 7, 578 33 Aneby, Sverige 84.69 km

HAGS är en global leverantör av utomhusprodukter såsom parkmöbler, lekplatsutrustning, träningsutrustning och flytbryggor. Vi hjälper gärna till med helheten – från tips, ritningar och montage till underhåll av utomhusmöbler, lekplatser och utomhusgym i park & stadsmiljö.

”HAGS är en pigg 70 – åring som strävar efter att skapa en mötesplats för alla. En plats som uppmuntrar till gemenskap, glädje, rörelse och drömmar.”

Unigraphics.jpg
Borås, Sverige 93.23 km

UniGraphics AB är en av Sveriges största leverantörer av skyltar till kyrkogårdar. Företaget
startade 1934 och har lång erfarenhet av gravering och tillverkning av skyltar och andra
grafi ska produkter.
Hos oss hittar ni:
* Askgravskyltar
* Informationstavlor
* Vägvisare
* Gravskötsel och gravnummerskyltar
* Smidesskytltar av olika slag

”Kontakta oss för mer information eller för beställning av vår
inspirationskatalog.”

Visar 9 resultat