Sweco_Civil.jpg
Södra Mariegatan 18, Falun, Sverige
18 Södra Mariegatan Falun Dalarnas län 791 70 SE

Sweco erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. I Sverige finns Sweco på ett femtiotal orter och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten och miljö, projektledning, energisystem, geografisk IT, industri samt strategi och analys.

Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Åsa Bergman
Ewa Lissel
Kuben.jpg
Falun, Sverige 1.08 km

Kuben Ventilation AB tillverkar marknadens tystaste ventilationsaggregat med FTX-teknik vilket ger en hög värmeåtervinning och energieffektiva ventilationsaggregat. Aggregaten är mycket kompakta och färdiga att ställa in i lokalen. Två hål i väggen och en elanslutning. Klart att köra! Vi är ett mycket innovativt och expansivt företag. Vi sätter en ära i att vara flexibla och anpassar gärna aggregaten enligt kundens önskemål.

Staffan Berg
Ljusdesign.jpg
Södra Skeppsbron 4, Gävle, Sverige 83.93 km

PERSONAL – Ljusdesign är för närvarande arton fast anställda kulturarbetare. Vi har funktioner för projektledning, ljusdesign, interaktiva lösningar, elektronik, konstruktion, elarbeten, tillverkning och administration.

LJUSSÄTTNING – Ljusdesign ljussätter kyrkor, arkitektur och antikvariskt känsliga miljöer.

KONSULTATION – Ljusdesign fungerar som idégivare till kunder, arkitekter och konsulter. Vi föreläser och utbildar i ljus och bevarande, ljussättning och styrning.

PRODUKTION, FÖRSÄLJNING – Ljusdesign utvecklar, tillverkar och säljer egna produkter inom belysning. Produktionen sker i samverkan med mindre företag, företrädesvis i Sverige. Vi skräddarsyr och specialanpassar ljusutrustning för kreativ ljussättning av kyrkor, muséer och känsliga miljöer.

Ljusdesign har kontor, fabrik och lager i Gävle samt en liten filial i Stockholm. Verksamhet bedrivs i hela landet.

Stefan Wiktorsson