Objektlyft.png
Hermes väg 6, 567 32 Vaggeryd, Sverige

Objektlyft startades 1997 av Per-Olof Arnesson efter att ha fått patent på Objektlyften som eldrivet höjer och sänker ljuskronor i syfte att säkra och förbättra arbetsmiljön i kyrkorna. Verksamheten i bolaget har sedan dess drivits av Per-Olof och så här långt har ca 500 ljuskronor i svenska kyrkor försetts med Objektlyftar och därmed fått en genomgång av infästning samt upphängningslänk. Per-Olof har över 30 års erfarenhet av ljuskronor och arbete i kyrkomiljö vilket också gett erfarenhet av att samarbeta med antikvariska myndigheter samt att föreslå åtgärder som ger minimal påverkan på kyrkornas interiör.
Objektlyft utför även säkerhetsbesiktning av ljuskronor, upphängningslänk och infästning.