LightLift.jpg
Verkstadsvägen 10, Västerhaninge, Sverige

Lightlift Esystems AB är ett företag som säljer lösningar för underhåll och hantering av svåråtkomliga, energiförbrukande och/eller servicekrävande anordningar som exempelvis belysning, fläktar, luftfilter, högtalare m.fl.

Företaget erbjuder motordrivna belysningshissar i två koncept. Båda omfattar hjälpmedel för höjning och sänkning av högt belägna eller svåråtkomliga objekt för enkel, kostnadseffektivt och energieffektiviserande underhåll.

Media och belysningshissar för det offentliga rummet.

VI HAR GJORT ARBETEN I:
Bredaryds kyrka • Carolii kyrka i Borås • Fredrikskyrkan i Karlskrona
Högalidskyrkan i Stockholm • Nicolai kyrka i Stockholm • Nyköpings kyrka
Oxelösund kyrka • Råneå kyrka • Skrea kyrka • Viksjö kyrka i Jakobsberg • Vindelns kyrka
med flera

Robert Hjelm
Objektlyft.jpg
Hermes väg 6, 567 32 Vaggeryd, Sverige

Objektlyft startades 1997 av Per-Olof Arnesson efter att ha fått patent på Objektlyften som eldrivet höjer och sänker ljuskronor i syfte att säkra och förbättra arbetsmiljön i kyrkorna. 2017 tog styrkonstruktion över verksamheten av objektlyft.

Så här långt har ca 500 ljuskronor i svenska kyrkor försetts med Objektlyftar och därmed fått en genomgång av infästning samt upphängningslänk. Objektlyft utför även säkerhetsbesiktning av ljuskronor, upphängningslänk och infästning.

Tomas Gustavsson