Arilds_2021.jpg
Ingenjörsvägen 4, 664 32 Grums, Sverige
4 Ingenjörsvägen Värmlands län 664 32 SE

Arilds Betongslipning AB är certifierad utförare av Husqvarna Superfloor™, vilket ställer höga krav på oss vad gäller slutresultat och gör att du får ut det bästa möjliga av just ditt golv. Vi utför en mängd olika typer av slipjobb, både av betong, asfalt och terrazzo.

Dessutom renoverar och slipar vi kalksten och marmor i såväl golv som trappor. Vi skapar vackra ytor, matta eller blanka och behandlar dem så att salter eller spill och smuts inte tränger in i stenen. Med olika metoder och medel beroende på miljö. Allt detta kräver erfarenhet som vi besitter efter många år i branschen, både i Sverige och Norge.

Våra golvarbeten ska hålla en mycket hög kvalitet med hållbara lösningar och en väldigt låg livscykelkostnad. Välkommen att sätta oss på prov!

”Vi arbetar alltid med fokus på miljövänlighet, hållbarhet och långsiktighet i alla led. Inget jobb är för litet och inget jobb är för stort!”

(2006) Ägarbyte 2019 – bildat nytt företag
Arild Viken
Försäljningschef:
Linda-Mari Lian
Arild Viken
Bison_2021.jpg
Högelian, Årjäng, Sverige 56.7 km

BISON har i 40 år tillverkat och tillhandahållit mobila körtrappor, musikerstolar, notställ och mobila scener. Med vår 10års garanti på produkterna har vi en långsiktig relation till våra kunder och vi arbetar med hållbarhet i alla led från produktion till leverans. Våra produkter är lättanvända och smidiga att montera och justera. Vi har alltid ett personligt bemötande och många av våra kunder är kyrkor världen över. Vi skräddarsyr lösningar så att det passar just era behov.

Både stolar och podium fungerar utmärkt under vår konsertsäsong”
Henrik Appeltofft, Storkyrkan

”Bison levererar exakt den lösningen som vi behövde”
Erik Kolind Store Magleby Kirke (DK)

Hans Norén
DL_Production_2021.jpg
Hantverkargatan 16, 681 41 Kristinehamn, Sverige 57.82 km

Vi har arbetat med professionellt ljud i kyrkomiljöer sedan mitten av 90-talet. Idag jobbar vi med att installera och integrera tekniska hjälpmedel i denna miljö för att underlätta för brukaren och åhöraren. Det vi främst jobbar med är ljudinstallation och ljuddesign i akustiskt svåra rum. Hörslingor och hjälpmedel till hörselnedsatta. Kameror för streaming och bildproduktion. Digitalsignage för att få fram budskap via skärmar, projektorer eller videoväggar. Belysningdesign för att få till en bra arbetsmiljö för de medverkande i en gudstjänst och skapa en bra inramning av rummet.

Vi jobbar i hela sverige och har många församlingar under serviceavtal för att enkelt tillsammans kunna planera installationer och även jobba med livscyckelhantering så att man kan förebygga fel och driftsstörningar. Vi fungerar ofta som en teknikrådgivare och bollplank som hjälper er att ta fram teknik som passar till just erat behov.

Daniel Landmark
Westerstrand_Urfabrik_2021.jpg
Verkstadsgatan 1, 545 31 Töreboda, Sverige 91.45 km

Westerstrand Urfabrik AB – Din partner i tid.

Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar moderna tidsprodukter för offentlig miljö såsom sjukhus, skolor, industrier, järnväg och kyrkor. Våra produkter levereras över hela världen.

Vi har hela produktionskedjan under ett tak, därför har vi möjligheten att utforma produkter helt efter kundens önskemål.

”Westerstrand Urfabrik AB – 100 år i tidens tjänst.”

Anna Johansson
Gotene_Ljud_2021.jpg
Göttorp, Götene, Sverige 92.73 km

Götene Ljud AB erbjuder mångårig erfarenhet av installationer av ljud, bild, guide och tolkanläggningar samt teleslingor för kyrkor och andra offentliga miljöer.
Vi lägger stor vikt vid att installationen skall vara välfungerande, snygg och praktisk. Att anläggningen är lätt att förstå och använda är andra viktiga delar i en bra anläggning. Kundens behov & trygghet sätts i centrum.

Besök gärna vår hemsida för mera information: http://www.goteneljud.se

”Vi har erfarenhet från det lilla kapellet till stora katedraler, samlingssalar och mötesrum.”