Sweco_2024.jpg
Södra Mariegatan 18E, 791 19 Falun, Sverige
18 Södra Mariegatan Falun Dalarnas län 791 70 SE

Sweco erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. I Sverige finns Sweco på ett femtiotal orter och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten och miljö, projektledning, energi-system, geografisk IT, industri samt strategi och analys. Swecos ingenjörer, arkitekter
och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Sweco Mätningsteknik har specialiserat sig på att upprätta digitala gravkartor som är förberedda för koppling mot kundens gravregister. Vi erbjuder även andra typer av tjänster som 3D-laserskanning, 360 fotograferingar och flygfotograferingar med drönare.

Företagstyp
Produkter
Grundat år:
1889
VD:
Åsa Bergman
Huvudägare:
Sweco AB
Kontakt mot Kyrkan:
Roger Åkesson
LA_Takvård_2024.jpg
Industriområdet 31C, Mockfjärd, Sverige 38.47 km

LA Takvård AB hjälper till att hålla ert tak fritt från mossa, alger och lavar. På så sätt förlängs takets livslängd och skjuter ett kostsamt takbyte långt in i framtiden. Som en extra bonus kommer ert tak se trevligare och mer välvårdat ut. Det är ofta väl så viktigt.

LA Takvård har regionala takvårdsexperter över hela landet som hjälper er. Ta kontakt med oss för att boka in ett besök för att få en kostnadsfri offert. 

Taket är husets sköld mot vädrets makter. Det skyddar er fastighet år efter år, därför är det av yttersta vikt att taket underhålls ordentligt. Påväxter som mossa, alger och lav på taket påverkar inte bara husets utseende, utan även dess skick och värde.

Monark_Cargo_2024.jpg
Kroons väg 1, Vansbro, Sverige 76.23 km

Monark Cargo, er pålitliga partner för hållbar mobilitet i kyrkans tjänst. Vi erbjuder specialanpassade lastcyklar för gröna områden, skapade med omsorg om miljön och
er unika verksamhet.

Hållbarhet i Fokus: Våra elassisterade lastcyklar är en miljövänlig lösning.

Serviceavtal som Trygghet: Med våra skräddarsydda serviceavtal säkerställer vi långvarig och bekymmersfri användning. 

Från trädgårdsarbete till underhåll av kyrkogårdar, våra lastcyklar är designade för att möta era behov. Välj Monark Cargo och omfamna en grönare framtid med varje cykeltur. Vi är redo att stödja kyrkans vision med hållbara och pålitliga transportlösningar. Er trygghet är vår prioritet.

VD:
Daniel Mäkinen
Willegruppen_2024.jpg
Utmarksvägen 9B, Gävle, Sverige 85.32 km

Företagen i Willegruppen säljer redskapsbäraren Wille i Sverige. Willegruppen AB ägs gemensamt av sju svenska företag. Det är ett unikt samarbete som under mer än 30 år förenklat för alla våra svenska ägare av Wille. Var och en av Willegruppens företag importerar, säljer, utrustar och servar de fantastiska Wille-maskinerna från Finland. Varje importör har ett eget reservdelslager, egna nät av servicegivare och samverkar direkt med eftermarknadsavdelningen vid Willes fabrik i Finland, och även med maskinens konstruktörer. Inga mellanhänder! Snabba beslutsvägar! Raka rör mellan svenska användare och Willes tillverkare i Finland. Wille tillverkas av det finska företaget Wille Machines OY, som ingår i den familjeägda koncernen Wihuri Group.

Willegruppen består av:
Partille – Bengt Bergs Maskinservice AB
Motala – Broddson AB
Kumla & Karlstad – Green Deer AB
Stockholm – Willecenter i Stockholm AB
Gävle – Boström maskin AB
Östersund – Jämtmaskin AB
Umeå – SO Larsson Maskin AB

Marknadens smidigaste och mest mångsidiga redskapsbärare

VD:
Michael Bergström
Amega_2024.jpg
Nybergsgatan 8, 733 36 Sala, Sverige 94.13 km

Amega startade 1994 vi konstruerar och bygger högtalare utav line source modell till privat och offentlig miljö. Helt egenutvecklade coaxialelement används och allt produceras i eget snickeri. Vi kan därför bygga specialanpassade lådor så dom både i färg och form passar den miljö dom ska sitta i. Vårt Företaget levererar helhetslösningar för allt inom ljud, bild, ljus inklusive styrsystem. 

Exempel på våra kunder är Salong (Kungliga Operan har flera system men ett 15 meter långt frontfill vi byggt för hand längs scenkant är nog det vi är mest stolta över) Gym (Friskis & Svettis) idrottsarenor (ABB arena syd Västerås) och kyrkor (Stora Kyrkan Östersund, Missionskyrkan Sala).

VD:
Mikael Forssberg
Svensk_Vassklippning_2024.jpg
Energigatan 1, Sala, Sverige 95.29 km

Svensk Vassklippning AB arbetar professionellt med vattenvård i vattendrag och våtmarker. Vi finns tillgängliga i hela Sverige och verksamheten är inriktad på maskinella och manuella arbeten i vattendrag och våtmarker. 

Bland våra kunder finns oftast kommuner, länsstyrelser och Svenska kyrkan. Vi har kunskap, erfarenhet, kapacitet och organisation för att klara större åtaganden hos dessa kunder.

Axplock av tjänster:
Vassklippning/vassröjning i alla vattenmiljöer
Skapande, återställande samt skötsel av våtmarker och strandängar
Muddring/skötsel i t ex dagvattenfördröjningar/dammar, vattenhinder, badplatser och bryggor
Naturvårdsåtgärder t ex fiskvandringsvägar, fiskmosaik, grodvatten

VD:
Joakim Gillerblad
Visar 5 resultat