Belid_22.jpg
Klasavägen 4, Varberg, Sverige

Vi har tillverkat armaturer i Varberg sedan 1969. Vi vill bidra till ett mer hållbart samhälle. Det innebär att ta ansvar för hur vi driver vår verksamhet idag och hur vi utvecklar den för imorgon. Inte bara utifrån oss själva utan för samhället i stort. Genom att vi har tillgång till hela processen, från design och konstruktion till produktion och distribution, är vi en trygg leverantör.

”Vår armatur Munkakransen Gill monteras enkelt på befintlig ljuskrona och tar hänsyn till befintlig miljö. Utrustad med senaste tekniken för lång brinntid och effektiv ekonomi. Adderar ett behagligt uppåtriktat ljus i tak. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av svensk kvalitetsbelysning.”

Peter Tafazoli
Candelux_22.jpg
Almedalsvägen 147, Frillesås, Sverige

Candelux har som målsättning att vara en katalysator mellan tillverkare och kunder inom belysningsbranschen. Styrkan ligger i bredden,djupet och kunskapen av de produkter vi kan erbjuda.

Vi täcker både komponentnivå och färdig belysning, ifrån hållare till armatur, ifrån 1 watt för hembelysning till stora ljusplaneringar för offentliga lokaler med många 1000 watt av ljussättning och styrning.

Candelux – The way to the light
Vi strävar alltid efter långsiktiga samarbeten. Tillsammans kan vi skapa rätt förutsättningar för hög kvalitet till rätt pris.”

Innesälj: Mikael Talinsson 0735-15 14 02
Utesälj: Daniel Kvist 0735-15 14 40

Helen Antblad
Intersonic_22.jpg
Gustavslundsvägen 137, Bromma, Sverige

Intersonic AB är distributör av professionella ljud- ljus- och bildlösningar för installation, scen, studio och broadcast. Sedan starten 1997 har vi varit en leverantör av kvalitetsprodukter – det vi levererar skall fungera under lång tid och ge våra kunder en god avkastning. Vi erbjuder våra kunder en hög nivå av support och konsultation.

Intersonic har kunskapen och ett stort utbud av ljud, ljus och bildlösningar som passar perfekt till kyrkomiljö.

”Flera av våra kunder har installerat framför allt Nexo högtalare i varierande storlek med ett fantastiskt resultat och för de går att välja i vilken RAL-färg man vill så de smälter fint  in i miljön. Några av våra referenser är Betlehemskyrkan i Göteborg och Ansgarskyrkan i Västerås.”

Kontakt mot Kyrkan – Ljud: Gösta Hjelmqvist, Anders Schärer, Stefan Ljungkvist
Kontakt mot Kyrkan – Video: Ulf Almersson
Kontakt mot Kyrkan – Ljus: Peter Schough, Jim Rasmussen

Mika Pynnönen
Kulturbelysning_22.jpg
Kulla Gunnarstorp, Helsingborg, Sverige

Kulturbelysning AB tillverkar och levererar belysningsarmaturer för utomhusmiljöer, i klassiska material som gjutjärn och koppar/mässing samt smide. Ett brett sortiment
av nytillverkade klassiska gjutjärnsstolpar med sitt ursprung från sekelskiftet 1800-1900-talet. Armaturer godkända där höga antikvariska krav ställs.

Parksoffa med gjutjärnsgavlar samt obehandlade eller målade lärkplank. Möjligt med ”namn” i gjutgodset. Förberedda för fastgörning i markjärn.

”Rådgivning och förslag gällande restaurering av befintliga antika belysningsbestånd. Framtagning av nya gjutformar för nytillverkning/komplettering av befintliga belysningsstolpar mm.”

Berth-Inge Lundberg
Monoplus_22.jpg
Heleneborgsgatan 17, Stockholm, Sverige

SoundCop/Mono+ erbjuder helhetslösningar inom ljud, ljus, och bild, vilket även omfattar interiör- och exteriörbelysning, talat utrymningslarm och hörhjälpmedel.

Aktuella referenser:
Maria Magdalena kyrka, Stockholm, 2018,
Gustav Vasa kyrka, Stockholm. Nominerad till en Inavation award 2019, vinnare av mondo award 2019 I kategorin house of worship.
Staffanskyrkan i Gävle, 2021
Sollentuna kyrka, 2021

Vi skräddarsyr anläggningar för enkelt användande som ändå öppnar upp för mer avancerade sammanhang. Vi använder oss enbart av produkter vi själva vill använda och litar på.”

Jacob Tormod-Julin
Strihl_22.jpg
Magasinsgatan 6B, 434 37 Kungsbacka, Sverige

STRIHL är ett väletablerat företag inom tillverkning, planering och försäljning av professionella belysningslösningar för företag och den offentliga sektorn.

Vårt starka erbjudande innehåller produkter för helhetslösningar till utomhusbelysning samt industri, lager och sporthallar inomhus.

Huvudkontor, produktion och lager är beläget på den svenska västkusten i Kungsbacka.

”Som helhetsleverantör håller vi en röd tråd i sortimentet för att få synergieffekter mellan produkterna. Vi förenklar inköpsprocessen för maximerad konkurrenskraft. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri planering av er framtida belysningsanläggning.”

Lukas Wahlberg, innesälj, 0708-30 20 64
Jan Nordh, innesälj, 0708-30 20 57