Kåbemattan.png
Sågverksvägen, Fjugesta, Sverige

Vi har tillverkat entrémattor och skapat entrélösningar sedan 1944. I mer än 70 år har kvalitet och produktutveckling alltid legat i fokus. Vår Originalmatta är den ledande produkten på marknaden i Sverige. Våra produkter finns över hela landet, från köpcentrum till bostadsrätter, arenor till kyrkor. Vill Ni göra en bra entré, Välkommen till oss!

”Kontakta oss, vi ger råd om rätt entrélösning för just Er entrémiljö. Det lönar sig!
Ring 0585-255 50!”

Anders Åberg
Kasthall.png
Fritslavägen 42, Kinna, Sverige
0320-20 59 000320-20 59 00
0320-20 59 01

Kasthall har sedan starten 1889 tillverkat vävda och handtuftade mattor i den egna fabriken i Kinna, i Västsverige, där all tillverkning sker än idag. Under åren har Kasthall blivit ett av de världsledande företagen inom design av högkvalitativa mattor i finaste naturmaterial. Mattorna används ofta i offentliga rum på grund av dess unika design och höga slitstyrka.

”Kasthall har lång erfarenhet av tillverkning av både vävda och tuftade mattor till kyrkor runt om i Sverige och skräddarsyr både färg och form efter behovet.
Exempel på kyrkor är Göteborg, Lund och Visby Domkyrka, Bredaryd, Skanör, Strömstad, Munkedal, Lindome, Skepplanda, Falkenberg kyrka etc.”

Eva Boding