KIG_2019_glasfiberprodukter.jpg
Skolgatan 24, 890 54 Trehörningsjö, Sverige

Glasfiberprodukter i Trehörningsjö AB är ett företag med över 30 års erfarenhet av armering med polyester för produkter såsom blomlådor, sandlådor, räddningspulkor, trappor, handikappramper och maskintrallar. Utöver vårt breda produkt­sortimentet så utför vi även uppdragstillverkning ifrån din ritning till färdig produkt i högsta kvalité och leveranssäkerhet.

”Din partner för produkter i kompositer.”

Stefan Bylund
KIG_2019_Granngarden.jpg

Välkommen till oss på Granngården. Med våra butiker och vår e-handel vill vi inspirera och underlätta för dig. Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur.

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Vi har 112 butiker runt om i Sverige och driver e-handel på granngården.se. Granngården har cirka 800 anställda och omsättningen är cirka 2 miljarder kronor per år.

”I vårt breda sortiment hittar du välkända varumärken, allt från gräsfrö till åkgräsklippare. Vi har ett bra samarbete med Svenska Kyrkan. Kontakta oss för att få mer information. Ni kan öppna konto på granngarden.se/foretag eller skicka sms: GGFÖRETAG till 71550.”

Olof Fransson
KIG_2019_hasselfors.jpg
Örebro, Sverige

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä BVB satt hållbarhet främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for Life visar hur våra växtmaterial möjliggör matproduktion, gröna städer och hållbar odling. Hasselfors Garden’s kvalitetsjordar används både ute och inne; anläggningsjordar för gräsytor, rabatter och trädplantering och torvbaserade odlingsjordar för odling i bäddar och krukor.

KIG_2019_kulturjern.jpg
Fruviksvägen 40, Värmdö, Sverige

Söker du något för park, trädgård eller fastighet av gedigna material och tidlös design? Vi erbjuder utebelysning, parkbelysning, urnor, staket, grindar, pollare, rörstolpar och skräddarsydda lösningar. Vår kundkrets omfattas av Svenska Kyrkan, Kommuner, Landsting, Entreprenörer, Återförsäljare och alla som söker något tidlöst och gediget av Gjutjärn, Smide, Mässing, Aluminium eller Koppar.

”Vi har det mesta för utemiljöer där kulturhistoriska och antikvariska värden ska beaktas.”

Klas Westin
KIG_2019_Skalleberg.jpg
Ormbackavägen 67, Järfälla, Sverige

Företaget startades 1956 av Anita & Atle Skalleberg:
Idag ägs företaget av 4st syskon; Oddbjörn Skalleberg, Lennart Skalleberg, Terje Skalleberg Roger Skalleberg och en brorson Joachim Skalleberg.

Handelsträdgården ligger i Järfälla där vi har vår produktion av årstidens krukväxter.
Våra kunder består av: Fackhandel, Gardencenters, Trädgårdsanläggare, Kommuner och Kyrkogårdar.
Vi har en Grossiströrelse i Årsta Partihallar.

Lennart Skalleberg
KIG_2019_WOLF-Garten.jpg
Bangatan 8, 521 43 Falköping, Sverige

WOLF-Garten är sedan 1922 synonymt med fascination och glädje för trädgården i många länder i Europa. Denna positiva bild av varumärket bygger på hårt arbete och att leverera bra produkter som gör allt arbetet i trädgården lättare.

WOLF-Garten tänker alltid i kvalitet i kundens synvinkel och försöker alltid sprida mer glädje i trädgårdsarbetet!

Sedan 2009 har WOLF-Garten varit en del av MTD Products Inc. Med 10 000 anställda i 183 länder är MTD en av de största leverantörerna av trädgårdsredskap. Inom Europa distribuerar MTD Products AG varumärkena Cub Cadet, WOLF-Garten, Robomow, Arnold och MTD.

”“The past we inherit, The future we create”
Theo Moll

Gerd Vollmer