Fofab_2024.jpg
Prinsessvägen 7, 297 72 Everöd, Sverige
7 Prinsessvägen Skåne län 297 72 SE

Med många års erfarenhet och kunnig personal, erbjuder FOFAB tjänster inom fasadtvätt och fastighetsunderhåll.

Genom att regelbundet tvätta fasaderna ökar man livslängden på ytan och kan därigenom förlänga tiden för underhållsbehov. Vi tvättar fasader, solceller, murar, gravstenar och konstverk, allt med ett rent resultat och en ren miljö.

Förutom miljövänlig fasadtvätt erbjuder FOFAB även löpande fastighetsunderhåll, måleri- och kakeltjänster samt mindre ombyggnadsarbeten. 

Fasad och fönstertvätt med rent vatten är sedan många år tillbaka en metod som enligt tester har visat sig vara det effektivaste sättet att hålla ytor rena. Att dessutom tvätta helt utan kemikalier och med lågt tryck är en vinst för miljön, bra för ytan och prisvärt. Våra kunder omfattar idag stora företag, industrier, kommuner och privatpersoner.

Företagstyp
Produkter
Antal anställda:
4
Grundat år:
2011
VD:
Katarina Klöfverskjöld
Försäljningschef:
Per Hansson
Huvudägare:
Katarina Klöfverskjöld
Kontakt mot Kyrkan:
Per Hansson
Skånefrö_2024.jpg
Storgatan 1, 272 93 Tommarp, Sverige 41.73 km

Vi sår för en grönskande värld och gödslar för en levande jord!

Skånefrö är ett kund- och jordnära företag med stort klimatengagemang och lokal produktion på Österlen. Hos oss finns fröer och biokol av högsta kvalitet från ett av
Europas modernaste frörenserier. Vi tummar aldrig någonsin på kvalitet och våra gräsfröblandningar har vid flera tillfällen blivit utsedda till bäst i test av Råd & Rön.     

Klimatpositiv odling för en grönare tillväxt
Många pratar idag om klimatsmarta lösningar, vi nöjer oss inte där. Vi vill verka för en grönare tillväxt och därför bedriver vi en cirkulär verksamhet med klimatpositiv tillverkning av multifunktionella produkter (ex. biokol och fjärrvärme).

VD:
Sven-Olof Bernhoff
Trygg_2024.jpg
Videgatan 20, 271 33 Ystad, Sverige 54.22 km

Trygg Kyrkogårdskonservatorn har ett helhetsperspektiv för en säker och ärevördig kyrkogård – från gravstenar, belysning, alla typer av järnobjekt samt era kall- och bruks-murar och trappor. Vi arbetar över hela Sverige och har baser i Ystad samt Norrtälje. Kontakta oss för en diskussion om era behov och hur vi kan hjälpa er med er kyrkogård.
Trygg är medlemmar i http://www.sten.se Sveriges Stenindustriförbund.

Trygg – företaget där kyrkogården inte bara är en arbetsplats utan en passion.

Andreas Sundbom (070-286 35 59, andreas@tryggsten.se, http://www.tryggsten.se)
Landschef Sverige

Lisette Nelson (+45 50176663, lisette@tryggsten.dk, http://www.tryggsten.dk)
Landschef Danmark 

Karoliina Kaikkonen (+358 407376400, karoliina@tryggsten.fi, http://www.tryggsten.fi)
Landschef Finland

Brian Sibola (+45 501 98 398, brian@tryggsten.dk)
Stenhuggeri och stenkonservering

Viljar Pettai (073-544 57 67)
Smidesverkstad

HiUnity_2024.jpg
Drottninggatan 5, 374 35 Karlshamn, Sverige 57.13 km

Hej! Jag heter Linda Åkesson och jag jobbar som formgivare. Jag har skapat ett sortiment för bland annat begravningsverksamheten med produkter som är anpassade för kyrkor, kapell och för kyrkogårdar. Utöver arbetet med att utveckla användbara ceremoni-produkter anpassade efter era behov så erbjuder jag även hjälp med gestaltning av minneslundar, askgravlundar och askgravplatser. 

Nuvarande sortiment: Urnbord, urnpiedestal, ceremoniurna, ljus- och blombärare, golvljusstakar, mullfat, gravlykta, vasbärare, dekorationer, gravstenar, dopljusstake, dopglob.

Har du egna önskemål om en produkts utformning, färg eller funktion? 

Kontakta mig. Varma hälsningar Linda 

VD:
Linda Åkesson
Gravlyktan_2024.jpg
Villavägen 4, 374 50 Asarum, Sverige 57.62 km

Företaget är beläget i det vackra Blekinge, och har specialiserat sig på design och produktion av ljusträd och vashållare för minneslundar och askgravlundar. 

Vårt ledord, bra produkt nöjd kund.

Att tända ett ljus
Så enkelt men ändå …
Med en ljusbärare från Gravlyktan erhåller ni en produkt som håller under mycket lång tid, till glädje för alla besökare som kommer för att tända ett ljus.

VD:
Ewe Nilsson
Stångby_2024.jpg
VALLKÄRRATORN 424, 225 91 Lund, Sverige 61.35 km

Stångby Plantskola levererar både växter och kunskap till professionella växtanvändare. Inom vår egen odling har vi specialiserat oss på att producera och förädla parkträd,
alléträd, solitärbuskar samt större fruktträd som vi säljer och marknadsför under varumärket Stångby Premium. Vi levererar i hela Sverige.

2020 introducerade vi Stångby Akademi som syftar till att öka kunskapen i branschen där vi bland annat erbjuder skräddarsydda kurser och rådgivning. Besök vår hemsida eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad!

http://www.stangbyakademi.nu

VD:
Jörgen A Warpman
Fagerhults_Garden_2024.jpg
Snapphaneallén 12, Skånes Fagerhult, Sverige 63.73 km

Jord har varit vår huvudsyssla sedan i slutet på 60-talet. Vi är 4 delägare med stor kompetens inom olika områden vilket gör att vi kan leverera produkter av högsta kvalité. 

Vi kan från Fagerhults Garden erbjuda lösvolymer, storsäck och storbalar i olika sammansättningar och specialblandningar. Tack vare vår paketeringsanläggning kan vi även erbjuda leveranser i säck från 8 liters till 300 liter. 

För att möta våra kunders efterfrågan arbetar vi ständigt med produktutveckling och utökar vårt sortiment för att underlätta våra kunders inköp. Vi kan även erbjuda ett flertal KRAV-certifierade jordar, samt även återvunna jordar. 

Alnarp_2024.jpg
Kungsgårdsvägen 8C, Alnarp, Sverige 67.48 km

Alnarp Cleanwater Technology  tillverkar och säljer produkter som hjälper människor att bli mer hållbara och cirkulära. Den ursprungliga källan till verksamheten är ACT® Bioreningsverk som imiterar naturens reningsprocesser. 

Med en unik slamnedbrytare i steg ett och en komplett våtmark i steg två renas avloppsvatten på ett helt kemikaliefritt sätt som naturen utvecklat i miljontals år. Läkemedelsrester bryts ned i större utsträckning än i traditionella reningsverk.

Alnarp Cleanwater erbjuder även regnvattentankar och startpaket för att anlägga en sommaräng för ökad biologisk mångfald. Företaget letar ständigt aktivt efter smarta lösningar som hjälper människor att bli mer cirkulära och hållbara.

Vision: En värld i balans. Där vi hjälper våra kunder att skapa ett cirkulärt och hållbart samhälle utan övergödning och föroreningar i miljö och vatten. Där biologisk mångfald gynnas.

Alnarp Cleanwater Technology

VD:
Lars Hultman
NIBE_2024.jpg
Hannabadsvägen 5, Markaryd, Sverige 68.73 km

NIBEs fastighetsvärmepumpar är intelligenta, flexibla och passar för fastigheter med stort uppvärmningsbehov. Vår mission är att skapa en mer hållbar framtid genom att hämta energi från naturen. Med produkter designade och tillverkade i småländska Markaryd, skapas värme, varmvatten, ventilation och kyla – med låg påverkan på miljön och med hög energibesparing. 

Välkommen till vår värld av inomhuskomfort!

”Det här skulle vi gjort för längesen om vi haft ekonomi till det. Vi sparar drygt 500 000 kWh om året och har fått en lättskött och miljövänlig lösning.”

Anders Ivarsson, Åh Stifts- och Konferensgård,
som konverterat tio av 16 byggnader till bergvärme.

VD:
Gerteric Lindquist
Mardam_2024.jpg
Åvägen 7a, Tågarp, Sverige 70.16 km

Mardam AB grundades 1920 och dess dåvarande namn var Tågarps Cementgjuteri. Vid gjuteriets nedläggning 1989 skedde namnändringen till Mardam AB. Bolaget är stabilt, familjeägt och drivs nu av 4:e generationen Jutaren. Mardam AB är beläget i Tågarp, mellan Helsingborg och Landskrona, med en filial i Nässjö. Sedan 2011 ingår även Nordic Cover AB
i vår organisation, som ett helägt dotterbolag. Mardam AB erbjuder nordens bredaste sortiment av Geosynteter, Betäckningar och Dagvatten med hög tillgänglighet och snabba leveranser. Vi strävar efter att vara den mest tillförlitliga leverantörspartnern genom att leverera kvalitetsprodukter och professionell kunskap för att möta utmanande krav inom byggbranschen. Mardam AB erbjuder konkurrenskraftiga priser med bra service i hela Norden. Våra produkter säljs där MIA är Mardam AB registrerade varumärke.

Produkter för en effektiv dagvattenhantering

VD:
Martin Jutaren
Lantmännen_2024.jpg
Bjurögatan 26, 211 24 Malmö, Sverige 72.05 km

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, lantbruksmaskiner, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19.000 svenska lantbrukare, har ca 10.000 anställda och omsätter 50 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. 

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland annat varumärken som Valtra, Fendt, KUHN och Väderstad. Vi är ca 750 anställda, har ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad och omsätter 3,7 miljarder kr. 

VD:
Peter Annas
Rosengren_Nilsson_2024.jpg
Limhamn, Malmö, Sverige 81.45 km

Rosengren & Nilsson Group är två familjeägda gjuterier i Småland och Skåne. Vi lever med hantverket och levererar produkter i brons, mässing och aluminium till kyrkor i hela Sverige.

Vi producerar bland annat följande i brons eller aluminium:
• Gravskyltar
• Askgravskyltar och informationsskyltar
• Bokstäver i brons
• Gravdekorationer
• Vägvisare

… och mycket mer!

Förutom gjutning så är vi även specialister på 3D-graverade kristallskyltar för askgravlunden. Ny askgravlund? Kontakta oss så skickar vi er vår gratis inspirationsguide.

Välkommen till det nära och familjära företaget. 

VD:
Sören Rosengren
Farmers_First_2024.jpg
Modemgatan 10, Vellinge, Sverige 82.68 km

Farmers First är ett svenskt bolag som har samlat allt från information till pris på en plats. För Kyrkan erbjuder vi bland annat häckklippare, slagklippare, saltspridare, lövuppsamlare, vertikalskärare och motor-/eldrivna skottkärror. Vi har även ett stort utbud av verktyg, reservdelar, filter, remmar, olja, drivmedel och batterier för att hålla din utrustning i bästa skick.

Vi samarbetar med välkända producenter som HiFI, Mann Filter, Europart, KS Tools, Q8, Batteribolaget, Hengst, Philips, Varta, Bosch, Banner, Tudor, Wessex, GKB och Muck-Truck. Våra servicelämnare finns över hela landet och våra rådgivare finns tillgängliga för att svara på frågor!

VD:
Anders Fridlund
Tergent_2024.jpg
Mörsaregatan 11, Helsingborg, Sverige 86.89 km

Tergent har utvecklat innovativa produkter för lantbruk, grönytor och trädgård i över 60 år, med syftet att ge användaren bästa möjliga resultat och med minsta möjliga miljöpåverkan. Produktsortimentet inkluderar idag en rad olika produktkategorier som gödsel, ogräs- och skadedjursbekämpning, rengöring, näringstillskott samt is- och snösmältning. 

Vi jobbar aktivt med att ta fram bättre förpackningsalternativ, använda förnybar energi vid produktion och vi lägger stor vikt vid att fler av våra produkter ska belönas med
miljömärkningar som Svanen och KRAV. Dessutom tillverkas cirka 80 procent av vårt sortiment i Sverige.

Tergent är det självklara valet för dig som värnar om miljön och samtidigt inte vill göra avkall på effektiviteten eller enkelheten! Tveka inte att höra av er – vi hjälper gärna att ta fram det ni behöver. Vi har öppet alla helgfria vardagar 08.00–16.30 året runt.

Välkommen!

VD:
Peter Olofsson
Kulturbelysning_2024.jpg
Kulla Gunnarstorp, Helsingborg, Sverige 93.45 km

Kulturbelysning AB tillverkar och levererar belysningsarmaturer för utomhusmiljöer, i klassiska material som gjutjärn och koppar/mässing samt smide. Ett brett sortiment av nytillverkade klassiska gjutjärnsstolpar med sitt ursprung från sekelskiftet 1800-1900-talet. Armaturer godkända där höga antikvariska krav ställs. 

Parksoffa med gjutjärnsgavlar samt obehandlade eller målade lärkplank. Möjligt med ”namn” i gjutgodset. Förberedda för fastgörning i markjärn. 

Rådgivning och förslag gällande restaurering av befintliga antika belysningsbestånd. Framtagning av nya gjutformar för nytillverkning/komplettering av befintliga belysningsstolpar mm.

VD:
Berth-Inge Lundberg
Östorp_2024.jpg
Östorp 249, 312 91 LAHOLM 97.44 km

Östorps Bevattning etablerades 1969 och ingår i Lyckegård Group AB med inriktning mot allt inom bevattning och grönyteskötsel. Vi säljer material, installerar och utför service från timmer och lantbruksbevattning till kyrkogårdar, golfbanor, sportanläggningar, trädgårdar och fruktodlingar. Vår personal är van vid arbete på kyrkogårdar och visar respekt för verksamheten. 

Vad kan vi göra för er?
– Projektering.
– Framtagning av upphandlingsunderlag.
– Service av pump och bevattningsanläggning oavsett fabrikat.
– Uppgradering av gamla anläggningar.
– Nyinstallation.
– Nytt styrsystem för effektivare bevattning med App och väderdata.
– Tillverkning av ståndarrör i önskad längd.

Vi har ett stort eget lager med allt som våra montörer använder. Beställ proffsgrejor direkt från oss! Snabba leveranser!

VD:
Daniel Nilsson
Visar 15 resultat