Flinks_2023.jpg
104 25 Stockholm, Sverige
3 Götgatan Stockholm Stockholms län 116 46 SE

Flinks Järn har levererat förnödenheter, arbetskläder, verktyg och maskiner till yrkesfolket
sedan 1907. Vi har fem snabbgrossar i Stockholm och en i Norrköping. Alla på 2 500 kvadratmeter vardera. Sortimentet omfattar 20 000 artiklar. Bland annat stenverktyg, Stihl Trädgårds-maskiner, Felco beskärning, Fiskars redskap och mycket mera. Hör av dig så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just ditt behov. Vi har öppet alla helgfria vardagar 06.00–17.00 året runt.  

http://www.flinks.se

08-13 12 10 Stockholm | 011-28 37 00 Norrköping

Vår enda uppgift är att göra yrkesfolkets vardag enklare.

Antal anställda:
100
Grundat år:
1907
Omsättning:
330 MSEK
VD:
Claes Lundqvist
Försäljningschef:
Petter Jansson
Huvudägare:
Claes Lundqvist
Marknadschef:
Petter Jansson
Kontakt mot Kyrkan:
Petter Jansson
Nola_2023.jpg
Repslagargatan 15B, Stockholm, Sverige 0.21 km

På Nola titulerar vi oss med stolthet som samhällsengagerade problemlösare. För oss betyder det att vår design alltid är och alltid varit sprungen ur reella och mänskliga behov. Vi drivs av social hållbarhet, att göra städer och urbana platser tryggare, mer upplevelserika och tillgängliga. 

Parksoffan Sigill har utformats för att tåla det nordiska klimatet, hålla höga krav på hållbar produktion och designmässig kvalitet. Inspiration från arkitekt Sigurd Lewerentz kan ses i de rena materialvalen och explicita linjerna. Specifikt framtagen för kyrkogårdar är soffan formgiven för människor att mötas och samtala i, men samtidigt enkel att flytta, stapla och lagra.

VD:
Henrik Edlund
Alimo_2023.jpg
Stockholm, Sverige 1.1 km

Föreläsningen bär titeln ”Varför går hon inte?” vilket inte bara är en titel utan också en fråga som många i samhället ställer. Våld i nära relationer är ett tabubelagt ämne som är komplex, genom spetsinriktad kunskap och samverkan möjliggör vi för en livsviktig förändring. Jag är utbildad jourkvinna med mångårig erfarenhet av att möta våldsutsatta kvinnor och barn på skyddade boenden, jag är också utbildad forensisk sköterska och arbetar på Akut-mottagningen för våldtagna. Jag arbetar även som författare och har skrivit flertal handböcker inom ämnet. Föreläsningen anpassas efter målgrupp och behov, tillsammans skapar vi ett upplägg som passar just er verksamhet bäst. 

Några av de som redan bokat föreläsning:
Tyresö församling · Falkenberg församling · Friskis & Svettis · Kvinnojouren Huddinge · Ung Fritid Nynäshamn · Västermalms församling · Katrineholm & Vingåkers socialförvaltning · Haninge Kvinnojour Tyresö tjej- och kvinnojour · Skeppsholmens Folkhögskola · Länsföreningen för tjej- och kvinnojourerna i Dalarna · Akutmottagningen för våldtagna SÖS· Aleris Handens sjukhus · Abortmottagningen Södersjukhuset · Brännpunkten Sunnerbyskolan · Café Bonza · S-kvinnorna Tyresö · Gustaf Vasa församling · Advokatbolaget Opus AB · Beroendecentrum LARO i Luleå · Plushögskolan · Karolinska Institutet · Brottsofferjouren Stockholm-Gotland · Tyresö Bostäder AB · Kvinnojouren Arvidsjaur · Kvinnojouren Sandviken · Brottsofferjouren Södra Stockholm · Socialpsykiatrin Farsta · Alingsås Pastorat · Brottsofferjouren Södertälje · Beroendecentrum Stockholm · Kvinnojouren Boden · Kvinno- och Tjejjouren Borås · Östhammarshem · Telge bostäder AB · STHLM Väst Tjej- och kvinnojour · Södersjukhuset ST-läkare · Finspång församling · Kvinnojouren Embla …

EnergiEngagemang_2023.jpg
Stockholm, Sverige 1.1 km

EnergiEngagemang installerar solcellsanläggningar åt Svenska Kyrkan i hela Sverige. Vi är en certifierad installatör av solel enligt krav från Energimyndigheten och är registrerade hos Elsäkerhetsverket. 

Vi är specialiserade på större solcellsparker och fastighetsinstallationer. Varje byggnad och läge är unik och det är viktigt att anläggningen anpassas utifrån fastighetens specifika förutsättningar. 

Stockholm | Strängnäs | Linköping | Kalmar | Göteborg | Lund 

Det har varit ett mycket gott samarbete och EnergiEngagemang har hjälp oss hela vägen från idé till färdig anläggning. Alla kontakter vi haft med dem har varit positiva och vi kommer vända oss till dem igen när vi är redo att bygga ut fler paneler. 

– Johan Ernstson, kyrkoherde i Tjörns pastorat.

HP_2023.jpg
HP
Stockholm, Sverige 1.1 km

Nu är det enkelt att möjliggöra hybrida arbetssätt. Med HPs datorer är gränserna för vad som räknas som en kontorsplats utsuddade. Med hjälp av digitala arbetsytor kan hybridarbetsmodeller införas som ger anställda en överlägsen användarupplevelse, uppfyller målen för säkerhet, produktivitet och medarbetarnöjdhet för verksamheten samt är hanterbara för IT-avdelningen.

”Vi skapar teknik som gör livet bättre för alla. Vi vet att genomtänkta idéer kan komma från vem, var och när som helst. Och allt som krävs är en idé för att förändra världen.”

Petra Nätterholm
Sales Specialist

Visono_2023.jpg
Artillerigatan 6, Stockholm, Sverige 1.57 km

Visono Media AB är distributör av högkvalitativ ljud och bildutrustning sedan mer än 20 år tillbaka. Vi har ett brett sortiment för Film/TV, Broadcast, Scen, Teater och Installation, särskilt för kyrkmiljö hittar ni bl a

– Trådlösa system och headset från ACE, DPA och Sennheiser
– Riktade högtalare från Akoustik Arts och Hypersound
– Mediaspelare / Digital Signage från BrightSign, Nexmosphere och Waves Systems

VD:
Jan Westling
Monoplus_2023.jpg
Högalidsgatan 36, 117 30 Stockholm, Sverige 1.88 km

Mono+ erbjuder helhetslösningar inom ljud, ljus, och bild, vilket även omfattar interiör- och exteriörbelysning, talat utrymningslarm och hörhjälpmedel. 

Aktuella referenser:
Gustav Vasa kyrka, Stockholm. Nominerad till en Inavation award 2019,
vinnare av mondo award 2019 I kategorin house of worship.
Staffanskyrkan i Gävle, 2021
Sollentuna kyrka, 2021
S:t Paulskyrkan, 2022

Vi skräddarsyr anläggningar för enkelt användande som ändå öppnar upp för mer avancerade sammanhang. Vi använder oss enbart av produkter vi själva vill använda och litar på.

VD:
Carl Fredrik Moritz
Edurus_2023.jpg
Tegnérlunden 14, 113 59 Stockholm, Sverige 2.33 km

Edurus AB är en av Sveriges största gravstenstillverkare med produktion i Malung och Kina.  Idag monterar vi c:a 5 000 gravstenar per år över hela Sverige. Tack vare våra stora volymer, duktiga kundrådgivare och effektiv produktion kan vi erbjuda både bättre kvalitet, värde och pris för våra kunder. Det är också därför vi inte bara är huvudleverantör till det välkända Fonus utan även officiell samarbetspartner till SBF samt ett flertal andra begravningsbyråer. 

Vi söker nu fler återförsäljare för spännande samarbeten. Välkommen att kontakta oss för att höra vad vi kan erbjuda! 

VD:
Marcus Skinnar
Delicard_2023.jpg
Liljeholmsstranden 3, 117 43 Stockholm, Sverige 2.51 km

Gåvokort för alla smaker och tillfällen!

Delicard gåvokort fungerar alltid. Köp ett eller flera tusen. Skicka dem digitalt, med post eller dela ut dem på plats. De finns i flera prisklasser och vi kan alltid trycka en bild/logga eller hälsning på kortet. 

Mottagaren väljer i lugn och ro sin gåva och även dag för leverans. 

Vi har funnits i över 40 år och har en kundnöjdhet på hela 97 % – en trygghet när du vill vara säker på att allt blir som du har tänkt dig!

Beställ dina gåvokort direkt online på delicard.se eller ring oss på 08-556 116 16.
Vi hjälper dig gärna!

VD:
Stéphane Philippe Dufour
KA_Jonssons_2023.jpg
Birger Jarlsgatan 90, 114 20 Stockholm, Sverige 2.94 km

Företaget grundades år 1902 av svärdfejare Knut Albert Jonsson och 1914 skedde övergången från att få reparera svärd till framställning av kristallkronor. 

Sedan sommaren 2016 driver gördelmakarna Jörgen och Robert verksamheten vidare i dom nya lokalerna på Birger Jarlsgatan 90 i Stockholm.

Vi har under decennier jobbat med renoveringar och reparationer av kyrkans ljuskronor, lampetter, ljusstakar samt andra mässings/silverföremål och vi har ett tätt samarbete med bla. konservatorer och riksantikvarieämbetet.

VD:
Robert Ahlqvist
Structor_2023.jpg
Solnavägen 4, 113 65 Stockholm, Sverige 3.71 km

Structorgruppen består av ca 35 olika bolag som tillsammans erbjuder tjänster inom hela samhällsbyggnadssektorn över hela Sverige. I gruppen finns en särskild spetskompetens inom klimatanpassning och erfarenhet av förvaltning av kyrkobyggnader och kyrkogårdar. Vi kan de krav och utmaningar som ställs i dessa speciella miljöer och har en lång erfarenhet av arbete med klimatanpassningsfrågor. 

Maria Berg Lissel, maria.berg.lissel@structor.se
Kontakt mot Kyrkan – Klimatanpassning

Terese Wängdahl, terese.wangdahl@structor.se
Kontakt mot Kyrkan – Kyrkobyggnadsvård och förvaltning

Magdalena Thorsbrink, magdalena.thorsbrink@structor.se
Kontakt mot Kyrkan – Vattenhantering

VD:
Monica Granberg
Preem_2023.jpg
Warfvinges väg 45, 112 51 Stockholm, Sverige 3.99 km

PREEM är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2035 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan. Preems raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka 1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2021 var Preems omsättning 89,6 miljarder SEK.

VD:
Magnus Heimburg
Miele_Tvatt_2023.jpg
Industrivägen 20, 171 48 Solna, Sverige 5.09 km

I mer än 120 år har vi byggt maskiner som håller länge. Enda sedan starten 1899 har vår filosofi och motto varit “Immer Besser” (Alltid bättre). Miele är ett tyskt familjeföretag som ägs och drivs av fjärde generation Miele och Zinkann. 

Miele Professional tillverkar tvättmaskiner för den professionella användaren som värdesätter snabba program, maximal driftsäkerhet och anpassade lösningar för olika typer av verksamheter. 

Vi hjälper er att ta fram en tvättlösning som passar era behov.

Helt rätt maskiner för kyrkans behov. Snabba och extremt robusta.

VD:
Niklas Mair
Miele_Disk_2023.jpg
Industrivägen 20, 171 48 Solna, Sverige 5.09 km

I mer än 120 år har vi byggt maskiner som håller länge. Enda sedan starten 1899 har vår filosofi och motto varit “Immer Besser” (Alltid bättre). Miele är ett tyskt familjeföretag som ägs och drivs av fjärde generation Miele och Zinkann. Miele Professional tillverkar diskmaskiner för den professionella användaren som värdesätter snabba program, maximal driftsäkerhet och anpassade lösningar för olika typer  av verksamheter.

Vi hjälper er att välja rätt diskmaskin för era behov.

En proffsdisk som ser ut som och är lika lätt att använda som din diskmaskin där hemma, men med den stora skillnaden att den diskar på endast 5 minuter. Perfekt för församlingshem eller uthyrningslokaler med många nya användare. Till skillnad från en tankdisk så behöver du inte heller tänka på att byta vatten. Mieles proffsmaskiner diskar endast med färskvatten i höga temperaturer. Med andra ord 100% hygiensäker för alla typer av användare.

VD:
Niklas Mair
Winther_2023.jpg
Frustunavägen 37, 125 40 Älvsjö, Sverige 5.2 km

Winther Sound Solutions erbjuder er och er församling en komplett ljuduppgradering med fokus på hög kvalitet och anpassning efter era unika förutsättningar. Med vår mångåriga erfarenhet av både stora och små installationer kan ni vara säkra på att vi kan leverera ett ljudsystem som uppfyller era förväntningar.

Vi erbjuder inga standardpaket, utan arbetar tillsammans med er för att skapa ett unikt förslag som passar just er kyrkas behov. Vi är vana att arbeta i estetiskt känsliga och akustiskt svåra miljöer och ser alltid till att våra installationer smälter in sömlöst i den befintliga miljön.

Vårt eget fokus ligger på ljud och ljudkvalitet, men vi har också bred erfarenhet av live-event, akustikmätningar och utbildning inom gymnasie- och högskolemiljöer.

Vi är ett ungt företag med en gedigen bakgrund och en meritlista som imponerar. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri konsultation och låt oss hjälpa er att ta församlingens ljud till nästa nivå med Martin Audio-högtalare från Winther Sound Solutions.

ARVA_2023.jpg
Industrivägen 21, 171 48 Solna, Sverige 5.22 km
Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90

Arva Trading är generalagent för välrenommerade d&b audiotechnik samt ett flertal andra världsledande tillverkare av professionell ljudutrustning från hela världen. Gemensamt för dessa är att de uppfyller de absoluta krav på ljudkvalitet och tillförlitlighet, som har blivit ett signum för företaget. Arva har kontor i Stockholm, Malmö och Umeå. Ett nätverk av kunniga installatörer finns runt om i Sverige. 

Vi har installerat d&b:s pelarhögtalare xC-Series i ett flertal kyrkor med fantastiskt bra resultat. I Gustav Vasa kyrka, som har en efterklangstid på hela 7,5 sek, var d&b xC-Series ett självklart val för att kunna få ordning på ljudet, säger Jacob Julin på Mono+.

VD:
Olof Arvidsson
SELA_2023.jpg
Skebokvarnsvägen 135, Bandhagen, Sverige 6.14 km

Sela AB är ett företag med lång erfarenhet inom installation av ljud och bildsystem i krävande miljöer så som kyrkor och andra offentliga lokaler. Med vår kompetens och kundens önskemål i fokus, samarbetar vi med kunden för att skapa ett väl fungerande ljud och bildsystem som är anpassat till verksamheten och behov.

Sela AB är fabrikat och leverantörsoberoende. Vi arbetar med de flesta välkända fabrikat på marknaden. Låt oss hjälpa er med projektering, installation och service.

VD:
Lennart Johansson
Hydroscand_2023.jpg
Sköndal, Stockholm, Sverige 8.15 km

Hydroscand är ett internationellt familjeägt företag som grundades i Stockholm 1969. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter genom en kunddriven och decentraliserad organisation.

SlangExpress är Hydroscands rikstäckande mobila slangjour med fler än 65 servicebussar i hela Sverige, alla utrustade med ett brett produktsortiment. Våra servicetekniker hjälper dig på plats med såväl akuta slangbyten som förebyggande underhåll och diagnostik. Med Hydroscands mobila slangservice får du alltid snabb, professionell och säker service.

Förebyggande underhåll
Med diagnostik från SlangExpress får du en genomgång av maskinens slangar. Det förebyggande underhållet minskar risken för kostsamma, oplanerade driftstopp och säkerställer en miljövänlig drift.

Ring 020-46 46 00 eller boka online på hydroscand.se/slangexpress

Daikin_2023.jpg
Svärdvägen 19, Danderyd, Sverige 9.3 km

Daikin, ett världsledande företag inom kyla och värmepumpar. Vi har lång erfarenhet av energibesparing i svenska kyrkor. Med respekt för unika behov erbjuder vi optimala lösningar med modern värmepumpsteknik som flexibelt kan anpassas för optimal energibesparing och klimatstyrning. Tyst och diskret låter vi värmeanläggningen göra sitt jobb. Utedelen kan placeras hela 50-65 meter från byggnaden. 

”Kyrkor är ofta stora energislukare. Kostnaden för uppvärmning, utslaget på den tid lokalerna verkligen används, är hög. Modern värmepumpteknik som flexibelt kan anpassas för hållbar, optimal energibesparing och klimatstyrning sänker kostnaderna och ökar komforten avsevärt.”

VD:
Tom Decuypere
Entrebolaget_2023.jpg
Åvägen 40A, Huddinge, Sverige 9.79 km

Vi säljer och monterar hållbara modeller av skrapgaller, skrapmattor och torkmattor till fastighetsbolag, flygplatser, sjukhus, skolor, ambassader och kyrkor. Vår Centrummatta, ersätter främst lösa s.k. bytmattor, men passar utmärkt i alla gångstråk och offentliga rum. Städbolagens givna favorit och anpassningsbar i storlek och färg. Vi arbetar även med taktila stråk i offentliga miljöer.

”Tiden är mogen för att sluta skjutsa runt lösa bytmattor i ett negativt kretslopp. Om vi kan vara snällare mot vår miljö samtidigt som vi sparar pengar, så blir det lätt att välja rätt.”
Kontakta Entrébolaget när ni vill ha en hållbar helhet.

VD:
Olle Forsberg
AquaGate_2023.jpg
Danderyd, Sverige 9.94 km

Aquagate är en komplett leverantör av nya bevattningsanläggningar. Vi utför även service och reparationer av befintliga anläggningar. Vi använder kvalitetsprodukter från flera kända varumärken bl a Toro. 

Aquagate arbetar även med fontäner och vattenkonst, från projektering till färdig anläggning. Vi har produkterna som behövs för Era anläggningar på vårt välfyllda lager, med snabba leveranser.

Vår välutbildade personal har välutrustade servicebilar och en komplett maskinpark – alltid redo hjälpa dig med din anläggning. 

”Vatten är en resurs vi har till låns – Aquagate har som målsättning att på ett effektivt, energioptimalt och ekonomiskt sätt ta tillvara den, till gagn för dig som kund och miljön.”
Jan-Erik Lindblom VD

VD:
Jan-Erik Lindblom
Showing 1 - 20 of 40 results