Rosengren_Nilsson_22.jpg
Limhamn, Malmö, Sverige

Tidigare Rosengrens Metallgjuteri AB och Vetlanda Gjuteri AB.

Vi tillverkar sandgjutna skyltar och detaljer i Aluminum, Brons och Mässing samt lasergraverad kristall. Skyltar till kyrkans alla områden med våra ledord, Traditionellt, Stillfullt och Sobert. Gjutning, Bearbetning och Lackering inom samma företag ger oss möjligheter att hålla goda leveranstider och vi kan ta ansvar för hela processen. Hör av dig så tar vi tillsammans fram en plan för hur er kyrka och kyrkogård kan bli ännu bättre för personal och besökare.

”Framtiden skall vara hållbar!
Aluminiumets unika egenskaper gör det lika vackert som hållbart. Vi använder 100% återvunnen aluminium! En trevligare kyrka/kyrkogård och ansvarstagande för framtida generationer. För oss är båda delar viktiga! Svenskt hantverk när det är som bäst!”

Sören Rosengren
Unigraphics_22.jpg
Borås, Sverige

UniGraphics AB är en av Sveriges största leverantörer av skyltar till kyrkogårdar. Företaget startade 1934 och har lång erfarenhet av gravering och tillverkning av skyltar och andra grafiska produkter.

Hos oss hittar ni:
* Askgravskyltar
* Kartor
* Informationstavlor
* Vägvisare
* Gravskötsel och gravnummerskyltar

”Kontakta oss för mer information eller för beställning av vår inspirationskatalog.”