Piano-Jussi_22.jpg
Nynäsvägen 354A, Enskede, Sverige

Flygelshopen i Enskede levererar allehanda tillbehör till flyglar i hela Sverige:

Det är justerbara flygelbänkar, överdrag, vagnar, speciella hjul för känsliga golv, klimatanläggningar, lås, reservdelar, Flygeltrimning med mera. Även inköp och försäljning av flyglar.

Jussi Karjalainen
Yamaha_22.jpg
Göteborg, Sverige

YAMAHA PIANO CENTER är Yamahas egna showrooms på tre platser i Sverige i tätt samarbete med lokala, högt respekterade fackmän. Vi säljer direkt till privatpersoner, institutioner och företag och levererar det valda instrumentet direkt från butik eller från vårt lager. Du får fördelen av att handla direkt med producenten, både avseende det stora utbudet och fördelaktiga priser.

”YAMAHA PIANO CENTER är stolt leverantör till ett antal kyrkor och församlingar i Sverige, bland annat Göteborgs Domkyrka, Kalmar Domkyrka och Martin Luthers kyrka i Halmstad.”

Mats Udd