Bosh Thermoteknik.jpg
Hjälmarydsvägen 8, 573 38 Tranås, Sverige

Bosch svensktillverkade fastighetsvärmepumpar passar alla behov och ligger på högsta nivån i energimärkning, A+++.
Att byta till värmepump kan sänka värmekostnaderna upp till 75 procent. Investeringen kan oftast skrivas av inom 3 till 6 år.
Vi rekommenderar att du låter en Bosch VärmePartner sköta installationen. De är utvalda värmeexperter och rörinstallatörer med gedigen fackkunskap som finns representerade över hela Sverige.

”Det blir nog en Boschpump i kyrkan också. De är verkligen nöjda med sina befintliga pumpar i de andra fastigheterna.
Larsa Stageklint, installatör och Bosch VärmePartner som installerar Boschpumpar
på Segersjö Herrgård och som nu ser på en värmelösning till deras kyrka utanför Örebro.”

Thomas Finke