ARS_Nakaya_22.jpg
611 94 Nyköping, Sverige

ARS-NAKAYA Scandinavia AB är Generalagent och importör. Vår målsättning är att marknadsföra det bästa kvalitetsverktyg inom dessa viktiga områden. Vi vågar påstå att detta sortiment är helt oslagbart och unikt. ARS, Nakaya & Hasegawa har ledande kunskaper inom utveckling och forskning för att utforma och tillverka det bästa tänkbara produkten.

ARS tillverkar världsledande beskärningsverktyg sedan 1876 i Japan. ARS har länge varit känt som det exklusiva och högkvalitativa trädgårdsredskapet för både den professionella användaren och den kvalitetsmedvetna individen. ARS kombinerar styrka, flexibilitet och funktionell skönhet i sina produkter.

Nakaya har tillverkat sågar sedan 1907 i Japan och är en världsledande tillverkare av Japanska sågar för snickeri, inredning etc. Dessutom utvecklar och tillverkar Nakaya maskinerna som producerar sågblad. Över 95 % av japanska originalsågblad på världsmarknaden är tillverkade på en Nakaya sågblads maskin.

Hasegawa är världsledande tillverkare av tripodstegar för trädgård & park i högsta kvalitet och yrkesgodkända EN-131.

Sortiment: ARS Sekatörer • ARS Japanska Sågar • ARS Stångsågar • ARS Stångsekatörer • Helium Stångsekatör • ARS Grensaxar & Häcksaxar • ARS Floristsaxar & odlarsaxar • Batteridrivna sekatörer • Hasegawa Japanska 3-bens stegar • Asaka Spadar GOLD

Lasse Pahlberg
DUAB_22.jpg
Södra Vägen 3, 383 34 Mönsterås, Sverige

Duab är baserat i Mönsterås, där vi har butik och lager. Vi säljer maskiner och verktyg, där våra stora produktområden är kompressorer, snickerimaskiner, högtryckstvättar samt elverktyg, men också produkter för skog & trädgård samt garage & verkstad.

Du hittar många kända varumärken i sortimentet men även våra egenimporterade märken. Stora delar av vårt sortiment finns tillgängligt för demonstration i butiken och du hittar
alla produkter på duab.se!

”Duab.se – Maskiner & verktyg till rätt pris!”

Johan Petersson
Flinks_22.jpg
104 25 Stockholm, Sverige

Flinks Järn har levererat förnödenheter, arbetskläder, verktyg och maskiner till yrkesfolket sedan 1907. I Stockholm har vi fem snabbgrossar på 2 500 kvadratmeter vardera. Sortimentet omfattar 20 000 artiklar. Bland annat stenverktyg, Stihl Trädgårds­maskiner, Felco beskärning, Fiskars redskap och mycket mera. Hör av dig så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just ditt behov. Vi har öppet alla helgfria vardagar 06.00–17.00 året runt. Telefon 08-131210

”Vår enda uppgift är att göra yrkesfolkets vardag enklare.”

Claes Lundqvist
Lantmannen_22.jpg
Bjurögatan 26, 211 24 Malmö, Sverige

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, lantbruksmaskiner, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19.000 svenska lantbrukare, har ca 10.000 anställda och omsätter 50 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord.

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland annat varumärken som Valtra, Fendt, KUHN och Väderstad. Vi är ca 750 anställda, har ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad och omsätter 3,7 miljarder kr.

Leif Thorwaldsson
Maskinia_22.jpg
Nyckelgatan 2-6, 589 41 Linköping, Sverige

Maskinia AB är generalagent i Sverige för Doosan, Case, Bergmann samt återförsäljare för  Epiroc, Husqvarna och Atlas Copcos breda produktsortiment av entreprenadmaskiner, hydraulhammare & övriga redskap. Vi har även ett stort utbud av begagnade entreprenadmaskiner.

Vi har maskiner avsedda och specialanpassade för kyrkans verksamhet. Vi är även återförsäljare för samtliga redskap och tillbehör som kan tänkas behövas.

Maskinia AB har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Staffanstorp, Göteborg, Uddevalla, Jönköping, Kalmar & Stockholm/Järfälla. I övriga Sverige samarbetar vi
med återförsäljare som säljer våra produkter!

Alla kontaktuppgifter finns på vår hemsida, http://www.maskinia.se

”Välkommen till Maskinia – din maskinpartner!”

Fredrik Holmquist
Multibolaget_22.jpg
Grafikgatan 32, Uppsala, Sverige

Multibolaget är er helhetsleverantör av entreprenadmaskiner, transportbilar, trädgårds- och parkmaskiner, kompaktlastare och redskapsbärare. Vi har gedigen erfarenhet och kompetens inom området och hjälper er att hitta rätt maskin och rätt redskap – på era villkor. Vi har också egen verkstad, mekaniker och servicebil.

Multibolaget är sedan 2017 generalagent för italienska MultiOne kompaktlastare/redskapsbärare och har idag 15 återförsäljare och serviceverkstäder runt om i Sverige. Vi har valt att samarbeta med ledande kvalitetsmärken såsom MultiOne, Iveco, Jensen, Pritec och Ariens för att kunna ge er som kund eller yrkesutövare bästa tänkbara service och säkerhet i ert val av produkt.

”Multibolaget erbjuder ett brett sortiment av maskiner och redskap för fastighetsskötsel, grönytor, skogs- och parkskötsel. Vår geografiska placering i Uppsala, samt vårt stora återförsäljarnät runt om i Sverige garanterar snabb och personlig service.”

Niklas Söderman
Nordicc_22.jpg
Piskebovägen 4, Ljungby, Sverige

NORDICC AB är beläget i Ljungby, Småland. Vår mission är att tillhandahålla er produkter och lösningar inom grönyteskötsel, fastighetsskötsel m.m. som skonar miljön och gagnar er ekonomi och arbetsmiljö.

Exempel på produkter:
– Sopborstar till grävmaskiner och lastare
– Häcksaxar till grävmaskiner och lastare
– Röjsågar till grävmaskin
– Buskröjare/Dikesröjare
– Bandlastare
– Flishuggar/Flistuggar
– Stubbfräsar
– Krattor för grävmaskiner
– Sandspridare/Saltspridare
– Sopmaskiner

”Om något är enkelt att göra blir det också gjort. Helt enkelt: Job done. Better.”

David Klingenberg