Kellfri.jpg
Munkatorpsgatan 6, Skara, Sverige
6 Munkatorpsgatan Västra Götalands län 532 37 SE

Vi är en helhetsleverantör av prisvärda produkter för dig som förvaltar kyrkans församlingar. Med mindre artiklar som trädgårdstillbehör till större produkter som traktorer och tippvagnar är vi en naturlig del av varje gård i norden. Genom att vara genuint nyfikna, intresserade och  alltid hålla våra kunder nära, fortsätter vi ständigt att utvecklas och förbättra vårt sortiment.

Vi är med dig genom alla väder och alla säsonger:
Förbered för våren med kellfris röjsåg, kantskärare, räfsor och andra trädgårdsredskap. En liten tippvagn med förhöjningslämmar är ett praktiskt tillbehör för att frakta trädgårdsavfall och avklippta grenar. Sommarens grönytor är vår specialitet med ett brett utbud av maskiner för både traktorer och ATV. Kundfavoriten för ATV är vår slaghack med lucka och dubbeldrag. Stora grönytor tar du hand om med en betesputs på 2,75 meter och har du ännu större områden kan vi tillgodose dig med både traktor och balvagn. När träden färgas i vackert orange är ett lövsugsaggregat ihop med en större tippvagn en utmärkt kombination. Gångvägar och uppfarter håller du rent med vägskrapa och harvmatta för ATV. Har du planer på renovering vill vi tipsa om vår rejäla cementblandare på 800 liter. Vi har även byggtillbehör som plywood, elverk, arbetsbockar, minigrävare, dumpervagnar och kravallstaket. Till vinterns vita snötäcken har vi schaktblad, sandspridare allroundskopa. En av våra storsäljare är en handdriven sandspridare med justerbar spridningsmängd. Behöver du rådgivning och personlig service är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon och mail.

Huvudägare:
Volati AB
Lars Persson, 073-524 98 60, lars.persson@kellfri.se
Götene_Ljud.jpg
Göttorp, Götene, Sverige 15.12 km

Götene Ljud AB erbjuder mångårig erfarenhet av installationer av ljud, bild, guide och tolkanläggningar samt teleslingor för kyrkor och andra offentliga miljöer.
Vi lägger stor vikt vid att installationen skall vara välfungerande, snygg och praktisk. Att anläggningen är lätt att förstå och använda är andra viktiga delar i en bra anläggning. Kundens behov & trygghet sätts i centrum.

Besök gärna vår hemsida för mera information: http://www.goteneljud.se

”Vi har erfarenhet från det lilla kapellet till stora katedraler, samlingssalar och mötesrum.”

Nybergs-Svets.jpg
Bultgatan 7, 441 38 Alingsås, Sverige 69.61 km

En totalleverantör av smidesentreprenader, allt från ”start till mål”. Vår affärsidé är att utföra skräddarsydda totalåtaganden i stål från idé eller ritning till et t färdigt arbete eller produkt för en kundkrets som ställer höga krav. Och genom att vara ett kompetensledande, engagerat samt kostnadseffektivt bolag, skall vi utföra arbeten som överträffar våra kunders förväntningar.

Johan Lindholm
Dekatech.jpg
Järnvägsgatan 9, 441 32 Alingsås, Sverige 72.19 km

Dekatechs affärside är att utveckla Solcellsdrivna extremt energieffektiva lysande produkter. Efter 4 års utveckling lanserar vi nu produkter som är anpassade att vara helt självförsörjande för vårt nordiska klimat. En anslagstavla man enkelt byter meddelande och en pollare för att lysa upp marken. Vår energieffektiva solcellslösning laddar tillräckligt på sommaren för att lysa hela vintern.

”Energibesparing och Miljötänk är bra anledningar att välja Dekatechs produkter.”

Dennis Karlsson
UniGraphics.jpg
Borås, Sverige 78.42 km

UniGraphics AB är en av Sveriges största leverantörer av skyltar till kyrkogårdar. Företaget startade 1934 och har lång erfarenhet av gravering och tillverkning av skyltar och andra grafiska produkter.

Hos oss hittar ni:
* Askgravskyltar
* Informationstavlor
* Vägvisare
* Gravskötsel och gravnummerskyltar
* Smidesskytltar av olika slag

Kontakta oss för mer information eller för beställning av vår inspirationskatalog.

Elmia_Garden.jpg
Elmiavägen, Jönköping, Sverige 81.57 km

Elmia är ett av nordens ledande mässbolag som årligen arrangerar olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. Elmia Garden är en nationell trädgårdsmässa och mötesplats som inspirerar dig till bättre affärer.

Mässan är för dig som levererar produkter eller tjänster inom den gröna näringen. Få inspiration kring hur du kan göra affärer på kommande trädgårdstrender och träffa 3 000 besökare med hög beslutspåverkan.

Elmia_Park.jpg
Elmiavägen, Jönköping, Sverige 81.57 km

Elmia är ett av nordens ledande mässbolag som årligen arrangerar olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser och event. Vartannat år arrangeras Elmia Park, Sveriges största mässa för utomhusmiljöer. Elmia Park samlas kring orden Anlägga, Växa och Attrahera. Med dem sammanfattar vi hela den process som ligger till grund för utvecklingen av grönare ute- och stadsmiljöer och skapar en röd tråd för
mässan. Tre dagar av inspirerande möten, kunskap, utställningar och framtidsvisioner. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för framtidens gröna miljöer.

Stiga.jpg
Tranås, Sverige 99.24 km

STIGA Group är Europas största tillverkare av trädgårdsmaskiner med varumärket Stiga som flaggskepp. Av tradition och som följd av det nordiska klimatet är kvalitetskraven på trädgårdsmaskiner höga på svenska marknaden. Inga andra tillverkare av trädgårdsredskap i Europa har ett större sortiment eller bredare erfarenhet för att backa upp sina kunder, än STIGA Group.

STIGA Pro – vårt utbud av professionella produkter. Framtagna för de mest krävande situationer, för suveräna prestationer, förbättrad ergonomi och starkare ekonomi. De är kraftfulla men prisvärda, kostnadseffektiva men ovärderliga. Gjorda för proffs. För dig.

Magnus Andersson