Lampan_2021.jpg
Norgårdsvägen 3, 451 75 Uddevalla, Sverige
3 Norgårdsvägen Västra Götalands län 451 75 SE

Lampan är ett specialiserat belysningsföretag som grundades redan 1980. Allt sedan dess har fokus varit att tillhandahålla rätt belysning för våra kunder, oavsett om det är en privat eller mer publik miljö.

Försäljningen sker dels via egen butik i Uddevalla, dels via nätförsäljning, där vi från vårt lager och logistiknav, årligen distribuerar fler än 25.000 ordrar till kunder på den svenska och nordiska marknaden.

”Vår affärsidé är att med en hög servicegrad, specialistkompetens och passion, tillhandahålla ett brett och kvalitativt sortiment av designlampor för privat och publik miljö. Detta möjliggörs av våra långa partnerskap med ledande belysningstillverkare i kombination med våra fantastiskt kunniga medarbetare!”

Antal anställda:
9
Grundat år:
1980
Omsättning:
27 MSEK
VD:
Henrik Stenström
Styrelseordförande:
Robert Carlén
Försäljningschef:
Anders Strandberg
Kontakt mot Kyrkan:
Henrik Stenström (henrik.stenstrom@lampan.se)
Karcher_2021.jpg
Tagenevägen 31, 425 02 Hisings Kärra, Sverige 64.02 km

Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 11 000 anställda i 60 länder och agenter som täcker snart samtliga nationer. Kärcher är världsledande tillverkare av innovativa rengöringsprodukter för både professionella och som privata användare. Sortimentet omfattar bland annat högtryckstvättar, grovdammsugare, fönstertvättar, skur- och sopmaskiner, biltvättar och redskapsbärare
för markvård. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget, Alfred Kärcher GmbH & Co. KG. Företagets huvudkontor finns i Göteborg och med säljare, återförsäljare och servicepartners i hela landet.

VD:
Nils Kloster
Yamaha_2021.jpg
Göteborg, Sverige 71.77 km

YAMAHA PIANO CENTER är Yamahas egna showrooms på tre platser i Sverige i tätt samarbete med lokala, högt respekterade fackmän. Vi säljer direkt till privatpersoner, institutioner och företag och levererar det valda instrumentet direkt från butik eller från vårt lager. Du får fördelen av att handla direkt med producenten, både avseende det stora utbudet och fördelaktiga priser.

”YAMAHA PIANO CENTER är en stolt leverantör till ett antal kyrkor och församlingar i Sverige, bland annat Göteborgs Domkyrka.”

VD:
Mats Udd
Irisity_2021.jpg
Lindholmspiren 7a, 417 56 Göteborg, Sverige 71.85 km

Irisity är ett modernt säkerhetsbolag som arbetar för ett tryggare samhälle. Vi levererar heltäckande säkerhetslösningar baserade på intelligent kamerabevakning för att upptäcka och förebygga bland annat inbrott, brand och vandalisering.

IRIS™ är vår bevakningslösning som på ett etiskt sätt ser till att kyrkan, kyrkogården och församlingen alltid är skyddade. Den larmar omedelbart vid intrång, upptäckt av brand eller aggressivt beteende, samt olyckor där någon blir liggande på marken. Tack vare anonymisering i realtid skyddas den personliga integriteten och inga tillstånd behövs för att komma igång.

”Det känns tryggt att veta att Irisitys system larmar direkt när någonting inte är som det ska. Dessutom är det skönt att slippa alla falsklarm.”

VD:
Marcus Bäcklund
Confex_2021.jpg
Kungsportsavenyen 37, 411 36 Göteborg, Sverige 72.9 km

Confex är Sveriges ledande utbildningsleverantör och har sedan starten 2003 utbildat närmare 500 000 medarbetare, både i privat och i offentlig sektor. I tillägg skräddarsyr vi kurser anpassade just efter era behov. Vi har landets bredaste kursutbud och när ni väljer oss får ni en certifierad och dokumenterad kursleverantör. Då vårt mål är att ni alltid ska få den kompetens ni efterfrågar, har vi 100% nöjdhetsgaranti på alla våra kurser.

”Confex är Nordens största kursleverantör och Sveriges enda utbildningsföretag som är certifierat i enlighet med kraven för den internationella standarden för kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015. Vi erbjuder marknadens största kursutbud och dokumenterad kompetens.”

VD:
Halvdan Nicolaysen
Tiid_2021.jpg
Tunnlandsgatan 11, 421 38 Västra Frölunda, Sverige 76.2 km

Hos oss är varje medarbetare unik, där varje person är en viktig kugge av företaget. Vår filosofi är att med ansvar och trivsel på arbetet presterar vi goda och långsiktiga resultat. Vi utför reparationer, skötsel och underhåll av den yttre miljön i parker, grönområden, lekplatser och trädgårdar. Vi utför allt från gräsklippning, ogräsbekämpning, beskärning av buskar och träd. 

Yrkesmässig beskärning i över trettio år Vi kan utföra de flesta arbeten med handverktyg och miljövänliga elmaskiner. 

• Beskärning av buskar och Träd
• Trädfällning
• Plantering av växter
• Rensning  och Bortforsling av skräp både trädgård och annat skräp
• Omhändertagning av stormfällda träd
• Häck
• Gräsytor så som nyanläggning och underhåll med vertikalskärning, luftning
• Plattläggning & Stensättning
• Vi är Godkända planskötare av Svenska Fotbollförbundet Svff

VD:
Anna-Lena Karhusola Johansson
Nilton_2021.jpg
Bangårdsvägen 25, Kållered, Sverige 83.36 km

NILTON säljer o tillverkar notställ, notbelysning och väskor för notställ o stativ. Vi har sen 1985 distruberat över 100.000 st notställ av NILTONs modeller. Vi säljer stativ o scentillbehör. NILTON tillverkar o konstruerar speciallösningar efter förfrågan.

Vi har en verkstad med CNC-maskiner, 3D skrivare, lång erfarenhet av konstruktioner och tillverkning. Vi jobbar inom musikbranchen samt inom industrin.

VD:
Per Nilsson
Kellfri_2021.jpg
Munkatorpsgatan 6, 532 37 Skara, Sverige 92.3 km

Vi är en helhetsleverantör av prisvärda produkter för dig som förvaltar kyrkans församlingar. Med mindre artiklar som trädgårdstillbehör till större produkter som traktorer och tippvagnar är vi en naturlig del av varje gård i norden. Genom att vara genuint nyfikna, intresserade och alltid hålla våra kunder nära, fortsätter vi ständigt att utvecklas och förbättra vårt sortiment.

Vi är med dig genom alla väder och alla säsonger:
Förbered för våren med kellfris röjsåg, kantskärare, räfsor och andra trädgårdsredskap. En liten tippvagn med förhöjningslämmar är ett praktiskt tillbehör för att frakta trädgårdsavfall och avklippta grenar. Sommarens grönytor är vår specialitet med ett brett utbud av maskiner för både traktorer och atv. Kundfavoriten för atv är vår slaghack med lucka och dubbeldrag. Stora grönytor tar du hand om med en betesputs på 2,75 meter och har du ännu större områden kan vi tillgodose dig med både traktor och balvagn. När träden färgas i vackert orange är ett lövsugsaggregat ihop med en större tippvagn en utmärkt kombination.

Gångvägar och uppfarter håller du rent med vägskrapa och harvmatta för atv. Har du planer på renovering vill vi tipsa om vår rejäla cementblandare på 800 liter. Vi har även byggtill-behör som plywood, elverk, arbetsbockar, minigrävare, dumpervagnar och kravallstaket. Till vinterns vita snötäcken har vi schaktblad, sandspridare allroundskopa. En av våra storsäljare är en handdriven sandspridare med justerbar spridningsmängd. Behöver du rådgivning och personlig service är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon och mail. 

Gotene_Ljud_2021.jpg
Göttorp, Götene, Sverige 93.54 km

Götene Ljud AB erbjuder mångårig erfarenhet av installationer av ljud, bild, guide och tolkanläggningar samt teleslingor för kyrkor och andra offentliga miljöer.
Vi lägger stor vikt vid att installationen skall vara välfungerande, snygg och praktisk. Att anläggningen är lätt att förstå och använda är andra viktiga delar i en bra anläggning. Kundens behov & trygghet sätts i centrum.

Besök gärna vår hemsida för mera information: http://www.goteneljud.se

 

”Vi har erfarenhet från det lilla kapellet till stora katedraler, samlingssalar och mötesrum.”

Strihl_2021.jpg
Magasinsgatan 6B, 434 37 Kungsbacka, Sverige 94.62 km

STRIHL är sedan 2004 en ledande tillverkare och leverantör av professionella belysningslösningar. Huvudkontor, produktion och lager finns på den svenska västkusten i Kungsbacka. 

Sortimentet är heltäckande och består av belysningsarmaturer, master och stolpar samt mängder av tillbehör. Våra belysningsarmaturer passar flera olika applikationer och kommer i många varianter och utföranden.

”Vi erbjuder alltid kostnadsfri belysningsplanering för att säkerställa lägsta möjliga investeringskostnad och driftsekonomi.”

Lukas Wahlberg, 0708-30 20 64
Innesälj

Jan Nordh, 0708-30 20 57
Innesälj

Unigraphics_2021.jpg
Borås, Sverige 95.62 km

UniGraphics AB är en av Sveriges största leverantörer av skyltar till kyrkogårdar. Företaget startade 1934 och har lång erfarenhet av gravering och tillverkning av skyltar och andra grafiska produkter.

Hos oss hittar ni:
* Askgravskyltar
* Informationstavlor
* Vägvisare
* Gravskötsel och gravnummerskyltar
* Smidesskyltar av olika slag

Visar 10 resultat