Skalleberg_22.jpg
Ormbackavägen 67, Järfälla, Sverige

Företaget startades 1956 av Anita & Atle Skalleberg:

Idag ägs företaget av 4st syskon; Oddbjörn Skalleberg, Lennart Skalleberg, Terje Skalleberg och Roger Skalleberg.

Handelsträdgården ligger i Järfälla där vi har vår produktion av årstidens krukväxter. Våra kunder består av: Fackhandel, Gardencenters, Trädgårdsanläggare, Kommuner och Kyrkogårdar.

Vi har en Grossiströrelse i Årsta Partihallar.

Lennart Skalleberg
Sneckenstrom_22.jpg
Brunnsbackagatan 2, Västervik, Sverige

Sneckenström AB har sålt innovativa och miljövänliga odlingsprodukter till hängivna odlare sedan 2008. Vi erbjuder produkter både till proffset och amatören. Vi har ett brett utbud av gödningsprodukter, kompostering, odlingssubstrat, kokosprodukter, planteringskärl, brickor, brätten, växtbelysningar, teknikprodukter såsom värmemattor, handredskap, krukor, snigelbekämpning, spännande frö och mycket mer. Vi tycker det är roligt med nya innovationer, pallkrageväxthuset är t.ex. vår egen uppfinning. Sneckenström AB jobbar ständigt med produktutveckling och att hitta smarta produkter för odlaren. Försäljning sker via vår webshop till privatpersoner och föreningar. Vi säljer även till  skolor, kommuner, återförsäljare, proffsodlare, trädgårdsmästare och till kyrkan.

”Proffsbutiken för dig verksam inom trädgård och anläggning.”

TGross_22.jpg
Partihandlarvägen 1, 120 44 Årsta, Sverige

Tgross är Stockholms största trädgårdsbutik för yrkesfolk inom ”gröna sektorn”. Vi erbjuder professionella varor som t.ex. redskap, jord, bevattning, växtvård, gräsfrö,
gödning, arbetskläder, granar, planteringskärl, gräskanter mm. Vi har ett brett utbud av lökar samt utför lökmaskinplantering i egen regi. Vi har 30 år i branschen och säljer
via två butiker i Stockholm samt via vår webbshop.

”Proffsbutiken för dig verksam inom trädgård och anläggning”

Rickard Söderberg