Eli Gnosjö AB.jpg
Gnejsvägen 4, 335 32 Gnosjö, Sverige

Eli Gnosjö AB tillverkar och säljer svensktillverkad belysning för offentlig miljö. I vårt sortiment finns allt från mark och vägg armaturer till pollare och lyktor. Vi tillverkar även specialarmaturer för såväl inom som utomhusmiljö på förfrågan.

Kulturbelysning.png
Domsten, Sverige
042-23  76  90042-23  76  90
042-23  767 90

Kulturbelysning AB tillverkar och levererar tidsenlig belysning som fasadarmaturer såväl som belysningsstolpar för kyrkomiljöer. Armaturerna tillverks efter förlagor från början av 1900–talet, i material som gjutjärn, koppar samt smide.
Framtagning av specialarmaturer möjligt. Marparten av Sveriges gamla stadsstolpar finns i sortimentet. Armaturerna är godkända där antikvariska krav har ställts.

”Kunder som Svenska Kyrkan, Statens Fastighetsverk, Fortifikationsverket, många av Sveriges kommuner.”

Berth-Inge Lundberg