Alfing.jpg
Älmhult, Sverige

ALFING tillverkar hörsalstolar, läktarstolar, kongresstolar och teleskopläktare och våra
stolar hittar du på idrottsanläggningar, skolor och universitet över hela landet.
Stolarna anpassats efter lokalens utformning och kundens önskemål.
Vi har genom åren levererat mer än 150 000 sittplatser.
Vår installation blir för många den dagliga arbetsmiljön. Vi har höga krav på ergonomi
och praktiska skrivlösningar samt slitstarka och komfortabla stolar.
Alfing äger hela produktionsprocessen och därför kan vi skräddarsy våra stolar
efter kundens behov när det handlar om nyproduktion så väl som renovering
av gamla hörsalar eller idrottshallar.

”Det är viktigt att våra kunder känner en trygghet i att samarbeta med oss.
Alfing är ISO-certifierade (9001:2008) och certifierade enligt ISO 14001 från och
med 2018. Vi arbetar ständigt med att leva upp till de olika krav som kunder, samhälle
och myndigheter ställer på oss. Vår ambition är att minimera den inverkan
vår verksamhet ger på vår omgivande miljö.”

Hans Johansson
Artex.png
Bruksvägen 3, 595 95 Mjölby, Sverige
0142-133400142-13340
0142-13349

Artex AB utvecklar och tillverkar textila produkter för bil, möbel och kollektivtransport för krävande kunder som exempelvis Volvo, Scania, Kinnarps, Mio Möbler, Götessons, Göteborsspårvägar och Recaro etc.

Artex gör också renoveringsprojekt och specialmöbler för offentlig miljö. Detta kan vara stolsrenovering, tillverkning av nya gardiner, design av special soffa och framtagande av lösning för ljuddämpande paneler.  Vi har flera goda referenser som exempelvis. Berwaldhallen, Stora hotellet i Umeå, och en lång rad biografer och kyrkor.

Artex har fabrik i Mjölby med CAD utveckling och tillverkning och rejäla tapetserarverkstäder i Trollhättan och Stockholm. Artex har ca 45 anställda i Sverige. Artex har också egen fabrik i Lettland med ca 120 anställda.

Mats Rydsund
AZ Design.jpg
Träffgatan 2, 136 44 Handen, Sverige

AZ Design AB är er kompletta leverantör av produkter för restauranger, konferenser, kyrkor, församlingar och liknande verksamheter. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vi hjälpa er med att ta fram förslag av produkter som passar just er verksamhet. Vi har över 5000 produkter i sortimentet och 1000 produkter i lager för omgående leverans.
Hög kvalité, prisvärda produkter och personlig service är viktigt för oss.

”Vår styrka är kompetens, kvalité och långsiktiga kundrelationer. Vi utgår från era behov, er lokal och förverkligar er idé och önskan till verklighet. Med vårt stora engagemang och kunnande i varje unikt projekt blir ni en nöjd kund.”

Andreas Zwahlen