Englund-Gruppen.jpg
Kryptongatan 20, Mölndal, Sverige

Under varumärket NTK Atelier tillverkar vi avpassade mattor som levereras helt efter kundernas önskemål om mått och form. Kantningen utförs antingen med vår nästan osynliga langett, INVISILOC®, eller med en bandkant av lin, bomull eller läder. Tillverkning sker i Mölndal och inget arbete är automatiserat, utan alla moment utförs för hand på vårt 250 m2 stora sybord, med höga hantverksmässiga krav på den färdiga produktens utseende och finish.

Vi är kända för vår erkänt höga kvalitet och excellenta service. För det mesta klarar vi att leverera inom förhållandevis kort tid och alla mattor levereras fraktfritt inom Sverige. Sätt oss på prov!

Stefan Englund
Entrebolaget.jpg
Åvägen 40A, Huddinge, Sverige

Vi säljer och monterar hållbara modeller av skrapgaller, skrapmattor och torkmattor till fastighetsbolag, flygplatser, sjukhus, skolor, ambassader och kyrkor. Vår Centrummatta, ersätter främst lösa s.k. bytmattor, men passar utmärkt i alla gångstråk och offentliga
rum. Städbolagens givna favorit och anpassningsbar i storlek och färg. Vi arbetar även med taktila stråk i offentliga miljöer.

”Tiden är mogen för att sluta skjutsa runt lösa bytmattor i ett negativt kretslopp. Om vi kan vara snällare mot vår miljö samtidigt som vi sparar pengar, så blir det lätt att välja rätt.”

Kontakta Entrebolaget när ni vill ha en hållbar helhet.

Olle Forsberg
Kasthall.jpg
Fritslavägen 42, Kinna, Sverige

Kasthall har sedan starten 1889 tillverkat vävda och handtuftade mattor i den egna fabriken i Kinna, i Västsverige, där all tillverkning sker än idag. Under åren har Kasthall blivit ett av de världsledande företagen inom design av högkvalitativa mattor i finaste naturmaterial. Mattorna används ofta i offentliga rum på grund av dess unika design och höga slitstyrka.

Kasthall har lång erfarenhet av tillverkning av både vävda och tuftade mattor till kyrkor runt om i Sverige och skräddarsyr både färg och form efter behovet. Exempel på kyrkor är Göteborg, Lund och Visby Domkyrka, Bredaryd, Skanör, Strömstad, Munkedal, Lindome, Skepplanda, Falkenberg kyrka etc.

Johan Bergh
Kåbemattan.jpg
Sågverksvägen 10A, Fjugesta, Sverige

Vi har tillverkat entrémattor och skapat entrélösningar sedan 1944. I mer än 75 år har kvalitet och produktutveckling alltid legat i fokus. Vår Originalmatta är den ledande produkten på marknaden i Sverige. Våra produkter finns över hela landet, från köpcentrum till bostadsrätter, arenor till kyrkor. Vill Ni göra en bra entré, Välkommen till oss!

Kontakta oss, vi ger råd om rätt entrélösning för just Er entrémiljö. Det lönar sig! Ring 0585-255 50!

Anders Åberg