KRONAN.jpg
Nacka, Sverige
13 Ekallén Stockholms län 132 46 SE

Säkerhetskompetens – KRONAN:s medarbetare är säkerhetschefer med lång erfarenhet av att leda säkerhetsarbete i offentlig verksamhet, i organisationer och i företag. Svarar församlingens säkerhet mot hotbilden? En riskanalys ger svar!

Utbildning – KRONAN:s medarbetare är uppskattade lärare i fysisk säkerhet, brand, hantering av hot, hat och våld och Krishantering i verksamhetsanpassade utbildningar.

Utredningar – över landet förfogar KRONAN över ett 10-tal f.d. poliser, som alla är mycket erfarna utredare och anlitas av företag och organisationer vid misstanke om brott eller oegentligheter.

Antal anställda:
5
Grundat år:
2009
Omsättning:
5 MSEK
VD:
Lars Zetterström
Styrelseordförande:
Stefan Kinect
Kontakt mot Kyrkan:
Stefan Kinect
Univox.jpg
Förrådsvägen 2B, 181 41 Lidingö, Sverige 7.64 km

Bo Edin AB är en världsledande innovatör och leverantör av högkvalitativa hörselprodukter. Utöver våra egenutvecklade hörslinge-, IR- och FM-system erbjuder vi även trådlösa mikrofonsystem från Okayo och Mipro samt högtalare från italienska Fulgor Services som utvecklat högtalare specifikt för bruk i kyrkor sedan 1988 och har levererat mer än 15 tusen högtalarsystem runt den katolska kyrkvärlden.

Bland alla leverantörer av slingförstärkare kan ingen mäta sig med Univox erfarenhet. Sedan 1969 har vi levererat hörslingor världen över. Bakgrundsbilden bredvid är från Cardboard Cathedral i Christchurch, Nya Zeeland, en av tusentals kyrkor som världen över har valt hörslingor från Univox.

VD:
Mattias Arrhenius
KA_Jonssons.jpg
Hägervägen 14 | 122 39 | Enskede 11.36 km

Företaget grundades år 1902 av svärdfejare Knut Albert Jonsson och 1914 skedde övergången från att få reparera svärd till framställning av kristallkronor. Sedan sommaren 2016 driver gördelmakarna Jörgen och Robert verksamheten ute i Enskede i Stockholm. På senare år har dock tillverkningen fått träda tillbaka för renovering/restaurering av kristall- och ljuskronor.

Vi har under decennier jobbat med renoveringar och reparationer av kyrkans ljuskronor, lampetter, ljusstakar samt andra mässings/silverföremål och vi har ett tätt samarbete med bla. konservatorer och riksantikvarieämbetet.

VD:
Robert Ahlqvist
Flinks_Järn.jpg
104 25 Stockholm, Sverige 11.38 km
08-13 12 1008-13 12 10
08-618 33 93

Flinks Järn har levererat förnödenheter, arbetskläder, verktyg och maskiner till yrkesfolket sedan 1907. I Stockholm har vi fem snabbgrossar på 2 500 kvadratmeter vardera. Sortimentet omfattar 20 000 artiklar. Bland annat Rebit stenverktyg, Stihl Trädgårdsmaskiner, Felco beskärning, Fiskars redskap och mycket mera. Hör av dig så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just ditt behov. Vi har öppet alla helgfria vardagar 06.00 – 17.00 året runt. Telefon 08-131210

http://www.flinks.se

Vår enda uppgift är att göra yrkesfolkets vardag enklare.

VD:
Claes Lundqvist
Frida_Walter.jpg
Stockholm, Sverige 11.67 km

Föreläsningen ”Varför går hon inte” är en föreläsning om våld i nära relationer. Frida är utbildad akut undersköterska samt utbildad jourkvinna på ett skyddat boende för kvinnor och barn. Kunskapen inom detta tabubelagda ämne är gedigen och föreläsningen är helt utan filter för hur verkligheten kan se ut. Skuld, skam, rädsla, medberoende, krishantering, polisanmälningar, manipulationer, våld, hot, trakasserier är bara en del av allt det svåra en utsatt person måste handskas med. För att finna förmågan att bli stark i det svaga krävs rätt hjälp och stöttning, likaså för att möjliggöra för en förändring. Kvinnojourerna skapar en frizon för kvinnor och barn på flykt, jourerna erbjuder inte bara vila och trygghet, här kan lyckan mitt i sorgen även få ta plats i det svåra. Många ställer frågor som ”Var finns hjälpen” och ”Varför går hon inte”. En frigörelse är svår och arbetsam men med kunskap i tid ökar chansen att en utsatt person går vid första slaget och inte vid sista slaget.

SoundCop.jpg
Medlemsvägen 62, 120 47 Enskede Gård, Sverige 11.92 km

SoundCop consulting erbjuder helhetslösningar inom ljud, ljus och bild, vilket även omfattar talat utrymningslarm och hörhjälpmedel.

Aktuella referenser:
Maria Magdalena kyrka, Stockholm. Nominerad till en mondo award 2018.
Gustav Vasa kyrka, Stockholm. Nominerad till en Inavation award 2019.
Vinnare av mondo award 2019 I kategorin house of worship.

Vi skräddarsyr anläggningar för enkelt användande som ändå öppnar upp för mer avancerade sammanhang. Vi använder oss enbart av produkter vi själva vill använda och litar på.

VD:
Jacob Tormod-Julin
Sela.jpg
Harpsundsvägen 164, Bandhagen, Sverige 13.39 km

Sela AB är ett företag med lång erfarenhet inom installation av ljud och bildsystem i krävande miljöer så som kyrkor och andra offentliga lokaler. Med vår kompetens och kundens önskemål i fokus, samarbetar vi med kunden för att skapa ett väl fungerande ljud och bildsystem som är anpassat till verksamheten och behov.

Sela AB är fabrikat och leverantörsoberoende. Vi arbetar med de flesta välkända fabrikat på marknaden. Låt oss hjälpa er med projektering, installation och service.

VD:
Lennart Johansson
Stockholmsmässan.jpg
Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö, Sverige 14.94 km

Nordiska Trädgårdar är den ledande trädgårdsmässan i Norden. Med 55.000-60.000 besökare, 300-350 utställare och 600 representanter för media kan vi också med fog påstå att vi är den största årliga trädgårdsmässan.

Stockholmsmässan är Nordens största mässanläggning. I mer än 70 år har vi arrangerat mässor och kongresser som ger inspiration, kunskap och affärer. Det personliga mötet är grunden för vår kommunikation som människor. Det finns inte något som kan ersätta
det. Det gäller allt från oväntade möten på stan till stora organiserade möten med tiotusentals deltagare.

Det är där vi på Stockholmsmässan kommer in. Vi älskar möten – alla sorters möten. Och därför är vi experter på att arrangera, planera och skapa just möten som gör skillnad. Både i det stora och i det lilla.

VD:
Christian Clemens
Arva_Trading.jpg
Industrivägen 14, 171 48 Solna, Sverige 15.45 km
Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90

Arva Trading är generalagent för välrenommerade d&b audiotechnik samt ett flertal andra världsledande tillverkare av professionell ljudutrustning från hela världen. Gemensamt för dessa är att de uppfyller de absoluta krav på ljudkvalitet och tillförlitlighet, som har blivit
ett signum för företaget. Arva har kontor i Stockholm, Malmö och Umeå. Ett nätverk av kunniga installatörer finns runt om i Sverige.

”Vi har installerat d&b:s pelarhögtalare xC-Series i ett flertal kyrkor med fantastiskt bra resultat. I Gustav Vasa kyrka, som har en efterklangstid på hela 7,5 sek, var d&b xC-Series ett självklart val för att kunna få ordning på ljudet, säger Jacob Julin på SoundCop Consulting.”

VD:
Olof Arvidsson
Panasonic.jpg
Sundbybergsvägen 1B, 171 73 Solna, Sverige 15.73 km

Panasonic är världsledande inom värme och nyckelfärdiga luftkonditioneringslösningar för bostäder, medelstora byggnader såsom kontor och restauranger samt för större byggnader. Vi erbjuder maximal effektivitet, uppfyller de strängaste miljökraven och kraven för den mest nyskapande arkitekturen. På Panasonic vet vi vilket stort ansvar det är att installera värme- och kylsystem.

VD:
Peter Håkansson
Aquagate.jpg
Danderyd, Sverige 17.55 km

Aquagate är en komplett leverantör av nya bevattningsanläggningar. Vi utför även service och reparationer av befintliga anläggningar. Vi använder kvalitetsprodukter från flera kända varumärken bl a Toro.

Aquagate arbetar även med fontäner och vattenkonst, från projektering till färdig anläggning. Vi har produkterna som behövs för Era anläggningar på vårt välfyllda lager, med snabba leveranser.

Vår välutbildade personal har välutrustade servicebilar och en komplett maskinpark – alltid redo hjälpa dig med din anläggning.

”Vatten är en resurs vi har till låns – Aquagate har som målsättning att på ett effektivt, energioptimalt och ekonomiskt sätt ta tillvara
den, till gagn för dig som kund och miljön.” Jan-Erik Lindblom VD

VD:
Jan-Erik Lindblom
Bröderna_Siljendahls.jpg
Västertorpsvägen 135, Hägersten, Sverige 18.35 km

Vi tillhandahåller allt inom måleri- och dekorationsarbeten med äldre metoder och färgval. Men vi utför även lägenhetsrenovering, utvändigt måleri och fönsterrenovering.

Våra mål:
• Att skapa nöjda kunder.
• Att ha långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare.
• Att kvalitet och miljötänk skall ingå som en naturlig del i arbetet hos våra anställda.
• Att vara ett seriöst måleri med god ekonomi.

VD:
Conny Endrell
Entrebolaget.jpg
Åvägen 40A, Huddinge, Sverige 18.48 km

Vi säljer och monterar hållbara modeller av skrapgaller, skrapmattor och torkmattor till fastighetsbolag, flygplatser, sjukhus, skolor, ambassader och kyrkor. Vår Centrummatta, ersätter främst lösa s.k. bytmattor, men passar utmärkt i alla gångstråk och offentliga
rum. Städbolagens givna favorit och anpassningsbar i storlek och färg. Vi arbetar även med taktila stråk i offentliga miljöer.

”Tiden är mogen för att sluta skjutsa runt lösa bytmattor i ett negativt kretslopp. Om vi kan vara snällare mot vår miljö samtidigt som vi sparar pengar, så blir det lätt att välja rätt.”

Kontakta Entrebolaget när ni vill ha en hållbar helhet.

VD:
Olle Forsberg
Cowab.jpg
Tumstocksvägen 13B, Täby, Sverige 19.06 km

Ett företag i tiden, som vill vara Er flexibla partner med ett produktutbud av rätt kvalitet till rätt pris. Vår målsättning är att till Er som kund tillhandahålla ett brett sortiment, bidra med kunskap samt snabba leveranser. Vi på Cowab vill ge en personlig service till våra kunder. Cowab etablerades 1933 i Stockholm och den första katalogen gavs ut 1976, där de flesta av produkterna var egentillverkade. Med åren så kompletterades produktsortimentet med allt fler produkter från andra tillverkare för att kunna leva upp till devisen.

”Vår styrka är bred kunskap inom industri/lager och transport, som kombineras med snabba leveranser till rätt pris.” 

Vision: alla ska ha råd att arbeta ergonomiskt och säkert.
Affärsidé: brett sortiment till slagkraftiga priser. Som vi ständigt utvecklar.
Varför: vår kunskap och vårt gedigna sortiment ger dig som kund ett tryggt och säkert köp.

Beställ vår katalog eller besök oss på http://www.cowab.se

VD:
Daniel Ström
Fitzpatrick.jpg
Tillverkarvägen 10a, 187 66 Täby, Sverige 19.21 km

Fitzpatrick är en Täby-baserad importör/distributör inom musik och ljudutrustning. Vi förser musikaffärer och installatörer med högkvalitetsprodukter i Skandinavien. Vi har ca 40 agenturer med instrument, studioutrustning, tillbehör, liveutrustning samt konferens och tysta PA system. Bland de 40 agenturerna finns:

Beyerdynamic: Tysk tillverkare av mikrofoner, hörlurar och konferensutrustning. Bl.a
UNITE, ett sk. ”Tyst PA” som med fördel används i församlingslokaler och kyrkor, även
tillsammans med teleslinga.
Furman: Enheter för att säkerställa ren och stabil elström och säkrar mot ev.
överbelastningar inkl. blixtnedslag. Furman har även sk. påslagssequencers för att
undvika ”ljudpoppar” vid påslagning av ljudutrustning.
Artnovion: Snygga och sobra akustikplattor i både trä och textil.
Dexibell: Italienska digitala pianon och orglar/kyrkorgel av mycket hög kvalitet.
Austrian Audio: Österrikiska stormembransmikrofoner av högsta kvalitet. Mikrofonen
OC818s filter, dämpning och karaktäristik, kan även app-styras på avstånd.
Universal Audio: Världsledande ljudkort och DAW mjukvara, för både live och studio.

VD:
Anders Aronsson
Scandinavian_ToT.jpg
Rörvägen 6, 136 50 Haninge, Sverige 20.66 km

Scandinavian T & T AB är ett agentur- och importföretag med många agenturer för event, som tält, kiosker, utemiljöprodukter, bord och bänkar, plastgolv som rullas ut och in som är stöttåliga och flamsäkra med halkfritt underlag. Verktyg från små mejslar till stora lyftar för små och stora fordon samt special för små maskiner. Även lyft och servicebord.

C:a 13 000 produkter i vår agentur och importproduktlinje direkt från tillverkare världen runt och endast proffsprodukter.

”Jag som håller på med Scandinavian T & T AB har varit med i branschen sedan 1966 och började med egen import och agenturer under 1970-talet med proffsprodukter från tillverkare med toppkvalitetprodukter.”

VD:
Jan Anshagen
Valter_Eklund.jpg
Vällingby, Stockholm, Sverige 23.65 km

Valter Eklund Stenentrepenader AB är ett specialistföretag som utför alla typer av stenarbeten och stenentreprenader. Bland annat golv, fasader, trappor, badrum, kök, markbeläggningar, murar m.m.

VE Sten AB med import och egen verkstad. Tillverkar, tillhandahåller och säljer alla typer av stenmaterial. Bland annat golv, väggplattor, gat- & kantsten, markhällar, fönsterbänkar, bänkskivor för kök och badrum, trappor, beklädnader, fasader, murar m.m.

VD:
Mikael Stjernborg
SaintGobain.jpg
Norra Malmvägen 76, Sollentuna, Sverige 23.78 km

Weber är världsledande tillverkare inom torrbruk och utvecklar tillverkar och säljer innovativa lösningar för samhällsbyggande, inom områdena mur och puts, golvavjämning, betong, fäst och fog, samt lättklinker, lättklinkerblock, -husgrunder och -element, i nära samarbete med kunder och systerföretag. Företaget grundades i Frankrike under tidigt 1900-tal och sedan 1996 ingår Weber i Saint-Gobain koncernen. Webers produkter finns hos över 400 återförsäljare över hela landet. Weber arbetar även med ett nätverk av certifierade entreprenörer inom fasad, golv, betong samt branschutbildade våtrumsentreprenörer som har specialkunskaper om Webers produkter och system. Weber har
marknadens bredaste sortiment av allt från traditionella mur-och putsbruk till moderna fasadsystem, med eller utan isolering.

Webers arbete med kulturhistoriska byggnader.
Fram till 1940-talet var nästan all puts kalkbaserad. Grundregeln vid renovering av dessa ytor är att använda material som är så likt det ursprungliga som möjligt. Weber är behjälplig med att analysera och välja ut så att rätt material används vid murning och putsningsarbeten av äldre byggnader. Weber har ett brett sortiment av kalkbaserade produkter speciellt lämpade för denna typ av renoveringar.

VD:
Andrew Kristensen
LightLift.jpg
Verkstadsvägen 10, Västerhaninge, Sverige 23.97 km

Lightlift Esystems AB är ett företag som säljer lösningar för underhåll och hantering av svåråtkomliga, energiförbrukande och/eller servicekrävande anordningar som exempelvis belysning, fläktar, luftfilter, högtalare m.fl.

Företaget erbjuder motordrivna belysningshissar i två koncept. Båda omfattar hjälpmedel för höjning och sänkning av högt belägna eller svåråtkomliga objekt för enkel, kostnadseffektivt och energieffektiviserande underhåll.

Media och belysningshissar för det offentliga rummet.

VI HAR GJORT ARBETEN I:
Bredaryds kyrka • Carolii kyrka i Borås • Fredrikskyrkan i Karlskrona
Högalidskyrkan i Stockholm • Nicolai kyrka i Stockholm • Nyköpings kyrka
Oxelösund kyrka • Råneå kyrka • Skrea kyrka • Viksjö kyrka i Jakobsberg • Vindelns kyrka
med flera

VD:
Robert Hjelm
Kandyz.jpg
Nettovägen 1, 175 41 Järfälla, Sverige 26.73 km

Kandy’z är en godisbutikskedja med butiker med upp till 1000 olika sorter färskt lösgodis. Ett besök på Kandy’z är en upplevelse! Godis uppskattas av de allra flesta. Särskilt vid högtider som jul och påsk förväntas godis mer än annars. Kandy’z levererar godiskorgar, påskägg och andra fina förpackningar med inslaget lösgodis i hela Sverige.

Vid konferenser, läger och andra event är godis populärt. Kandy’z erbjuder allt från fina godiskorgar till uthyrning av fyllda godisställ och popcorn- slushmaskiner för att ert arrangemang ska bli lyckat.

VD:
Sonny Hedblom
Skallebergs.jpg
Ormbackavägen 67, Järfälla, Sverige 26.81 km

Företaget startades 1956 av Anita & Atle Skalleberg:
Idag ägs företaget av 4st syskon; Oddbjörn Skalleberg, Lennart Skalleberg, Terje Skalleberg Roger Skalleberg och en brorson Joachim Skalleberg.

Handelsträdgården ligger i Järfälla där vi har vår produktion av årstidens krukväxter. Våra kunder består av: Fackhandel, Gardencenters, Trädgårdsanläggare, Kommuner och Kyrkogårdar.

Vi har en Grossiströrelse i Årsta Partihallar.

VD:
Lennart Skalleberg
Showing 1 - 20 of 28 results