Sweco_Civil.jpg
Södra Mariegatan 18, Falun, Sverige

Sweco erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. I Sverige finns Sweco på ett femtiotal orter och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten och miljö, projektledning, energisystem, geografisk IT, industri samt strategi och analys.

Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Åsa Bergman
Swescan.jpg
Kapplöpningsgatan 14, Helsingborg, Sverige

Swescan använder ny teknik och nytt tänkande för att skapa kartor och GIS-lösningar. Flygfotografering med hjälp av drönare samt avancerad 3D-kartering är Swescans specialitet. Kyrkogårdskartering ligger oss varmt om hjärtat och vi har gedigen kunskap inom området. Swescan samarbetar Eniac, Agrando, LJ- system och andra programleverantörer för bästa tänkbara totallösning till kunden.

Vår 3D skanning av hela fastigheter med drönare och laser ger mycket grundinformation om era fastigheter. Vi har även verktygen för att ni ska kunna jobba effektivt med total översikt. Mycket av ert arbete kan sedan ske med några klick med musen och spara värdefull tid. Tillsammans med våra tjänster från Addbrain får ni tillgång till en unik helhet som underlätta drift, underhåll och utveckling av era fastigheter.

”Det har varit en fröjd att jobba med Swescan. De är kostnadseffektiva, samarbetsvilliga och har utfört ett gott arbete med god kvalitet. En underbar samarbetspartner som varmt rekommenderas. /Kalle Hansson, Nyköping församling”

Fredrik Hansson