Best_22.jpg
Timmervägen 4, Falun, Sverige
4 Timmervägen Dalarnas län 791 51 SE

Välkommen till ett stolt och stabilt familjeföretag där de idag mer än 40 år gamla ledorden i allra högsta grad lever kvar – pålitlighet, driftighet och kvalité. Vi har ett stort utbud av olika ytbehandlingar för att anpassa lås till befintliga dörrar och färger, passar utmärkt till K-märkta fastigheter där ingrepp i dörrar kan vara begränsat.

”Säkerhet, flexibilitet och design i balans.”

Företagstyp
Produkter
Antal anställda:
7
Grundat år:
1974
Omsättning:
10 MSEK
VD:
Hans Edling
Styrelseordförande:
Järker Edling
Försäljningschef:
Järker Edling
Kontakt mot Kyrkan:
Järker Edling
Sweco_22.jpg
Södra Mariegatan 18E, 791 19 Falun, Sverige 1.67 km

Sweco erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. I Sverige finns Sweco på ett femtiotal orter och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten och miljö, projektledning, energi-system, geografisk IT, industri samt strategi och analys. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

”Sweco Mätningsteknik har specialiserat sig på att upprätta digitala gravkartor som är förberedda för koppling mot kundens gravregister. Vi erbjuder även andra typer av tjänster som 3D-laserskanning, 360 fotograferingar och flygfotograferingar med drönare.”

VD:
Åsa Bergman
LA_takvard_22.jpg
Industriområdet 31C, Mockfjärd, Sverige 38.52 km

LA Takvård AB hjälper till att hålla ert tak fritt från mossa, alger och lavar. På så sätt förlängs takets livslängd och skjuter ett kostsamt takbyte långt in i framtiden. Som en extra bonus kommer ert tak se trevligare och mer välvårdat ut. Det är ofta väl så viktigt.

LA Takvård har regionala takvårdsexperter över hela landet som hjälper er. Ta kontakt med oss för att boka in ett besök för att få en kostnadsfri offert. 

”Taket är husets sköld mot vädrets makter. Det skyddar er fastighet år efter år, därför är det av yttersta vikt att taket underhålls ordentligt. Påväxter som mossa, alger och lav på taket påverkar inte bara husets utseende, utan även dess skick och värde.”

Visar 2 resultat