Lightlift_2021.jpg
Verkstadsvägen 10, 137 37 Västerhaninge, Sverige
10 Verkstadsvägen Stockholms län 137 37 SE

Lightlift Esystems AB är ett företag som säljer lösningar för underhåll och hantering av svåråtkomliga, energiförbrukande och/eller servicekrävande anordningar som exempelvis belysning, fläktar, luftfilter, högtalare m.fl. 

Företaget erbjuder motordrivna belysningshissar i två koncept.

Båda omfattar hjälpmedel för höjning och sänkning av högt belägna eller svåråtkomliga objekt för enkel, kostnadseffektivt och energieffektiviserande underhåll.  

Media och belysningshissar för det offentliga rummet.

Vi har gjort arbeten i:
Bredaryds kyrka • Carolii kyrka i Borås • Fredrikskyrkan i Karlskrona
Högalidskyrkan i Stockholm • Nicolai kyrka i Stockholm • Nyköpings kyrka
Oxelösund kyrka • Råneå kyrka • Skrea kyrka • Viksjö kyrka i Jakobsberg • Vindelns kyrka
med flera

Grundat år:
1967
VD:
Robert Hjelm
Kontakt mot Kyrkan:
Robert Hjelm
Sela_2021.jpg
Harpsundsvägen 164, Bandhagen, Sverige 15.88 km

Sela AB är ett företag med lång erfarenhet inom installation av ljud och bildsystem i krävande miljöer så som kyrkor och andra offentliga lokaler. Med vår kompetens och kundens önskemål i fokus, samarbetar vi med kunden för att skapa ett väl fungerande ljud och bildsystem som är anpassat till verksamheten och behov.

”Sela AB är fabrikat och leverantörsoberoende. Vi arbetar med de flesta välkända fabrikat på marknaden. Låt oss hjälpa er med projektering, installation och service.”

VD:
Lennart Johansson
Entrebolaget_2021.jpg
Åvägen 40A, Huddinge, Sverige 15.97 km

Vi säljer och monterar hållbara modeller av skrapgaller, skrapmattor och torkmattor till fastighetsbolag, flygplatser, sjukhus, skolor, ambassader och kyrkor. Vår Centrummatta, ersätter främst lösa s.k. bytmattor, men passar utmärkt i alla gångstråk och offentliga rum. Städbolagens givna favorit och anpassningsbar i storlek och färg. Vi arbetar även med taktila stråk i offentliga miljöer.

”Tiden är mogen för att sluta skjutsa runt lösa bytmattor i ett negativt kretslopp. Om vi kan vara snällare mot vår miljö samtidigt som vi sparar pengar, så blir det lätt att välja rätt.”

Kontakta Entrebolaget när ni vill ha en hållbar helhet.

VD:
Olle Forsberg
Ocab_2021.jpg
Hantverkarvägen 1, 145 63 Norsborg, Sverige 19.04 km

Ocab är rikstäckande inom sanering och avfuktning och finns på ett 50-tal orter över hela landet. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. I våra tjänsteområden finns helhetslösningar inom skadeservice och vår jour finns tillgänglig dygnet runt för åtgärder av akuta skador. 

Vi har rätt kompetens, resurser och utrustning för att effektivt förebygga, begränsa och åtgärda skador på ett kostnadseffektivt sätt.

Kontakta oss gärna eller besök vår hemsida för mer information: http://www.ocab.se 

 

VD:
Ola Spetz
Tradgardsgrossisten_2021.jpg
Partihandlarvägen 1, 120 44 Årsta, Sverige 19.72 km

Tgross är Stockholms största trädgårdsbutik för yrkesfolk inom ”gröna sektorn”.
Vi erbjuder professionella varor som t.ex. redskap, jord, bevattning, växtvård, gräsfrö, gödning, arbetskläder, granar, planteringskärl, gräskanter mm. Vi har ett brett utbud av lökar samt utför lökmaskinplantering i egen regi. Vi har 30 år i branschen och säljer via två butiker i Stockholm samt via vår webb shop.

”Proffsbutiken för dig verksam inom trädgård och anläggning”

VD:
Rickard Söderberg
Broderna_Siljendahls_2021.jpg
Västertorpsvägen 135, 129 44 Hägersten, Sverige 20.51 km

Vi tillhandahåller allt inom måleri- och dekorationsarbeten med äldre metoder och färgval. Men vi utför även lägenhetsrenovering, utvändigt måleri och fönsterrenovering.

Våra mål:

• Att skapa nöjda kunder.
• Att ha långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare.
Att kvalitet och miljötänk skall ingå som en naturlig del i arbetet hos våra anställda.
• Att vara ett seriöst måleri med god ekonomi.

VD:
Conny Endrell
Ahlsell_2021.jpg
Årstaängsvägen 11, 117 43 Stockholm, Sverige 21.61 km

Ahlsell Fastighet har dedikerad personal som enbart arbetar med att förse er med rätt produkter inom allt som rör fastighetsskötsel, såväl inne som ute. Med ett brett sortiment inom el, VVS, verktyg, kläder, ventilation, redskap, bygg och beslag tar vi ansvar för att få fram vad våra kunder efterfrågar. 

Med över 100 000 unika artiklar i lager för leverans dagen efter löser vi materiel-behoven för såväl mindre fastighetsägare som hela Sveriges allmännytta. 

”Vi har över 100 butiker i Sverige och via http://www.ahlsell.se når du vår webshop innehållande mer än 300 000 artiklar. Skaffa inlogg och få tillgång till Svenska kyrkans unika avtal. Hittar du inte det du söker är våra innesäljare specialister på att vara detektiver tillsammans med våra leverantörer.”

VD:
Claes Seldeby
Flinks_2021.jpg
104 25 Stockholm, Sverige 22.48 km

Flinks Järn har levererat förnödenheter, arbetskläder, verktyg och maskiner till yrkesfolket sedan 1907. I Stockholm har vi fem snabbgrossar på 2 500 kvadratmeter vardera. 

Sortimentet omfattar 20 000 artiklar. Bland annat Rebit stenverktyg, Stihl Trädgårds-maskiner, Felco beskärning, Fiskars redskap och mycket mera. Hör av dig så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just ditt behov. Vi har öppet alla helgfria vardagar 06.00 – 17.00 året runt. Telefon 08-131210 

http://www.flinks.se

”Vår enda uppgift är att göra yrkesfolkets vardag enklare.”

VD:
Claes Lundqvist
Sound_Cop_2021.jpg
Heleneborgsgatan 17, Stockholm, Sverige 22.54 km

SoundCop consulting erbjuder helhetslösningar inom ljud, ljus och bild, vilket även omfattar talat utrymningslarm och hörhjälpmedel. 

Aktuella referenser:
Maria Magdalena kyrka, Stockholm. Nominerad till en mondo award 2018.
Gustav Vasa kyrka, Stockholm. Nominerad till en Inavation award 2019.
Vinnare av mondo award 2019 I kategorin house of worship.

”Vi skräddarsyr anläggningar för enkelt användande som ändå öppnar upp för mer avancerade sammanhang. Vi använder oss enbart av produkter vi själva vill använda och litar på.”

VD:
Jacob Tormod-Julin
Glasdon_2021.jpg
102 48 Stockholm, Sverige 23.57 km

Glasdon kan hjälpa dig att skapa en trivsam miljö! Speciellt för kyrkogårdar erbjuder vi bl.a. moderna och stilrena papperskorgar såsom underhållsfria och hållbara parkbänkar gjorda av återvunna material. Med mer än 60 års erfarenhet i Europa har vi samlat mycket kunskap inom avfallshantering, sopsortering och inredning av utomhusmiljöer.

Företaget utökar ständigt sitt sortiment för att kunna uppfylla sina kunders specialkrav. Betoningen ligger på kostnadseffektiviteten, bra kvalitet och utmärkt kundservice.”

Frida_Walter_2021.jpg
Stockholm, Sverige 23.57 km

Föreläsningen ”Varför går hon inte” är en föreläsning om våld i nära relationer. Frida är utbildad akut undersköterska samt utbildad jourkvinna på ett skyddat boende för kvinnor och barn. Kunskapen inom detta tabubelagda ämne är gedigen och föreläsningen är helt utan filter för hur verkligheten kan se ut. Skuld, skam, rädsla, medberoende, krishantering, polisanmälningar, manipulationer, våld, hot, trakasserier är bara en del av allt det svåra en utsatt person måste handskas med. För att finna förmågan att bli stark i det svaga krävs rätt hjälp och stöttning, likaså för att möjliggöra för en förändring. Kvinnojourerna skapar en frizon för kvinnor och barn på flykt, jourerna erbjuder inte bara vila och trygghet, här kan lyckan mitt i sorgen även få ta plats i det svåra. Många ställer frågor som ”Var finns hjälpen” och ”Varför går hon inte”. En frigörelse är svår och arbetsam men med kunskap i tid ökar chansen att en utsatt person går vid första slaget och inte vid sista slaget. 

Några av de som redan bokat föreläsning:

Bollmoradalens kyrka
Katrineholm & Vingåkers socialförvaltning
Stadsmissionens Folkhögskola
Länsföreningar för tjej- och kvinnojourer i Dalarna
Tyresö tjej- och kvinnojour
Friskis&Svettis
Skärgårdshotellet
Brännpunkten
UngFritid …

Stanley_2021.jpg
Lindhagensgatan 76, 112 18 Stockholm, Sverige 24.23 km

Ett internationellt säkerhetsföretag

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security ingår i STANLEY Black & Decker-koncernen. Vi finns i 12 europeiska länder med över 10 000 medarbetare och 200 000 kunder. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.

”Vi hjälper företag med inbrottslarm, kamera, lås och passagesystem, brandlarm och larmcentral med tillhörande tjänster.”

VD:
Magnus Wingmark
Blachere_2021.jpg
Strandbergsgatan 51, 112 51 Stockholm, Sverige 24.84 km

BLACHERE har tillverkat belysningar i 45 år. Vi har funnits i Sverige sedan 2012 och jobbar tillsammans med kommuner, storstäder och köpcentrum över hela Sverige. Vi erbjuder produkter av högsta kvalitet, miljövänliga och till bästa pris. 

”Ljuset är vår länk”

VD:
Andreas Phamgia
Pressa_2021.jpg
Sveavägen 61, 113 59 Stockholm, Sverige 24.89 km

Med Pressa sparar du tid och pengar. Här konkurrerar Sveriges ledande IT- och teknikåterförsäljare om att ge dig ett så bra erbjudande som möjligt när du köper in IT-produkter. Du tar bara in offerter, jämför och väljer den återförsäljare som ger er bäst pris, leveranstid eller betalningsvillkor. Lika enkelt som bekvämt.

”NTI gymnasiet sparade femsiffrigt med Pressa”
– Habeeb Yousif, Vaktmästare på NTI Gymnasiet

”Jag gör inga inköp utan att kolla med Pressa först”
– Emir Saffar, CIO på Ur&Penn

”Jag testade Pressa och det var väldigt smidigt. Det är en tjänst som ligger i tiden”
– Christopher Svensson, CIO på Live it Experiences

Electrosound_2021.jpg
Grindstuvägen 44, 167 33 Bromma, Sverige 25.33 km

Electrosound AB.

Med rötterna i musiken.

Levererar med mångårig tradition förstklassiga Ljud-/Musik-system och styrningar för fasta installationer och mobila lösningar i offentliga miljöer som: 

Konserthus, Teatrar, Kyrkor, Konferensrum, Bakgrundssystem, m.fl.

Trevliga tekniker med lång yrkeserfarenhet av högklassiga ljud-lösningar för Tal & Musik, med stark prioritet på en nära kundkontakt. 

VD:
Håkan Brollan Söderström
KA_Jonssons_2021.jpg
Birger Jarlsgatan 90, 114 20 Stockholm, Sverige 25.39 km

Företaget grundades år 1902 av svärdfejare Knut Albert Jonsson och 1914 skedde övergången från att få reparera svärd till framställning av kristallkronor. 

Sedan sommaren 2016 driver gördelmakarna Jörgen och Robert verksamheten vidare i dom nya lokalerna på Birger Jarlsgatan 90 i Stockholm.

”Vi har under decennier jobbat med renoveringar och reparationer av kyrkans ljuskronor, lampetter, ljusstakar samt andra mässings/silverföremål och vi har ett tätt samarbete med bla. konservatorer och riksantikvarieämbetet.”

VD:
Robert Ahlqvist
Virbela_2021.jpg
Nibble 12, 153 91 Järna, Sverige 25.53 km

Virbela Ateljé har en lång erfarenhet och kunskap av att formge fontäner och konstruera estetiskt utformade och ekologiska vattenanläggningar.

Ett stilla porlande vatten, en fontän eller en strömmande bäck i minneslunden förstärker den sinnliga upplevelsen och skapar en estetiskt tilltalande och meditativ oas. 

Vatten är centralt i skapelseberättelserna, vi föds och döps i vatten. Vatten är livets grundläggande beståndsdel och förutsättningen för den biologiska mångfalden.

”Några av våra anläggningar hittar man i Mariefreds församling, Ströveltorps församling Starby Kyrka, Bräcke-Revsunds Pastorat,
Åhls församling Insjön och Frustuna Församling Gnesta.”

VD:
Torbjörn Frisö
Arva_Trading_2021.jpg
Industrivägen 14, 171 48 Solna, Sverige 26.85 km
Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90

Arva Trading är generalagent för välrenommerade d&b audiotechnik samt ett flertal andra världsledande tillverkare av professionell ljudutrustning från hela världen. Gemensamt för dessa är att de uppfyller de absoluta krav på ljudkvalitet och tillförlitlighet, som har blivit ett signum för företaget. Arva har kontor i Stockholm, Malmö och Umeå. Ett nätverk av kunniga installatörer finns runt om i Sverige. 

Vi har installerat d&b:s pelarhögtalare xC-Series i ett flertal kyrkor med fantastiskt bra resultat. I Gustav Vasa kyrka, som har en efterklangstid på hela 7,5 sek, var d&b xC-Series ett självklart val för att kunna få ordning på ljudet, säger Jacob Julin på Sound Cop Consulting.” 

VD:
Olof Arvidsson
Introteknik_2021.jpg
Herserudsvägen 5, 181 50 Lidingö, Sverige 27.34 km

INTROTEKNIK AB Är specialisten för underhåll av järn och plåt på kulturhistoriska objekt. Vi har levererat färg till målning av plåttak, fönster, portar och spiror till mer än 100 kyrkor under de senaste 30 åren. I mer än 15 år har vi levererat Isotrol och Isoguard Pansar till kyrkogårdar för underhåll av staket, gravvårdar, kors och portar. Resultaten är goda och våra linoljebaserade produkter godkänns normalt av byggnadsantikvarier.

Underhåll av plåt och järnkonstruktioner är svårt. För att få goda resultat krävs att man väljer en kunnig konsult, rätt färg samt kontrollerar att arbetet utförs i enligt beskrivning. 

Att anlita en kontrollant kostar förstås lite mer men är en bra försäkring för ett gott resultat. Allt för många församlingar har dyrt fått erfara detta efterhand.

Vi planerar att arrangera digitala seminarier rörande underhåll av järn och plåt på kultur-historiska objekt för kyrkor och kyrkogårdar under våren. Finns intresse att medverka så skicka intresseanmälan till seminarier@introteknik.se så återkommer vi med mer information.

För mer information om våra produkter skicka mejl till info@introteknik.se eller ring 08-5907 3750.

VD:
Lars Kjellberg
Ambisonic_2021.jpg
Fredsgatan 23, 172 33 Sundbyberg, Sverige 28.5 km

Ambisonic hjälper er församling att välja rätt teknik när ni ska investera eller komplettera. Ljudanläggningar, bildlösningar och streaming är våra specialistområden.

Drömmer ni om att utveckla församlingens musikliv? Vi har mångårig erfarenhet av allt från kör- och orkestermusik till popmusik och musikaler.

Vill ni webbsända? Botanisera bland färdiga paket på tekniktillkyrkan.se eller kontakta oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning tillsammans med er.

Vi fokuserar på hög användarvänlighet och levererar utrustning från några av världens ledande tillverkare. Men vi vill erbjuda mer än det – utbildning, support och stor kunskap inom teknik till kyrkan. Vi ser fram emot att höras!

VD:
Joseph Persson
Valter_Eklund_2021.jpg
Vällingby, Stockholm, Sverige 30.2 km

Valter Eklund Stenentrepenader AB är ett specialistföretag som utför alla typer av sten-arbeten och stenentreprenader. Bland annat golv, fasader, trappor, badrum, kök, markbeläggningar, murar m.m.

VE Sten AB med import och egen verkstad. Tillverkar, tillhandahåller och säljer alla typer av stenmaterial. Bland annat golv, väggplattor, gat- & kantsten, markhällar, fönsterbänkar, bänkskivor för kök och badrum, trappor, beklädnader, fasader, murar m.m.

VD:
Mikael Stjernborg
Showing 1 - 20 of 35 results