Woods_2024.jpg
Maskingatan 2-4, Alingsås, Sverige
2 Maskingatan Västra Götalands län 441 39 SE

Wood’s är ett expertvarumärke inom avfuktning och luftvård. Vi räddar ekonomiska värden med ett komplett utbud inom fukt, sanering av lukter och luftrening. Wood’s avfuktare förebygger fukt och mögelskador på ett snabbt och energieffektivt sätt utan krånglig installation. Oavsett om behovet är att bli av med fukt, rena luften, sanera lukter eller allt sammantaget har vi produkterna för att kunna sammansätta punktinsatserna där de behövs. Wood’s har genom åren sålt över 800 000 stycken avfuktare i Europa i över 25 olika länder. Vi har kunskapen och produkterna för att effektivt förebygga och åtgärda inomhusmiljön på ett kostnadseffektivt sätt. 

Välkommen att kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information: woods.se

”Jag kan verkligen rekommendera Wood’s avfuktare för att effektivt skydda våra historiska byggnader.”
Lars Vernersson
Norra Gotlands Pastorat

Företagstyp
Produkter
Antal anställda:
20
Grundat år:
2006
Omsättning:
300 MSEK
VD:
Patrik Tedsjö
Huvudägare:
Patrik Tedsjö
Kontakt mot Kyrkan:
Roger Edslätt, roger@woods.se, 0733-358 312
Byarums_Bruk_2024.jpg
Byarum, 567 92 Vaggeryd, Sverige 97.46 km

Ett industriellt hantverk för denna generationen och nästa. Våra produkter gjuts i Småland av återvunnen aluminium, vilket är bra för miljön och ger en mycket lång hållbarhet. Vi är stolta över att våra produkter finns i de flesta stads och miljöer runt omkring i Sverige. Möjligheten att också gjuta Svenska Kyrkans emblem i papperskorg och planteringskärl är ett enkelt sätt att bygga mervärdet. 

I sortimentet finns både klassiska och nya möbler ritade av några av Sveriges kändaste formgivare. 

Byarums Bruk tillverkar ett sortiment av papperskorgar, parkmöbler och planteringskärl som är anpassade för det nordiska klimatet, krav på miljö och återvinning, samt att formgivning som passar till kyrkornas klassiska miljöer. Besök vår hemsida och se vad vi gör: http://www.byarumsbruk.se

VD:
Joakim Ståhl
Weland_2024.jpg
Malmgatan 34, Smålandsstenar, Sverige 98.34 km

Weland Design™ är ett varumärke som tillverkar planteringskärl, avskärmare, kantstål, sopkärlsskydd, robothus, eldstäder, utemöbler m.m. Vi tillverkar även specialdesignade produkter som gravramar till gravstenar samt minnesträd där varje alster är unik. Vi har vår produktion i Småland och känslan för entreprenörskap, kreativitet och viljan att alltid finna lösningar bär vi med oss i allt vi gör.

Med stor kunskap inom plåt och med en modern maskinpark i världsklass levererar vi produkter av hög kvalitet. Vi skapar förutsättningar för en effektiv, energisnål och hållbar produktion. 

– Sophie Albinsson

VD:
Jonas Welandson
Showing 21 - 22 of 22 results