Bison.jpg
Högelian, Årjäng, Sverige
177 Värmlands län 672 91 SE

BISON har i 40 år tillverkat och tillhandahållit mobila körtrappor, musikerstolar, notställ och mobila scener. Med vår 10års garanti på produkterna har vi en långsiktig relation till våra kunder och vi arbetar med hållbarhet i alla led från produktion till leverans. Våra produkter är lättanvända och smidiga att montera och justera. Vi har alltid ett personligt bemötande och många av våra kunder är kyrkor världen över. Vi skräddarsyr lösningar så att det passar just era behov.

”Både stolar och podium fungerar utmärkt under vår konsertsäsong” / Henrik Appeltofft, Storkyrkan
”Bison levererar exakt den lösningen som vi behövde” / Erik Kolind Store Magleby Kirke (DK)

Hans Norén
Styrelseordförande:
Marita Norén
Huvudägare:
Nomach AB
Hans Norén
Filterteknik.jpg
Dagvindsgatan 2, 652 21 Karlstad, Sverige 80.87 km

Vi hjälper er med rätt filterlösningar av hög kvalitet, oavsett om det gäller hydraulik, bränsle, vatten, process eller ventilationsfiltrering. Vi samarbetar med erkänt duktiga och kvalitetsmedvetna leverantörer som är marknadsledande och besitter stor teknisk kompetens. Vår roll är att vara en partner som genom kunskap, kvalitativa produkter och serviceinriktade tjänster gör er vardag trygg och enkel.

Vi har över 80 återförsäljare i Sverige, med egen lagerhållning. De har självklart tillgång till vårt webbaserade system LFS, som hjälper er att hålla ordning på vilka maskiner som finns i er maskinpark och vilka filter som används. Du hittar alla våra återförsäljare på filterteknik.se.

Per-Arne Forsman