Heatweed.jpg
Sjötorp Sjöbacken | 512 92 | Äspered

Europas ledande maskinlösningar för ogräsbekämpning med varmt vatten. Heatweed är ett kunskapsbaserad företag med mer än 35 års erfarenhet av ogräsbekämpning. Vår innovativa och miljövänliga teknik har vunnit flera priser, och vi satsar mycket resurser på produktutveckling och forskning. Heatweed®-metoden är väldokumenterad, och har visat sig vara den bästa lösningen fri från kemikalier. Mer än 350 referenser i Sverige!

”Det är viktigt att använda en effektiv och ekonomisk maskin för bekämpning av ogräs, därför investerade vi förra året i en Heatweed Mid. Heatweed®-metoden utgör ingen brandfara, är skonsam mot ytor och ger ett konsekvent resultat. Vi tycker att alla kyrkogårdar borde ha minst en Heatweed var i sin maskinpark.» David Grimbeck, Borås Kyrkogårdar.”

Cecilie Ruud