Confex_2021.jpg
Kungsportsavenyen 37, 411 36 Göteborg, Sverige
37 Kungsportsavenyen Västra Götalands län 411 36 SE

Confex är Sveriges ledande utbildningsleverantör och har sedan starten 2003 utbildat närmare 500 000 medarbetare, både i privat och i offentlig sektor. I tillägg skräddarsyr vi kurser anpassade just efter era behov. Vi har landets bredaste kursutbud och när ni väljer oss får ni en certifierad och dokumenterad kursleverantör. Då vårt mål är att ni alltid ska få den kompetens ni efterfrågar, har vi 100% nöjdhetsgaranti på alla våra kurser.

”Confex är Nordens största kursleverantör och Sveriges enda utbildningsföretag som är certifierat i enlighet med kraven för den internationella standarden för kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015. Vi erbjuder marknadens största kursutbud och dokumenterad kompetens.”

Antal anställda:
20
Grundat år:
2003
Omsättning:
53 MSEK
VD:
Halvdan Nicolaysen
Styrelseordförande:
Reidar Poulsen
Huvudägare:
Confex Group AS
Kontakt mot Kyrkan:
Kristel Jonsson
Yamaha_2021.jpg
Göteborg, Sverige 1.13 km

YAMAHA PIANO CENTER är Yamahas egna showrooms på tre platser i Sverige i tätt samarbete med lokala, högt respekterade fackmän. Vi säljer direkt till privatpersoner, institutioner och företag och levererar det valda instrumentet direkt från butik eller från vårt lager. Du får fördelen av att handla direkt med producenten, både avseende det stora utbudet och fördelaktiga priser.

”YAMAHA PIANO CENTER är en stolt leverantör till ett antal kyrkor och församlingar i Sverige, bland annat Göteborgs Domkyrka.”

VD:
Mats Udd
Irisity_2021.jpg
Lindholmspiren 7a, 417 56 Göteborg, Sverige 2.3 km

Irisity är ett modernt säkerhetsbolag som arbetar för ett tryggare samhälle. Vi levererar heltäckande säkerhetslösningar baserade på intelligent kamerabevakning för att upptäcka och förebygga bland annat inbrott, brand och vandalisering.

IRIS™ är vår bevakningslösning som på ett etiskt sätt ser till att kyrkan, kyrkogården och församlingen alltid är skyddade. Den larmar omedelbart vid intrång, upptäckt av brand eller aggressivt beteende, samt olyckor där någon blir liggande på marken. Tack vare anonymisering i realtid skyddas den personliga integriteten och inga tillstånd behövs för att komma igång.

”Det känns tryggt att veta att Irisitys system larmar direkt när någonting inte är som det ska. Dessutom är det skönt att slippa alla falsklarm.”

VD:
Marcus Bäcklund
Tiid_2021.jpg
Tunnlandsgatan 11, 421 38 Västra Frölunda, Sverige 4.9 km

Hos oss är varje medarbetare unik, där varje person är en viktig kugge av företaget. Vår filosofi är att med ansvar och trivsel på arbetet presterar vi goda och långsiktiga resultat. Vi utför reparationer, skötsel och underhåll av den yttre miljön i parker, grönområden, lekplatser och trädgårdar. Vi utför allt från gräsklippning, ogräsbekämpning, beskärning av buskar och träd. 

Yrkesmässig beskärning i över trettio år Vi kan utföra de flesta arbeten med handverktyg och miljövänliga elmaskiner. 

• Beskärning av buskar och Träd
• Trädfällning
• Plantering av växter
• Rensning  och Bortforsling av skräp både trädgård och annat skräp
• Omhändertagning av stormfällda träd
• Häck
• Gräsytor så som nyanläggning och underhåll med vertikalskärning, luftning
• Plattläggning & Stensättning
• Vi är Godkända planskötare av Svenska Fotbollförbundet Svff

VD:
Anna-Lena Karhusola Johansson
Karcher_2021.jpg
Tagenevägen 31, 425 02 Hisings Kärra, Sverige 9.2 km

Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 11 000 anställda i 60 länder och agenter som täcker snart samtliga nationer. Kärcher är världsledande tillverkare av innovativa rengöringsprodukter för både professionella och som privata användare. Sortimentet omfattar bland annat högtryckstvättar, grovdammsugare, fönstertvättar, skur- och sopmaskiner, biltvättar och redskapsbärare
för markvård. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget, Alfred Kärcher GmbH & Co. KG. Företagets huvudkontor finns i Göteborg och med säljare, återförsäljare och servicepartners i hela landet.

VD:
Nils Kloster
Nilton_2021.jpg
Bangårdsvägen 25, Kållered, Sverige 10.84 km

NILTON säljer o tillverkar notställ, notbelysning och väskor för notställ o stativ. Vi har sen 1985 distruberat över 100.000 st notställ av NILTONs modeller. Vi säljer stativ o scentillbehör. NILTON tillverkar o konstruerar speciallösningar efter förfrågan.

Vi har en verkstad med CNC-maskiner, 3D skrivare, lång erfarenhet av konstruktioner och tillverkning. Vi jobbar inom musikbranchen samt inom industrin.

VD:
Per Nilsson
Strihl_2021.jpg
Magasinsgatan 6B, 434 37 Kungsbacka, Sverige 21.91 km

STRIHL är sedan 2004 en ledande tillverkare och leverantör av professionella belysningslösningar. Huvudkontor, produktion och lager finns på den svenska västkusten i Kungsbacka. 

Sortimentet är heltäckande och består av belysningsarmaturer, master och stolpar samt mängder av tillbehör. Våra belysningsarmaturer passar flera olika applikationer och kommer i många varianter och utföranden.

”Vi erbjuder alltid kostnadsfri belysningsplanering för att säkerställa lägsta möjliga investeringskostnad och driftsekonomi.”

Lukas Wahlberg, 0708-30 20 64
Innesälj

Jan Nordh, 0708-30 20 57
Innesälj

Art_Elektronik_2021.jpg
Almedalsvägen 147, 439 63 Frillesås, Sverige 43.13 km

Vi levererar och installerar ljud- och bildanläggningar samt hörslingor för kyrkor och offentliga lokaler. Vår huvudsakliga produkt är att sälja en funktion, inte en viss utrustning. Vi sätter ihop en anläggning utifrån kundens behov och önskemål samt lokalens akustiska förutsättningar. Våra kunder finns från Pajala i norr till Trelleborg i söder.

”50 år i branschen! Fler än 1000 ljud- och bildinstallationer i kyrkor, teatrar, hörsalar, konferensrum, arenor, idrottshallar!”

Kasthall_2021.jpg
Fritslavägen 42, 511 23 Kinna, Sverige 48.54 km

Kasthall har sedan starten 1889 tillverkat vävda och handtuftade mattor i den egna fabriken i Kinna, i Västsverige, där all tillverkning sker än idag. Under åren har Kasthall blivit ett av de världsledande företagen inom design av högkvalitativa mattor i finaste naturmaterial. Mattorna används ofta i offentliga rum på grund av dess unika design och höga slitstyrka.

”Kasthall erbjuder ovärderligt hantverk och kan genom sin långa erfarenhet skräddarsy både vävda och tuftade mattor gällande färg och form utifrån kundens behov.”

Exempel på kyrkor där vi finns representerade: Göteborgs Domkyrka, Dalstorps Kyrka, Vintrosa Kyrka, Älvestad Kyrka, Holms kyrka, Nässjö Kyrka, Bredaryds kyrka, Angelstads Kyrka, Byarums Kyrka, Grebbestads Kyrka, Krokstads kyrka, Munkfors Kyrka, Umeå
Stadskyrka, Visby domkyrka, Braendkjaerkirken Kolding, Stor-Elvdal Kirke Koppang.

VD:
Johan Bergh
Unigraphics_2021.jpg
Borås, Sverige 57.26 km

UniGraphics AB är en av Sveriges största leverantörer av skyltar till kyrkogårdar. Företaget startade 1934 och har lång erfarenhet av gravering och tillverkning av skyltar och andra grafiska produkter.

Hos oss hittar ni:
* Askgravskyltar
* Informationstavlor
* Vägvisare
* Gravskötsel och gravnummerskyltar
* Smidesskyltar av olika slag

Oregon_2021.jpg
Varberg, Sverige 67.82 km

Svenska Blount AB är ett helägt dotterbolag till Blount International, Inc, USA. Vi har till uppgift att marknadsföra och distribuera koncernens varumärke OREGON® på den svenska marknaden. Blount är en ledande tillverkare av bland annat sågkedjor,sågsvärd och gräsklipparknivar. Varumärket OREGON® finns representerat i över 100 länder. All försäljning sker via våra lokala återförsäljare.

”I Oregons sortiment finns ett brett utbud av tillbehör för skogs- och grönyteskötsel såsom: sågkedjor, sågsvärd, personlig skyddsutrustning, 36V redskap, gräsklippar-knivar, trimmertråd och trimmerhuvuden. Vi sätter alltid användaren i fokus, och utvecklar kontinuerligt nya innovativa produkter för att underlätta det dagliga arbetet.”

VD:
Björn Freytag
Lampan_2021.jpg
Norgårdsvägen 3, 451 75 Uddevalla, Sverige 72.9 km

Lampan är ett specialiserat belysningsföretag som grundades redan 1980. Allt sedan dess har fokus varit att tillhandahålla rätt belysning för våra kunder, oavsett om det är en privat eller mer publik miljö.

Försäljningen sker dels via egen butik i Uddevalla, dels via nätförsäljning, där vi från vårt lager och logistiknav, årligen distribuerar fler än 25.000 ordrar till kunder på den svenska och nordiska marknaden.

”Vår affärsidé är att med en hög servicegrad, specialistkompetens och passion, tillhandahålla ett brett och kvalitativt sortiment av designlampor för privat och publik miljö. Detta möjliggörs av våra långa partnerskap med ledande belysningstillverkare i kombination med våra fantastiskt kunniga medarbetare!”

VD:
Henrik Stenström
Visar 11 resultat