KH_Maskin_22.jpg
Rudanvägen 2, Haninge, Sverige

KH-Maskin AB är ett av Nordens ledande företag inom maskiner till: bygg, anläggning, industri, lantbruk, kyrka och kommun. Där våra maskiner från Wacker Neuson, Kobelco & Kramer tillsammans med ett komplett service-program säkrar upp behoven för din verksamhet. Vi har huvudkontoret beläget i Jordbro, Haninge söder om Stockholm. Med regional service & försäljning i Järfälla, Jönköping & Göteborg (Kungälv). Genom ett rikstäckande nätverk av återförsäljare kan vi serva dig där du är.

”För dig som jobbar inom kyrkan, vill vi varmt rekommendera våra produkter i Wacker Neusons Zero Emission sortiment. Utvecklat för att klara arbetsdagen helt utan buller, maskinljud och omvägar för att slippa störa omgivningen. Helt el-drivet från Wacker Neuson är valet för dig som värnar om miljö och arbetsplats.”

Kontakt mot Kyrkan, Södra Sverige:
Alexander Carlberg, 070-285 18 19, alexander.carlberg@kh-maskin.se

Kontakt mot Kyrkan, Mellan & Norra Sverige:
Anton Holmstrand, 073-322 11 13, anton.holmstrand@kh-maskin.se

Martin Lindén
Lundberg_22.jpg
Truckgatan 1, Skellefteå, Sverige

I över 70 år har Lundbergs Mekaniska verkstad i Skellefteå utvecklat maskinteknik på allra högsta nivå. Resultatet är en nordisk redskapsbärare för krävande underhåll och offentliga arbeten i kommuner och städer. Lundberg redskapsbärare är maskiner med utmärkt rörlighet, produktivitet och miljövänlighet. Denna smidiga men samtidigt starka enhet kan ersätta flera maskiner i maskinparken för att reducera investerings-, drift- och underhållskostnader samt behålla ett högt andrahandsvärde.

Lundberg Hymas AB är en del av LMCE group och vi erbjuder ett omfattande modellprogram av redskapsbärare.

Vårt fokus ligger på användarvänlighet, effektivitet och miljömässig hållbarhet. Genom att välja en Lundberg kan du bidra till att minska miljöavtrycket då en Lundberg kan utföra flera andra maskiners arbete. Läs mer på http://www.lannen.com/sv/lundberg

Multibolaget_22.jpg
Grafikgatan 32, Uppsala, Sverige

Multibolaget är er helhetsleverantör av entreprenadmaskiner, transportbilar, trädgårds- och parkmaskiner, kompaktlastare och redskapsbärare. Vi har gedigen erfarenhet och kompetens inom området och hjälper er att hitta rätt maskin och rätt redskap – på era villkor. Vi har också egen verkstad, mekaniker och servicebil.

Multibolaget är sedan 2017 generalagent för italienska MultiOne kompaktlastare/redskapsbärare och har idag 15 återförsäljare och serviceverkstäder runt om i Sverige. Vi har valt att samarbeta med ledande kvalitetsmärken såsom MultiOne, Iveco, Jensen, Pritec och Ariens för att kunna ge er som kund eller yrkesutövare bästa tänkbara service och säkerhet i ert val av produkt.

”Multibolaget erbjuder ett brett sortiment av maskiner och redskap för fastighetsskötsel, grönytor, skogs- och parkskötsel. Vår geografiska placering i Uppsala, samt vårt stora återförsäljarnät runt om i Sverige garanterar snabb och personlig service.”

Niklas Söderman
Scantruck_22.jpg
Metallvägen 61, Rosersberg, Sverige

Scantruck är en av de stora leverantörerna i Sverige vad gäller entreprenadmaskiner, teleskoplastare, liftar och kranar. Varje dag arbetar vi stenhårt för att leverera effektiva kvalitetsmaskiner och professionell service åt entreprenad- och byggbranschen, industrin och lantbruket.

Scantruck grundades 1996 i Danmark och har utvecklat sig till att vara Danmarks största leverantör av teleskoplastare och entreprenörmaterial. Sedan 2014 har Scantruck varit etablerat på den svenska marknaden, och är generalagent för de kända SENNEBOGEN kranar, Manitou teleskoplastare, liftar och minilastare samt liftar från GMG, PB Platforms och Platform Basket.

Scantruck-koncernen har huvudkontor i Skive, Danmark och har har sitt svenska huvudkontor i Rosersberg. I Sverige finns också ett försäljnings- och servicecenter i Kungälv. Vi erbjuder marknadens största urval av nya och begagnade maskiner – och vi håller igång din verksamhet med en nationellt, heltäckande serviceorganisation och kort reaktionstid.

Anker B. Lemvig
Staffare_22.jpg
Utängsvägen, Hudiksvall, Sverige

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med 1 anställd och idag är vi ca 106st anställda och finns på åtta orter med fullservice anläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm & Västerås har vi försäljningskontor.

Hos oss finner ni några av dem största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.

Genom att tillhanda hålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation med en långsiktighet i varje agerande & kunden i fokus kan vi vara en Stark Partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Lars Staffare