Kabe-mattan_22.jpg
Sågverksvägen 10A, Fjugesta, Sverige
10B Sågverksvägen Örebro län 716 93 SE

Vi har tillverkat entrémattor och skapat entrélösningar sedan 1944. I mer än 75 år har kvalitet och produktutveckling alltid legat i fokus. Vår Originalmatta är den ledande
produkten på marknaden i Sverige. Våra produkter finns över hela landet, från köpcentrum till bostadsrätter, arenor till kyrkor. Vill Ni göra en bra entré, Välkommen till oss!

”Kontakta oss, vi ger råd om rätt entrélösning för just Er entrémiljö. Det lönar sig!
Ring 0585-255 50!”

1944
Jonas Welandson
Styrelseordförande:
Gösta Welandson
Rickard Larsson, 0585-255 57
Narkesten_22.jpg
Kumla, Sverige 17.96 km

En stenentreprenör med 40 års erfarenhet och kunskap
Närkesten är ett av Sveriges ledande entreprenadföretag inom byggprojekt där natursten ingår. Vi åtar oss alla uppdrag från de enkla till de mest komplicerade leveranser och monteringar. Detta omfattar även projektering och konsultbistånd när det gäller att välja rätt material och rätta tekniska lösningar.

Vi har stor kompetens och erfarenhet på fasader och kyrkor. Våra montörer har lång erfarenhet och rutin inom natursten, kakel och klinker. Därför har vi kunnat åta oss de största och mest krävande arbeten. Närkesten har idag även en försäljningsavdelning där vi förädlar och säljer allt inom natursten och kakel/klinker.

Mikael Medin
Flex_applications_22.jpg
Nygatan 15, Örebro, Sverige 24.61 km

Flex Applications har lång erfarenhet av att tillhandahålla kraftfulla och användarvänliga system för ditt företags personaladministration. Vi erbjuder stöd för bemanning, tidrapportering, reseräkning, HR och lön – allt samlat i en molnbaserad helhetslösning på webben, direkt i fickan.

Våra ledord är kvalitet, trygghet, lyhördhet och innovation.

”Med Flex HRM erbjuder vi dig och dina medarbetare en sömlös upplevelse – ett inlogg, ett gränssnitt, en databas och en support. Dessutom anpassat efter Svenska kyrkans specifika avtal och behov.”

Björn Jareblad
DL_Production_22.jpg
Hantverkargatan 16, 681 41 Kristinehamn, Sverige 43.46 km

Vi har arbetat med professionellt ljud i kyrkomiljöer sedan mitten av 90-talet. Idag jobbar vi med att installera och integrera tekniska hjälpmedel i denna miljö för att underlätta för brukaren och åhöraren. Det vi främst jobbar med är ljudinstallation och ljuddesign i akustiskt svåra rum. Hörslingor och hjälpmedel till hörselnedsatta. Kameror för streaming och bildproduktion. Digitalsignage för att få fram budskap via skärmar, projektorer eller videoväggar. Belysningdesign för att få till en bra arbetsmiljö för de medverkande i en gudstjänst och skapa en bra inramning av rummet.

Vi jobbar i hela sverige och har många församlingar under serviceavtal för att enkelt tillsammans kunna planera installationer och även jobba med livscyckelhantering så att man kan förebygga fel och driftsstörningar. Vi fungerar ofta som en teknikrådgivare och bollplank som hjälper er att ta fram teknik som passar till just erat behov.

Daniel Landmark
Westerstrand_22.jpg
Verkstadsgatan 1, 545 31 Töreboda, Sverige 65.95 km

Westerstrand Urfabrik AB – Din partner i tid.

Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar moderna tidsprodukter för offentlig miljö såsom sjukhus, skolor, industrier, järnväg och kyrkor. Våra produkter
levereras över hela världen.

Vi har hela produktionskedjan under ett tak, därför har vi möjligheten att utforma produkter helt efter kundens önskemål.

”Westerstrand Urfabrik AB – 100 år i tidens tjänst.”

Anna Johansson
Artex_22.jpg
Industrigatan 2, 595 41 Mjölby, Sverige 94.37 km

Artex AB finns i Mjölby  och Trollhättan med ca 70 anställda i Sverige respektive ca 250 vid egna fabriker i Lettland. Vi utvecklar och tillverkar textila produkter för möbel, bil och offentliga transporter, samt gör renoveringsprojekt och specialmöbler för offentlig miljö.

Artex har de senaste åren bl.a. renoverat kyrkor i:
Töckfors, Pajala, Uddevalla, Åhus, Hällefors, Linköping, Landskrona, Ödeshög, Vänge, Nacka, Mjölby, Stockholm, Lycksele, Storfors, Rimforsa, Torp, Knutby

”Artex utför tapetsering/möbelrenovering, absorbenter för bättre ljudmiljö, måttbeställda kyrkdynor, övrig textil inredning samt nyproduktion av möbler.”

Maskinia_22.jpg
Nyckelgatan 2-6, 589 41 Linköping, Sverige 98.87 km

Maskinia AB är generalagent i Sverige för Doosan, Case, Bergmann samt återförsäljare för  Epiroc, Husqvarna och Atlas Copcos breda produktsortiment av entreprenadmaskiner, hydraulhammare & övriga redskap. Vi har även ett stort utbud av begagnade entreprenadmaskiner.

Vi har maskiner avsedda och specialanpassade för kyrkans verksamhet. Vi är även återförsäljare för samtliga redskap och tillbehör som kan tänkas behövas.

Maskinia AB har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Staffanstorp, Göteborg, Uddevalla, Jönköping, Kalmar & Stockholm/Järfälla. I övriga Sverige samarbetar vi
med återförsäljare som säljer våra produkter!

Alla kontaktuppgifter finns på vår hemsida, http://www.maskinia.se

”Välkommen till Maskinia – din maskinpartner!”

Fredrik Holmquist
Himmelstalund_22.jpg
Utställningsvägen 28, Norrköping, Sverige 99.13 km

Himmelstalunds utbildningscentrum erbjuder gymnasieutbildningar inom Naturbruks-programmet med inriktningarna trädgård och djur. Vi har också gymnasiesärskola med trädgårds- och djurinriktning samt vuxenutbildningar inom djur, trädgård och florist. Himmelstalunds utbildningscentrum ligger i det natursköna Himmelstalundsområdet vid södra infarten till Norrköping.

”Landets ledande aktör inom yrkesutbildning. Vill du ha ett fritt och rörligt yrke? Då kan trädgård vara något för dig. Här får du vara kreativ, arbeta praktiskt och blir samtidigt  attraktiv på arbetsmarknaden. Intresserad ? Hör av dig till oss på Himmelstalund!”