Ariens_2021.jpg
Ordfører Utnes Vei, Rygge, Norge

Ariens Scandinavia AS för traditionen vidare efter Søvde AS, som i över 50 år har varit en ledande leverantör av trädgårds- och parkmaskiner och snöslungor i Norden.

Vi är exklusiv importör av flera mycket starka varumärken med kvalitet och innovation i fokus och våra kvalitetsprodukter finns runtom i Sverige. Våra återförsäljare har lång erfarenhet och är mycket kunniga. De finns till hands för att hjälpa dig.

”Ariens – När du köper en produkt från Ariens blir du ägare till en maskin som är känd för sin höga kvalité och långa hållbarhet.”

Frank Brenn
Honda_2021.jpg
Malmö, Sverige

Honda är världens största motortillverkare. Oavsett på vilket sätt du vill ta dig fram så finns det ett omfattande utbud från Honda att välja mellan. Honda Power Equipments utbud består av gräsklippare, robotgräsklippare, åkgräsklippare, trimmers, gräsröjare, multifunktionsredskap, elverk, vattenpumpar, jordfräsar, snöslungor och båtmotorer. Senaste verksamhetsåret såldes ca 5 900 000 Power Equipment-produkter över hela världen.

”Hondas produkter är kända för sin tillförlitlighet, slitstyrka, låga utsläpp och långa livslängd. Alla Power Equipments produkter har fyrtaktsmotorer.”

John_Deere_2021.jpg

Med nio exklusiva återförsäljare runt om i Sverige erbjuder John Deere den bästa utrustningen och lokala supporten för all slags markskötsel!

Våra tidsbesparande proffsklippare, mångsidiga kompakttraktorer och transport-fordon är byggda för maximal prestanda!

Besök vår hemsida för mer information om det kompletta utbudet av maskiner och för att hitta en återförsäljare.

Kellfri_2021.jpg
Munkatorpsgatan 6, 532 37 Skara, Sverige

Vi är en helhetsleverantör av prisvärda produkter för dig som förvaltar kyrkans församlingar. Med mindre artiklar som trädgårdstillbehör till större produkter som traktorer och tippvagnar är vi en naturlig del av varje gård i norden. Genom att vara genuint nyfikna, intresserade och alltid hålla våra kunder nära, fortsätter vi ständigt att utvecklas och förbättra vårt sortiment.

Vi är med dig genom alla väder och alla säsonger:
Förbered för våren med kellfris röjsåg, kantskärare, räfsor och andra trädgårdsredskap. En liten tippvagn med förhöjningslämmar är ett praktiskt tillbehör för att frakta trädgårdsavfall och avklippta grenar. Sommarens grönytor är vår specialitet med ett brett utbud av maskiner för både traktorer och atv. Kundfavoriten för atv är vår slaghack med lucka och dubbeldrag. Stora grönytor tar du hand om med en betesputs på 2,75 meter och har du ännu större områden kan vi tillgodose dig med både traktor och balvagn. När träden färgas i vackert orange är ett lövsugsaggregat ihop med en större tippvagn en utmärkt kombination.

Gångvägar och uppfarter håller du rent med vägskrapa och harvmatta för atv. Har du planer på renovering vill vi tipsa om vår rejäla cementblandare på 800 liter. Vi har även byggtill-behör som plywood, elverk, arbetsbockar, minigrävare, dumpervagnar och kravallstaket. Till vinterns vita snötäcken har vi schaktblad, sandspridare allroundskopa. En av våra storsäljare är en handdriven sandspridare med justerbar spridningsmängd. Behöver du rådgivning och personlig service är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon och mail.

Stiga_2021.jpg
Tranås, Sverige

STIGA Group är Europas största tillverkare av trädgårdsmaskiner med varumärket Stiga som flaggskepp. Av tradition och som följd av det nordiska klimatet är kvalitetskraven på trädgårdsmaskiner höga på svenska marknaden. Inga andra tillverkare av trädgårdsredskap i Europa har ett större sortiment eller bredare erfarenhet för att backa upp sina kunder, än STIGA Group.

”STIGA Pro – vårt utbud av professionella produkter. Framtagna för de mest krävande situationer, för suveräna prestationer, förbättrad ergonomi och starkare ekonomi. De är kraftfulla men prisvärda, kostnadseffektiva men ovärderliga.
Gjorda för proffs. För dig.”

Jakob Hägerström
Oregon_2021.jpg
Varberg, Sverige

Svenska Blount AB är ett helägt dotterbolag till Blount International, Inc, USA. Vi har till uppgift att marknadsföra och distribuera koncernens varumärke OREGON® på den svenska marknaden. Blount är en ledande tillverkare av bland annat sågkedjor,sågsvärd och gräsklipparknivar. Varumärket OREGON® finns representerat i över 100 länder. All försäljning sker via våra lokala återförsäljare.

”I Oregons sortiment finns ett brett utbud av tillbehör för skogs- och grönyteskötsel såsom: sågkedjor, sågsvärd, personlig skyddsutrustning, 36V redskap, gräsklippar-knivar, trimmertråd och trimmerhuvuden. Vi sätter alltid användaren i fokus, och utvecklar kontinuerligt nya innovativa produkter för att underlätta det dagliga arbetet.”

Björn Freytag
Soderberg_Haak_2021.jpg
Staffanstorp, Sverige

Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare Råneå i norr till Ystad i söder.

Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG Deutz-Fahr, Krone, Amazone, DALBO och Geringhoff.

Söderberg & Haak – din trygga samarbetspartner
Förutom bra service, har våra anläggningar även välsorterade butiker där det finns förbrukningsmaterial såsom handskar, spolarvätska, verktyg m.m. Allt som kan behövas för att underlätta arbetet.

Jonas Jaenecke