Dekatech.jpg
Järnvägsgatan 9, 441 32 Alingsås, Sverige

Dekatechs affärside är att utveckla Solcellsdrivna extremt energieffektiva lysande produkter. Efter 4 års utveckling lanserar vi nu produkter som är anpassade att vara helt självförsörjande för vårt nordiska klimat. En anslagstavla man enkelt byter meddelande och en pollare för att lysa upp marken. Vår energieffektiva solcellslösning laddar tillräckligt på sommaren för att lysa hela vintern.

”Energibesparing och Miljötänk är bra anledningar att välja Dekatechs produkter.”

Dennis Karlsson
UniGraphics.jpg
Borås, Sverige

UniGraphics AB är en av Sveriges största leverantörer av skyltar till kyrkogårdar. Företaget startade 1934 och har lång erfarenhet av gravering och tillverkning av skyltar och andra grafiska produkter.

Hos oss hittar ni:
* Askgravskyltar
* Informationstavlor
* Vägvisare
* Gravskötsel och gravnummerskyltar
* Smidesskytltar av olika slag

Kontakta oss för mer information eller för beställning av vår inspirationskatalog.

Vetlanda_Rosengrens.jpg
Hammargatan 3, 574 33 Vetlanda, Sverige
0383-596 50/040-15 24 500383-596 50/040-15 24 50

Vetlanda Gjuteri AB:
Skyltarna tillverkas i sandgjuten aluminium eller mässing med text i relief, skyltarna pulverlackas och bränns i ugn, sedan slipas text och logotyp för att få fram aluminiumets silverfärg eller mässingens guldfärg, slutligen försluts skylten med pulverklarlack och bränns i 170 grader för att få bästa beständighet och finish.

Rosengrens Metallgjuteri AB:
Rosengrens Metallgjuteri är beläget i Limhamn precis vid brofästet på Öresundsbron. I över hundra år har vi försett kyrkor och församlingar i Sverige och Skandinavien med offentlig utsmyckning. Vi arbetar både utifrån vårt eget sortiment och på uppdrag från designers och arkitekter.

När två företag blir ett, tillsammans kommer vi kunna erbjuda allt inom skyltning. Aluminium, brons och mässing. Nyhet! Lasergraverad kristall.

http://www.vetlandagjuteri.se / http://www.rosengrensmetall.se

info@vetlandagjuteri.se / info@rosengrensmetall.se