Cadabra.jpg
Skiftesvägen 2, 247 51 Dalby, Sverige

Cadabra Design erbjuder frosttåliga planteringskärl i stengods och robusta parkbänkar i certifierad kärnteak för att skapa trivsamma publika miljöer. Tack vare att vi direktimporterar från tillverkare utan mellanhänder har vi full kontroll på att hög kvalitet och hållbarhet efterlevs. Dessutom genom låga overheadkostnader kan vi sälja gedigna produkter i hög kvalitet till en mycket prisvärd nivå.

”Vi sadlade om för 9 år sedan drivet av hobbyn och passionen att få hålla på med noga utvalda hantverksmässigt tillverkade planteringskärl i terrakotta och stengods och gedigna utemöbler för vackra miljöer. Därför startade vi Cadabra Design 2010. Vi drivs till fullo av våra kontakter med kunderna och förstår efter 40 år vardera i yrkeslivet att kunden skall vara i fokus.”

Dan Andersson
CADO.jpg
Limavägen 5A, 236 31 Höllviken, Sverige

CADO är ett svenskt lekplatsföretag som finns representerat i hela Skandinavien med kontor i både Danmark, Norge och Sverige. Vi marknadsför bland annat lekredskap, multibanor, vattenlek och utomhus fitness från flera av Europas ledande tillverkare. Då vi har flera års erfarenheter från branschen kan vi genom rådgivning och ett unikt produktsortiment, hjälpa från idé till verklighet.

CADO har i många år designat, producerat och levererat lekplatser, sport- och rörelseprojekt och utemiljö med professionell och kompetent rådgivning, hög service, unika produkter och exakt leverans i Sverige.

Vi har alltid fokus på våra grundvärderingar: trovärdighet, innovation & hållbarhet.

En värld i rörelse

Kjell Parmborn
Glasdon.jpg
August Barks gata 25, Västra Frölunda, Sverige

Glasdon kan hjälpa dig att skapa en trivsam miljö! Speciellt för kyrkogårdar erbjuder vi bl.a. moderna och stilrena papperskorgar såsom underhållsfria och hållbara parkbänkar gjorda av återvunna material. Med mer än 50 års erfarenhet i Europa har vi samlat mycket kunskap inom avfallshantering, sopsortering och inredning av utomhusmiljöer.

”Företaget utökar ständigt sitt sortiment för att kunna uppfylla sina kunders specialkrav. Betoningen ligger på kostnadseffektiviteten, bra kvalitet och utmärkt kundservice.”

Hags.jpg
Grännavägen 7, 578 33 Aneby, Sverige

Sedan starten 1948 har vi drivits att skapa aktiva mötesplatser för alla generationer. Mötesplatser där man kan leka, träna, umgås och må bra. Våra produkter för Park & Stadsmiljö är framtagna för att hålla i alla väder och alla tider. På HAGS finns en medveten strävan att hitta lösningar där form och funktion samverkar. Leken är hjärtat i vår verksamhet och vi har ett stort utbud av lekutrustning men även ett brett sortiment av parkmöbler, papperskorgar och utegym. Hos oss kan du få hjälp hela vägen – från tips och idéer till färdig installation.

”Att ladda kropp och knopp med energi är viktigt för vårt välbefinnande. Att vistas utomhus ger energi! En aktiv stund på lekplatsen där fantasin får flöda. En picknick tillsammans med goda vänner. Eller en egen stilla stund i det gröna för lite avkoppling och reflektion. Vi har produkter för energifyllda stunder till din utomhusmiljö!”

Mattias Hellqvist
Veksö.jpg
Terminalvägen 7a, 246 42 Löddeköpinge, Sverige

VEKSØ är en av Skandinaviens ledande aktörer när det gäller design, tillverkning och försäljning av möbler för stadsmiljö, produkter för cykelparkering och hållplatsutrustning. Företaget sysselsätter ca 100 medarbetare och är representerat i en rad europeiska länder med showroom i Stockholm, samt tillverkning i egen regi i Danmark och Lettland.

Huvudkontoret finns i Kolding i Danmark.

I Veksö’s sortiment finns ett brett urval av möbler till offentlig miljö, bland annat; bänkar, bord, cykelställ, cykeltak, pollare, trädskydd, klängväxtstativ och papperskorgar. Gå in på http://www.vekso.se och beställ idag.

Kontakter mot kyrkan:
Carina Charalambidis/Östra/073-096 08 82/cac@vekso.com