Skanefro_22.jpg
Storgatan 1, 272 93 Tommarp, Sverige
1 Storgatan Skåne län 272 93 SE

Vi sår för en grönskande värld och gödslar för en levande jord!

Skånefrö är ett kund- och jordnära företag med stort klimatengagemang och lokal produktion på Österlen. Hos oss finns fröer och biokol av högsta kvalitet från ett av Europas modernaste frörenserier. Vi tummar aldrig någonsin på kvalitet och våra gräsfröblandningar har vid flera tillfällen blivit utsedda till bäst i test av Råd & Rön.     

Klimatpositiv odling för en grönare tillväxt
Många pratar idag om klimatsmarta lösningar, vi nöjer oss inte där. Vi vill verka för en grönare tillväxt och därför bedriver vi en cirkulär verksamhet med klimatpositiv tillverkning av multifunktionella produkter (ex. biokol och fjärrvärme).”

Antal anställda:
36
Grundat år:
1928
Omsättning:
230 MSEK
VD:
Sven-Olof Bernhoff
Styrelseordförande:
Torbjörn Wistrand
Försäljningschef:
Claes-Göran Henriksson
Huvudägare:
Familjen Svensson (Grundaren)
Kontakt mot Kyrkan:
Roger Axelsson, roger.axelsson@skanefro.se
Trygg_22.jpg
Videgatan 20, 271 33 Ystad, Sverige 28.45 km

Vår personal är kollektivanslutna genom Trygg Entreprenad AB:s medlemskap i Byggnadsarbetaren och Svenskt Näringsliv för schyssta arbetsvillkor. Företaget har baser i Norrtälje, Ystad och Köpenhamn (http://www.tryggsten.dk och Trygg ApS). Vi har två stycken erfarna produktionsteam med fullutrustade skåpbilar. Trygg är medlemmar i http://www.sten.se Sveriges Stenindustriförbund. 

”Trygg – företaget där kyrkogården är en passion och inte bara en arbetsplats.” 

Granit_Parts_22.jpg
Handelsvägen 24, Staffanstorp, Sverige 64.23 km

GRANIT Parts ingår i den tyska familjeägda koncernen FRICKE Group. GRANIT har sitt lager för Europa i orten Heeslingen. Lagret är 90 000 m2 under tak där ca 230 000 delar lagerhålls. Vi erbjuder delar och tillbehör inom områdena Lantbruk, Skog/Trädgård, Entreprenadmaskin och Hydraulik. 

Kontakta en av våra återförsäljare runt om i landet för att höra mer.

Vi har ett brett sortiment som exempelvis innehåller;
– Handhållna redskap som sekatörer, grentänger, räfsor
– Motorsågskedjor, svärd, trimmertråd och klingor
– Vattenslangar, kopplingar, vattenspridare

Soderberg-Haak_22.jpg
Staffanstorp, Sverige 65.55 km

Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG Deutz-Fahr, Krone, Amazone, DALBO och Geringhoff.

Söderberg & Haak – din trygga samarbetspartner
Förutom bra service, har våra anläggningar även välsorterade butiker där det finns förbrukningsmaterial såsom handskar, spolarvätska, verktyg m.m. Allt som kan behövas för att underlätta arbetet.

VD:
Jonas Jaenecke
Lantmannen_22.jpg
Bjurögatan 26, 211 24 Malmö, Sverige 76.47 km

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, lantbruksmaskiner, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19.000 svenska lantbrukare, har ca 10.000 anställda och omsätter 50 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. 

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland annat varumärken som Valtra, Fendt, KUHN och Väderstad. Vi är ca 750 anställda, har ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad och omsätter 3,7 miljarder kr. 

VD:
Leif Thorwaldsson
Honda_22.jpg
Malmö, Sverige 78 km

Honda är världens största motortillverkare. Oavsett på vilket sätt du vill ta dig fram så finns det ett omfattande utbud från Honda att välja mellan. Honda Power Equipments utbud består av gräsklippare, robotgräsklippare, åkgräsklippare, trimmers, gräsröjare, multifunktionsredskap, elverk, vattenpumpar, jordfräsar, snöslungor och båtmotorer. Senaste verksamhetsåret såldes ca 5 900 000 Power Equipment-produkter över hela världen.

Hondas produkter är kända för sin tillförlitlighet, slitstyrka, låga utsläpp och långa livslängd. Alla Power Equipments produkter har fyrtaktsmotorer.”

Algomin_22.jpg
Grimsbygatan 24, Malmö, Sverige 78.54 km

ALGOMIN HJÄLPER DIG ATT NJUTA AV NATUREN
På Algomin tror vi på hållbara lösningar som inte bara hjälper för stunden, utan ger din trädgård rätt förutsättningar att grönska och frodas under lång tid. Vi har i 30 år hämtat växtkraft från havet i form färska brunalger som ger dina växter ett allsidigt näringstillskott, samt berikat gödslet med kalk. I takt med att nya innovationer dyker upp på marknaden anpassar vi råvarorna i de olika produkterna. Algomin är ett svenskt varumärke och ett familjeföretag i andra generationen. För oss är produkter som ger en levande jord en självklarhet, och vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att verkligen njuta av din trädgård.

Mer trädgårdsglädje”

VD:
Oscar Lagerberg
Cramer_22.jpg
Riggaregatan 53, Malmö, Sverige 79.52 km

Cramer är frontfigurer i en värld som lämnar fossila bränslen och elkablar bakom sig, där istället batteriteknik är receptet för en hållbar framtid. Genom att kombinera den nya tekniken med vår förmåga att anpassa våra produkter gör att vi kommer att spela en viktig roll i att ta fram framtidens produkter. Det är med stor passion som vi påbörjat arbetet med att omvandla bensinmaskiner till Cramers 82 volt batteridrivna maskiner, utan att behöva kompromissa med prestanda.

VD:
Ralf Pankalla
Cado_22.jpg
Limavägen 5A, 236 31 Höllviken, Sverige 81.66 km

CADO är ett svenskt lekplatsföretag som finns representerat i hela Skandinavien med kontor i både Danmark, Norge och Sverige. Vi marknadsför bland annat lekredskap,
multibanor, vattenlek och utomhus fitness från flera av Europas ledande tillverkare. Då vi har flera års erfarenheter från branschen kan vi genom rådgivning och ett unikt produktsortiment, hjälpa från idé till verklighet. 

CADO har i många år designat, producerat och levererat lekplatser, sport- och rörelseprojekt och utemiljö med professionell och kompetent rådgivning, hög service, unika produkter och exakt leverans i Sverige. Vi har alltid fokus på våra grundvärderingar: trovärdighet, innovation & hållbarhet.

”En värld i rörelse”

VD:
Kjell Parmborn
Gravlyktan_22.jpg
Villavägen 4, 374 50 Asarum, Sverige 82.98 km

Företaget är beläget i det vackra Blekinge, och har specialiserat sig på design och produktion av ljusträd och vashållare för minneslundar och askgravlundar. 

Vårt ledord, bra produkt nöjd kund.

”Att tända ett ljus
Så enkelt men ändå …
Med en ljusbärare från Gravlyktan erhåller ni en produkt som håller under mycket lång tid, till glädje för alla besökare som kommer för att tända ett ljus.”

VD:
Ewe Nilsson
Rosengren_Nilsson_22.jpg
Limhamn, Malmö, Sverige 83.35 km

Tidigare Rosengrens Metallgjuteri AB och Vetlanda Gjuteri AB.

Vi tillverkar sandgjutna skyltar och detaljer i Aluminum, Brons och Mässing samt lasergraverad kristall. Skyltar till kyrkans alla områden med våra ledord, Traditionellt, Stillfullt och Sobert. Gjutning, Bearbetning och Lackering inom samma företag ger oss möjligheter att hålla goda leveranstider och vi kan ta ansvar för hela processen. Hör av dig så tar vi tillsammans fram en plan för hur er kyrka och kyrkogård kan bli ännu bättre för personal och besökare. 

”Framtiden skall vara hållbar!
Aluminiumets unika egenskaper gör det lika vackert som hållbart. Vi använder 100% återvunnen aluminium! En trevligare kyrka/kyrkogård och ansvarstagande för framtida generationer. För oss är båda delar viktiga! Svenskt hantverk när det är som bäst!”

VD:
Sören Rosengren
Visar 10 resultat