KIG_2019_DUAB-huset.jpg
Södra Vägen 3, 383 34 Mönsterås, Sverige

DUAB-HUSET är ett familjeföretag som säljer maskiner, verktyg och tillbehör till rätt pris. DUAB-HUSET har stor import av maskiner och verktyg samt samarbete med kända tillverkare av utrustning. Vi har postorder samt 5000 kvadratmeter lager, butik och kontor i Mönsterås. Öppettider och mer information hittar du på http://www.duabhuset.se.

”DUAB-HUSET står för rätt prisbild, teknisk rådgivning, service, montage, reservdelar samt kunskap med snabba leveranser. Vi löser era behov av maskiner med tillbehör. Besök vår hemsida, där kan du lägga en order 24h om dygnet alla dagar på året. Lagerlagda produkter skickas inom 24h.”

Tommy Petersson
KIG_2019_Flinks.jpg
104 25 Stockholm, Sverige
08-13 12 1008-13 12 10
08-618 33 93

Flinks Järn har levererat förnödenheter, arbetskläder, verktyg och maskiner till yrkesfolket sedan 1907. I Stockholm har vi fem snabbgrossar på 2 500 kvadratmeter vardera.
Sortimentet omfattar 20 000 artiklar. Bland annat Rebit stenverktyg, Stihl Trädgårds­maskiner, Felco beskärning, Fiskars redskap och mycket mera. Hör av dig så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just ditt behov. Vi har öppet alla helgfria vardagar 06.00 – 17.00 året runt. Telefon 08-131210

”Vår enda uppgift är att göra yrkesfolkets vardag enklare.”

Claes Lundqvist
KIG_2019_Lantmannen_Maskin.jpg
Bjurögatan 26, 211 24 Malmö, Sverige

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom
lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25.000 svenska lantbrukare, har 10.000 anställda och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk.

Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland annat varumärken som Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är ca 760 anställda, har ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad och omsätter 3,4 miljarder kronor.

Bengt Alestig
KIG_2019_Linddana.jpg
Ølholm Bygade 70, Torring, Danmark

Linddana har utvecklat, producerat och sålt de välkända TP Wood Chippers sedan 1980 och är idag ett av världens ledande företag inom området.

Företaget är danskägt och levererar ett starkt utbud av funktionella och pålitliga flishuggare för både landskapsarkitektur och biomassaproduktion.

”Vi levererar bland annat Wood Chippers till: kyrkogårdar, golfbanor, julgransproducenter, offentliga institutioner,
fruktplantager, markägare och fastighetsägare.”

Hans Anker Holm