KIG_2019_glasdon.jpg
August Barks gata 25, Västra Frölunda, Sverige

Glasdon kan hjälpa dig att skapa en trivsam miljö! Speciellt för kyrkogårdar erbjuder vi bl.a. moderna och stilrena papperskorgar såsom underhållsfria och hållbara parkbänkar gjorda av återvunna material. Med mer än 50 års erfarenhet i Europa har vi samlat mycket kunskap inom avfallshantering, sopsortering och inredning av utomhusmiljöer.

”Företaget utökar ständigt sitt sortiment för att kunna uppfylla sina kunders specialkrav. Betoningen ligger på kostnadseffektiviteten,
bra kvalitet och utmärkt kundservice.”

KIG_2019_Hags.jpg
Grännavägen 7, 578 33 Aneby, Sverige

Sedan starten 1948 har vi drivits att skapa aktiva mötesplatser för alla generationer. Mötesplatser där man kan leka, umgås, träna och må bra.
Våra produkter för Park & Stadsmiljö är framtagna för att hålla i alla väder och alla tider. På HAGS finns en medveten strävan att hitta lösningar där form och funktion samverkar. Leken är hjärtat i vår verksamhet och vi har ett stort utbud av lekutrustning. Hos oss kan du få hjälp hela vägen – från tips och idéer till färdig installation.

”Att vara utomhus är viktigt för alla åldrar. En aktiv runda på lekplatsen eller en stund av vila och reflektion i det gröna. Att ladda kropp och knopp med energi – det får oss att må bra!”

Mattias Hellqvist
KIG_2019_Irec.jpg
Sperlingevägen 11, Helsingborg, Sverige

Irec Svenska AB är ett väletablerat entreprenadföretag, leverantör och återförsäljare som arbetar med olika sorters entreprenadarbeten runt om i hela Sverige, främst inom återvinningsbranschen.

Vi bygger ofta in utrustning i våra anläggningar som kommer från våra leverantörer som är de ledande inom sitt område i europa, Paul Wolff är en av dessa, de är en mycket väletablerad aktör inom utrustning för kyrkogårdar, de har en 30 år lång historia bakom sig med mycket hög klass på sina system.

Vi utför kompletta entreprenader med allt vad det kan innebära som tex. projektering, framtagning av ritningsunderlag, utförande/installation, service mm. Ta gärna kontakt med oss för en diskussion. Gå gärna in på vår hemsida http://www.irec.se
eller http://www.paul-wolff.com och ta en titt.

Olle Barner
KIG_2019_Tikspac.jpg
Åkarevägen 11B, Falkenberg, Sverige

Våra stationer med nedbrytbara miljöpåsar leder till en 60% renare närmiljö. Används av både hundägare och skräpplockare. Hundlatrinen TiksCan kan med sin unika utformning endast ta emot hundbajspåsar. Ingen risk att blanda hundbajs med burkar, flaskor eller annat som man kanske vill ta tillvara på. Resultatet av våra produkter är en renare närmiljö, mindre otrevlig lukt och minskade klagomål.

”TiksPac har sedan 2001 levererat bättre förutsättningar för en renare närmiljö. Med över 7000 stationer i 5 länder arbetar vi tillsammans med våra 350 kommuner och 4000 lokala företag att utplåna nedskräpningen. Vår vision är: Rent Nära Dig! ”

Stefan Arvidsson
KIG_2019_Uteprodukter.jpg
Fågelsångsgatan 29, Helsingborg, Sverige

Uteprodukter.se – Sveriges självklara leverantör till kyrkor, kommuner, fastighets- och byggföretag. Uteprodukter.se har allt för utemiljön. Träd, buskar, parkmöbler, papperskorgar, cykelställ, ramper, stängsel, ställningar, fågelskrämmor och mycket mer. Priser på webshopen anges alltid inkl fraktkostnad. Svenska Kyrkan är en viktig kund för oss. Vi tackar förtroendet och hoppas på
fler lyckade affärer framöver.

”I nära samarbete med Sveriges ledande leverantör av växter och trädgårds­tillbehör har vi ett extremt brett sortiment av träd, buskar och alla sorters växter av mycket hög kvalitet. En leverans kan vara alltifrån några enstaka växter till en totalleverans till ett stort anläggningsprojekt. Hör gärna av er med er offertförfrågan.”

Eric Smith
KIG_2019_Weland.jpg
Björnstorpsvägen 2, Alvesta, Sverige

Vi tillverkar underhållsfria produkter för utemiljön.
Soffor, förråd, papperskorgar m.m.

Peter Melldén