Gront_Rent_Smaland_2023.jpg
Östersandsvägen 26, 574 34 Vetlanda, Sverige

Er kompletta leverantör av trädgårdprodukter för skötsel av kyrkogården och övrig utemiljö. Allt inom gödsel, jord, torv, täckbark i säck och lösvikt. Även ogräsmedel och gräsfrö.

Stenfixeraren – Säker & enkel montering.
Specialité – Special-jord till självvattnande lådor.
Svensktillverkad gödsel – Natur-alg 11-2-7+8FE.
Miljövänligt ogräsmedel – ECOCIN 1+0
Nelsson garden – Gräsfrö, mm.

Till netto priser

Besök vår webshop för att se hela vårat sortiment.
http://www.gront-rent.se ring gärna och beställ 0383-919 90

”Vi marknadsför miljövänliga yrkesprodukter som verkligen fungerar.”
/Håkan Ljunggren

Håkan Ljunggren
MR_Smaland_2023.jpg
Brogårdsgatan 22, Vetlanda, Sverige

MR Smålands verksamhetsområde är Småland, Öland och Blekinge. Vi utför allt från inventering till säkring av gravstenar enligt CGKs krav. Vi har utfört dessa tjänster sedan kraven kom från CGK. De som utför arbetet finns lokalt hos Er.

Tveka inte att kontakta oss för beställning och eventuellt mer information!

MR Småland erbjuder utöver detta även tjänster inom Jord, Skog, Entreprenad och Bemanning.

MR Småland – En resurs att räkna med!

Peråke Nilsson (070-849 04 75)
Norrvidinge_2023.jpg
Tornanäs 1, 363 30 Rottne, Sverige

Tillverkning av vårt innovativa gravstensfundament i 100 % återvunnen plast från restprodukter av svensk bilindustri. Produktionen sker i Småland. Vår målsättning är att ta fram hållbara & miljövänliga produkter som tillgodoser kyrkans behov.

Vi har egna montörer och samarbetspartners som säkrar gamla stenar och monterar nya med stabila och miljövänliga Fundament Frid™.

”Vi är det dubbfria alternativet med miljön och säkerheten i fokus.”

Hans Klintéd
Trygg_2023.jpg
Videgatan 20, 271 33 Ystad, Sverige

Vår personal är kollektivanslutna genom Trygg Kyrkogårdskonsvervatorn AB medlemskap i IKEM och Svenskt Näringsliv för schyssta arbetsvillkor. Företaget har baser i Norrtälje, Ystad och Köpenhamn (http://www.tryggsten.dk och Trygg ApS). Vi har två erfarna produktionsteam för gravstenssäkerhet och två fullt utrustade stenmursteam med vår egen maskinpark. Trygg är medlemmar i http://www.sten.se Sveriges Stenindustriförbund.

”Trygg – företaget där kyrkogården är en passion och inte bara en arbetsplats.”

Andreas Sundbom (070-286 35 59, andreas@tryggsten.se)
Digitala inventeringar, gravstenssäkerhet och stenmurar

Lisette Jespersen (073-544 57 67, lisette@tryggsten.se)
Kyrkogårdsbelysning

Brian Sibola (+45 501 98 398, brian@tryggsten.dk)
Stenhuggeri och järnstaket

Yster_2023.jpg
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla, Sverige

Yster Construction tillhandahåller samtliga tjänster inom Gravstensäkerhet enligt CGK samt tjänster inom Entreprenad. Vi har sedan starten inventerat över 150.000st gravvårdar, säkrat över 25.000st gravvårdar och renoverat över 1.000m kyrkogårdsmurar. Vi har över 150st referensförsamlingar i Norden.

Gravstenssäkerhet – från inventering till säker sten
Yster Construction tillhandahåller samtliga tjänster ”från inventering till säker sten”. I samband med inventeringsuppdrag enligt CGK levererar vi digital dokumentation med förslag på åtgärder och fasta priser med 25 års funktionsgaranti. All dokumentation sker i egenutvecklad applikation som är kompatibel med Svenska Kyrkans olika gravsystem. Yster Construction utför inventerings– och säkringsuppdrag av alla typer av gravstenar i Norden och har ett arbetslag ut- bildade av CGK inom kontroll- och digital dokumentation samt två fullt utrustade arbetslag för säkring av gravvårdar.

Entreprenad – murar, trappor och belysning
Yster Construction utför totalentreprenader inom renovering av kulturhistoriska kyrkogårdsmurar, renovering och nybyggnationer av trappor och andra konstbyggnadsföremål. Arbeten utförs i linje med Länsstyrelsens beslut och Kulturminneslagens grundläggande bestämmelser. Kontakta oss för ytterligare information.

Erik Dahlén (073-717 77 73, erik@yster.se)
Försäljning/ekonomi

Jonas Hildingstam (073-398 02 05, jonas@yster.se)
Försäljning/projektledning