Kabemattan_2021.jpg
Sågverksvägen 10A, Fjugesta, Sverige
10B Sågverksvägen Örebro län 716 93 SE

Vi har tillverkat entrémattor och skapat entrélösningar sedan 1944. I mer än 75 år har kvalitet och produktutveckling alltid legat i fokus. Vår Originalmatta är den ledande produkten på marknaden i Sverige. Våra produkter finns över hela landet, från köpcentrum till bostadsrätter, arenor till kyrkor. Vill Ni göra en bra entré, Välkommen till oss!

”Kontakta oss, vi ger råd om rätt entrélösning för just Er entrémiljö. Det lönar sig!
Ring 0585-255 50!”

1944
Anders Åberg
Styrelseordförande:
Gösta Welandson
DL_Production_2021.jpg
Hantverkargatan 16, 681 41 Kristinehamn, Sverige 43.46 km

Vi har arbetat med professionellt ljud i kyrkomiljöer sedan mitten av 90-talet. Idag jobbar vi med att installera och integrera tekniska hjälpmedel i denna miljö för att underlätta för brukaren och åhöraren. Det vi främst jobbar med är ljudinstallation och ljuddesign i akustiskt svåra rum. Hörslingor och hjälpmedel till hörselnedsatta. Kameror för streaming och bildproduktion. Digitalsignage för att få fram budskap via skärmar, projektorer eller videoväggar. Belysningdesign för att få till en bra arbetsmiljö för de medverkande i en gudstjänst och skapa en bra inramning av rummet.

Vi jobbar i hela sverige och har många församlingar under serviceavtal för att enkelt tillsammans kunna planera installationer och även jobba med livscyckelhantering så att man kan förebygga fel och driftsstörningar. Vi fungerar ofta som en teknikrådgivare och bollplank som hjälper er att ta fram teknik som passar till just erat behov.

Daniel Landmark
Westerstrand_Urfabrik_2021.jpg
Verkstadsgatan 1, 545 31 Töreboda, Sverige 65.95 km

Westerstrand Urfabrik AB – Din partner i tid.

Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar moderna tidsprodukter för offentlig miljö såsom sjukhus, skolor, industrier, järnväg och kyrkor. Våra produkter levereras över hela världen.

Vi har hela produktionskedjan under ett tak, därför har vi möjligheten att utforma produkter helt efter kundens önskemål.

”Westerstrand Urfabrik AB – 100 år i tidens tjänst.”

Anna Johansson
Artex_2021.jpg
Industrigatan 2, 595 41 Mjölby, Sverige 94.37 km

Artex AB finns i Mjölby  och Trollhättan med ca 50 anställda i Sverige respektive ca 200 vid egna fabriker i Lettland. Vi utvecklar och tillverkar textila produkter för möbel, bil och offentliga transporter, samt gör renoveringsprojekt och specialmöbler för offentlig miljö.

”Artex utför tapetsering/möbelrenovering, absorbenter för bättre ljudmiljö, måttbeställda kyrkdynor, övrig textil inredning samt nyproduktion av möbler.”

Mats Rydsund
Maskinia_2021.jpg
Nyckelgatan 2-6, 589 41 Linköping, Sverige 98.87 km

Maskinia AB är generalagent i Sverige för Doosan, Case, Bergmann samt återförsäljare för Epiroc, Husqvarna och Atlas Copcos breda produktsortiment av entreprenadmaskiner, hydraul-hammare & övriga redskap. Vi har även ett stort utbud av begagnade entreprenadmaskiner.

Maskinia AB har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Staffanstorp, Göteborg, Uddevalla, Jönköping & Stockholm/Järfälla.

I övriga Sverige samarbetar vi med återförsäljare som säljer produkter!

Alla kontaktuppgifter finns på vår hemsida, http://www.maskinia.se

”Välkommen till Maskinia – din maskinpartner!”

Fredrik Holmquist