Glasfiberprodukter.png
Skolgatan 24, 890 54 Trehörningsjö, Sverige

Glasfiberprodukter i Trehörningsjö AB är ett företag med över 30 års erfarenhet av armering med polyester för produkter såsom blomlådor, sandlådor, räddningspulkor, trappor, handikappramper och maskintrallar. Utöver vårt breda produkt­sortimentet så utför vi även uppdragstillverkning ifrån din ritning till färdig produkt i högsta kvalité och leveranssäkerhet.

Lantmännen redskap och tillbehör.jpg
Bjurögatan 26, 211 24 Malmö, Sverige

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25.000 svenska lantbrukare, har 10.000 anställda och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland annat varumärken som Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är ca 760 anställda, har ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad och omsätter 3,4 miljarder kronor.

Bengt Alestig
Skalleberg.png
Ormbackavägen 67, Järfälla, Sverige

Företaget startades 1956 av Anita & Atle Skalleberg:
Idag ägs företaget av 4st syskon; Oddbjörn Skalleberg, Lennart Skalleberg, Terje Skalleberg Roger Skalleberg och en brorson Joachim Skalleberg.

Handelsträdgården ligger i Järfälla där vi har vår produktion av årstidens krukväxter.
Våra kunder består av: Fackhandel, Gardencenters, Trädgårdsanläggare, Kommuner och Kyrkogårdar.
Vi har en Grossiströrelse i Årsta Partihallar.

Lennart Skalleberg
Svensk Jordelit.jpg
Argongatan 22, Mölndal, Sverige

Jordelit har i 40 års tid haft förmånen att samarbeta med de ledande grönyteproducenterna i Norden, Europa och USA. Vår strävan är alltid att med professionella produkter förenkla och förbättra för våra kunder. Vi kan därför erbjuda allt som krävs för professionell grönyteskötsel. Vårt egna lager på 3.500 kvadratmeter gör det möjligt att hålla en hög leveransberedskap vilket alltid är vår ambition.

”På Jordelit är vi nio stycken representanter som reser över hela landet.
Välkomna att kontakta oss för ett besök på just er anläggning. Vår hemsida erbjuder
er ett unikt inlogg. På detta sätt kan ni se samtliga priser och lagersaldo av våra
produkter.”

Thomas Johansson
Tecnovap.jpg
Spjutvägen, Järfälla, Sverige

Tecnovap ångtvättar är speciellt framtagna för professionella användare. Den heta ångan
på närmare 180 grader är mycket effektiv och miljövänlig, då kemikalier ofta helt kan
uteslutas. Ångan dödar dessutom såväl virus som bakterier. Ångtvättarna passar perfekt
för badhus, idrottshallar, kyrkor, vårdcentraler, butiker, hotell och restauranger.

”Het ånga på 180 grader är mycket bra för att tina tjäle, då kyrkogårdens
jord är frusen och svår att bearbeta. Ogräs avlägsnas också mycket
effektivt då det även dödar ogräsets rötter.”