Arva_Trading_2021.jpg
Industrivägen 14, 171 48 Solna, Sverige
12 Industrivägen Solna Stockholms län 171 48 SE
Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90

Arva Trading är generalagent för välrenommerade d&b audiotechnik samt ett flertal andra världsledande tillverkare av professionell ljudutrustning från hela världen. Gemensamt för dessa är att de uppfyller de absoluta krav på ljudkvalitet och tillförlitlighet, som har blivit ett signum för företaget. Arva har kontor i Stockholm, Malmö och Umeå. Ett nätverk av kunniga installatörer finns runt om i Sverige. 

Vi har installerat d&b:s pelarhögtalare xC-Series i ett flertal kyrkor med fantastiskt bra resultat. I Gustav Vasa kyrka, som har en efterklangstid på hela 7,5 sek, var d&b xC-Series ett självklart val för att kunna få ordning på ljudet, säger Jacob Julin på Sound Cop Consulting.” 

Antal anställda:
12
Grundat år:
1989
Omsättning:
50 MSEK
VD:
Olof Arvidsson
Styrelseordförande:
Olof Arvidsson
Försäljningschef:
Peter Beckman
Kontakt mot Kyrkan:
Natanael Lyckelind
Blachere_2021.jpg
Strandbergsgatan 51, 112 51 Stockholm, Sverige 2.07 km

BLACHERE har tillverkat belysningar i 45 år. Vi har funnits i Sverige sedan 2012 och jobbar tillsammans med kommuner, storstäder och köpcentrum över hela Sverige. Vi erbjuder produkter av högsta kvalitet, miljövänliga och till bästa pris. 

”Ljuset är vår länk”

VD:
Andreas Phamgia
Stanley_2021.jpg
Lindhagensgatan 76, 112 18 Stockholm, Sverige 2.63 km

Ett internationellt säkerhetsföretag

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security ingår i STANLEY Black & Decker-koncernen. Vi finns i 12 europeiska länder med över 10 000 medarbetare och 200 000 kunder. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.

”Vi hjälper företag med inbrottslarm, kamera, lås och passagesystem, brandlarm och larmcentral med tillhörande tjänster.”

VD:
Magnus Wingmark
Electrosound_2021.jpg
Grindstuvägen 44, 167 33 Bromma, Sverige 2.99 km

Electrosound AB.

Med rötterna i musiken.

Levererar med mångårig tradition förstklassiga Ljud-/Musik-system och styrningar för fasta installationer och mobila lösningar i offentliga miljöer som: 

Konserthus, Teatrar, Kyrkor, Konferensrum, Bakgrundssystem, m.fl.

Trevliga tekniker med lång yrkeserfarenhet av högklassiga ljud-lösningar för Tal & Musik, med stark prioritet på en nära kundkontakt. 

VD:
Håkan Brollan Söderström
KA_Jonssons_2021.jpg
Birger Jarlsgatan 90, 114 20 Stockholm, Sverige 3.01 km

Företaget grundades år 1902 av svärdfejare Knut Albert Jonsson och 1914 skedde övergången från att få reparera svärd till framställning av kristallkronor. 

Sedan sommaren 2016 driver gördelmakarna Jörgen och Robert verksamheten vidare i dom nya lokalerna på Birger Jarlsgatan 90 i Stockholm.

”Vi har under decennier jobbat med renoveringar och reparationer av kyrkans ljuskronor, lampetter, ljusstakar samt andra mässings/silverföremål och vi har ett tätt samarbete med bla. konservatorer och riksantikvarieämbetet.”

VD:
Robert Ahlqvist
Pressa_2021.jpg
Sveavägen 61, 113 59 Stockholm, Sverige 3.01 km

Med Pressa sparar du tid och pengar. Här konkurrerar Sveriges ledande IT- och teknikåterförsäljare om att ge dig ett så bra erbjudande som möjligt när du köper in IT-produkter. Du tar bara in offerter, jämför och väljer den återförsäljare som ger er bäst pris, leveranstid eller betalningsvillkor. Lika enkelt som bekvämt.

”NTI gymnasiet sparade femsiffrigt med Pressa”
– Habeeb Yousif, Vaktmästare på NTI Gymnasiet

”Jag gör inga inköp utan att kolla med Pressa först”
– Emir Saffar, CIO på Ur&Penn

”Jag testade Pressa och det var väldigt smidigt. Det är en tjänst som ligger i tiden”
– Christopher Svensson, CIO på Live it Experiences

Ambisonic_2021.jpg
Fredsgatan 23, 172 33 Sundbyberg, Sverige 3.04 km

Ambisonic hjälper er församling att välja rätt teknik när ni ska investera eller komplettera. Ljudanläggningar, bildlösningar och streaming är våra specialistområden.

Drömmer ni om att utveckla församlingens musikliv? Vi har mångårig erfarenhet av allt från kör- och orkestermusik till popmusik och musikaler.

Vill ni webbsända? Botanisera bland färdiga paket på tekniktillkyrkan.se eller kontakta oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning tillsammans med er.

Vi fokuserar på hög användarvänlighet och levererar utrustning från några av världens ledande tillverkare. Men vi vill erbjuda mer än det – utbildning, support och stor kunskap inom teknik till kyrkan. Vi ser fram emot att höras!

VD:
Joseph Persson
Glasdon_2021.jpg
102 48 Stockholm, Sverige 4.32 km

Glasdon kan hjälpa dig att skapa en trivsam miljö! Speciellt för kyrkogårdar erbjuder vi bl.a. moderna och stilrena papperskorgar såsom underhållsfria och hållbara parkbänkar gjorda av återvunna material. Med mer än 60 års erfarenhet i Europa har vi samlat mycket kunskap inom avfallshantering, sopsortering och inredning av utomhusmiljöer.

Företaget utökar ständigt sitt sortiment för att kunna uppfylla sina kunders specialkrav. Betoningen ligger på kostnadseffektiviteten, bra kvalitet och utmärkt kundservice.”

Frida_Walter_2021.jpg
Stockholm, Sverige 4.32 km

Föreläsningen ”Varför går hon inte” är en föreläsning om våld i nära relationer. Frida är utbildad akut undersköterska samt utbildad jourkvinna på ett skyddat boende för kvinnor och barn. Kunskapen inom detta tabubelagda ämne är gedigen och föreläsningen är helt utan filter för hur verkligheten kan se ut. Skuld, skam, rädsla, medberoende, krishantering, polisanmälningar, manipulationer, våld, hot, trakasserier är bara en del av allt det svåra en utsatt person måste handskas med. För att finna förmågan att bli stark i det svaga krävs rätt hjälp och stöttning, likaså för att möjliggöra för en förändring. Kvinnojourerna skapar en frizon för kvinnor och barn på flykt, jourerna erbjuder inte bara vila och trygghet, här kan lyckan mitt i sorgen även få ta plats i det svåra. Många ställer frågor som ”Var finns hjälpen” och ”Varför går hon inte”. En frigörelse är svår och arbetsam men med kunskap i tid ökar chansen att en utsatt person går vid första slaget och inte vid sista slaget. 

Några av de som redan bokat föreläsning:

Bollmoradalens kyrka
Katrineholm & Vingåkers socialförvaltning
Stadsmissionens Folkhögskola
Länsföreningar för tjej- och kvinnojourer i Dalarna
Tyresö tjej- och kvinnojour
Friskis&Svettis
Skärgårdshotellet
Brännpunkten
UngFritid …

Sound_Cop_2021.jpg
Heleneborgsgatan 17, Stockholm, Sverige 4.36 km

SoundCop consulting erbjuder helhetslösningar inom ljud, ljus och bild, vilket även omfattar talat utrymningslarm och hörhjälpmedel. 

Aktuella referenser:
Maria Magdalena kyrka, Stockholm. Nominerad till en mondo award 2018.
Gustav Vasa kyrka, Stockholm. Nominerad till en Inavation award 2019.
Vinnare av mondo award 2019 I kategorin house of worship.

”Vi skräddarsyr anläggningar för enkelt användande som ändå öppnar upp för mer avancerade sammanhang. Vi använder oss enbart av produkter vi själva vill använda och litar på.”

VD:
Jacob Tormod-Julin
Flinks_2021.jpg
104 25 Stockholm, Sverige 5.22 km

Flinks Järn har levererat förnödenheter, arbetskläder, verktyg och maskiner till yrkesfolket sedan 1907. I Stockholm har vi fem snabbgrossar på 2 500 kvadratmeter vardera. 

Sortimentet omfattar 20 000 artiklar. Bland annat Rebit stenverktyg, Stihl Trädgårds-maskiner, Felco beskärning, Fiskars redskap och mycket mera. Hör av dig så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just ditt behov. Vi har öppet alla helgfria vardagar 06.00 – 17.00 året runt. Telefon 08-131210 

http://www.flinks.se

”Vår enda uppgift är att göra yrkesfolkets vardag enklare.”

VD:
Claes Lundqvist
Ahlsell_2021.jpg
Årstaängsvägen 11, 117 43 Stockholm, Sverige 5.25 km

Ahlsell Fastighet har dedikerad personal som enbart arbetar med att förse er med rätt produkter inom allt som rör fastighetsskötsel, såväl inne som ute. Med ett brett sortiment inom el, VVS, verktyg, kläder, ventilation, redskap, bygg och beslag tar vi ansvar för att få fram vad våra kunder efterfrågar. 

Med över 100 000 unika artiklar i lager för leverans dagen efter löser vi materiel-behoven för såväl mindre fastighetsägare som hela Sveriges allmännytta. 

”Vi har över 100 butiker i Sverige och via http://www.ahlsell.se når du vår webshop innehållande mer än 300 000 artiklar. Skaffa inlogg och få tillgång till Svenska kyrkans unika avtal. Hittar du inte det du söker är våra innesäljare specialister på att vara detektiver tillsammans med våra leverantörer.”

VD:
Claes Seldeby
Aquagate_2021.jpg
Danderyd, Sverige 5.51 km

Aquagate är en komplett leverantör av nya bevattningsanläggningar. Vi utför även service och reparationer av befintliga anläggningar. Vi använder kvalitetsprodukter från flera kända varumärken bl a Toro. 

Aquagate arbetar även med fontäner och vattenkonst, från projektering till färdig anläggning. Vi har produkterna som behövs för Era anläggningar på vårt välfyllda lager, med snabba leveranser.

Vår välutbildade personal har välutrustade servicebilar och en komplett maskinpark – alltid redo hjälpa dig med din anläggning. 

”Vatten är en resurs vi har till låns – Aquagate har som målsättning att på ett effektivt, energioptimalt och ekonomiskt sätt ta tillvara den, till gagn för dig som kund och miljön.”

Jan-Erik Lindblom VD

VD:
Jan-Erik Lindblom
Introteknik_2021.jpg
Herserudsvägen 5, 181 50 Lidingö, Sverige 6.14 km

INTROTEKNIK AB Är specialisten för underhåll av järn och plåt på kulturhistoriska objekt. Vi har levererat färg till målning av plåttak, fönster, portar och spiror till mer än 100 kyrkor under de senaste 30 åren. I mer än 15 år har vi levererat Isotrol och Isoguard Pansar till kyrkogårdar för underhåll av staket, gravvårdar, kors och portar. Resultaten är goda och våra linoljebaserade produkter godkänns normalt av byggnadsantikvarier.

Underhåll av plåt och järnkonstruktioner är svårt. För att få goda resultat krävs att man väljer en kunnig konsult, rätt färg samt kontrollerar att arbetet utförs i enligt beskrivning. 

Att anlita en kontrollant kostar förstås lite mer men är en bra försäkring för ett gott resultat. Allt för många församlingar har dyrt fått erfara detta efterhand.

Vi planerar att arrangera digitala seminarier rörande underhåll av järn och plåt på kultur-historiska objekt för kyrkor och kyrkogårdar under våren. Finns intresse att medverka så skicka intresseanmälan till seminarier@introteknik.se så återkommer vi med mer information.

För mer information om våra produkter skicka mejl till info@introteknik.se eller ring 08-5907 3750.

VD:
Lars Kjellberg
Tradgardsgrossisten_2021.jpg
Partihandlarvägen 1, 120 44 Årsta, Sverige 7.13 km

Tgross är Stockholms största trädgårdsbutik för yrkesfolk inom ”gröna sektorn”.
Vi erbjuder professionella varor som t.ex. redskap, jord, bevattning, växtvård, gräsfrö, gödning, arbetskläder, granar, planteringskärl, gräskanter mm. Vi har ett brett utbud av lökar samt utför lökmaskinplantering i egen regi. Vi har 30 år i branschen och säljer via två butiker i Stockholm samt via vår webb shop.

”Proffsbutiken för dig verksam inom trädgård och anläggning”

VD:
Rickard Söderberg
Broderna_Siljendahls_2021.jpg
Västertorpsvägen 135, 129 44 Hägersten, Sverige 8.31 km

Vi tillhandahåller allt inom måleri- och dekorationsarbeten med äldre metoder och färgval. Men vi utför även lägenhetsrenovering, utvändigt måleri och fönsterrenovering.

Våra mål:

• Att skapa nöjda kunder.
• Att ha långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare.
Att kvalitet och miljötänk skall ingå som en naturlig del i arbetet hos våra anställda.
• Att vara ett seriöst måleri med god ekonomi.

VD:
Conny Endrell
Valter_Eklund_2021.jpg
Vällingby, Stockholm, Sverige 8.32 km

Valter Eklund Stenentrepenader AB är ett specialistföretag som utför alla typer av sten-arbeten och stenentreprenader. Bland annat golv, fasader, trappor, badrum, kök, markbeläggningar, murar m.m.

VE Sten AB med import och egen verkstad. Tillverkar, tillhandahåller och säljer alla typer av stenmaterial. Bland annat golv, väggplattor, gat- & kantsten, markhällar, fönsterbänkar, bänkskivor för kök och badrum, trappor, beklädnader, fasader, murar m.m.

VD:
Mikael Stjernborg
Finbin_2021.jpg
Vällingby, Stockholm, Sverige 8.32 km

Finbin erbjuder eleganta, tidlösa och hållbara produkter där säkerhet och återvinning är viktigt.

• Kärlskåp
• Papperskorgar
• Bänkar
• Cykelställ 

Produkterna förhöjer miljön med sin diskreta nordiska design. Sortimentet är utformat för utomhus- och inomhusbruk och erbjuder rätt val oavsett omgivning genom material och färgval. Vi designar och tillverkar de flesta produkterna själva på vår fabrik i Finland.

Finbin är ett helägt dotterbolag till Lehtovuori Oy (grundat 1945) vilket är det ledande företaget i Finland för utomhusprodukter.

”Våra kärlskåp har använts i många år på kyrkogårdar runt hela Finland. Vi har fått höra att skåpen passar fint in i sin omgivning genom att färgval kan väljas efter miljön. Skåpen är helt i metall vilket garanterar lång hållbarhet. Kärlskåpen finns i olika storlekar för att klara av olika sorteringsfraktioner. Dessutom bidrar den enkla rengöringen till att hålla skåpen i fint skick.”

– Antti Kinnunen, Marknadschef Lehtovuori Oy

VD:
Eero Ojanen
Weber_Saint_Gobain_2021.jpg
Norra Malmvägen 76, Sollentuna, Sverige 10.13 km

Weber är världsledande tillverkare inom torrbruk och utvecklar tillverkar och säljer innovativa lösningar för samhällsbyggande, inom områdena mur och puts, golvavjämning, betong, fäst och fog, samt lättklinker, lättklinkerblock, -husgrunder och -element, i nära samarbete med kunder och systerföretag. Företaget grundades i Frankrike under tidigt 1900-tal och sedan 1996 ingår Weber i Saint-Gobain koncernen. Webers produkter finns hos över 400 återförsäljare över hela landet. Weber arbetar även med ett nätverk av certifierade entreprenörer inom fasad, golv, betong samt branschutbildade våtrums-entreprenörer som har specialkunskaper om Webers produkter och system. Weber har marknadens bredaste sortiment av allt från traditionella mur-och putsbruk till moderna fasadsystem, med eller utan isolering.

”Webers arbete med kulturhistoriska byggnader. 
Fram till 1940-talet var nästan all puts kalkbaserad. Grundregeln vid renovering av dessa ytor är att använda material som är så likt det ursprungliga som möjligt. Weber är behjälplig med att analysera och välja ut så att rätt material används vid murning och putsningsarbeten av äldre byggnader. Weber har ett brett sortiment av kalkbaserade produkter speciellt lämpade för denna typ av renoveringar.” 

VD:
Andrew Kristensen
Sela_2021.jpg
Harpsundsvägen 164, Bandhagen, Sverige 11.03 km

Sela AB är ett företag med lång erfarenhet inom installation av ljud och bildsystem i krävande miljöer så som kyrkor och andra offentliga lokaler. Med vår kompetens och kundens önskemål i fokus, samarbetar vi med kunden för att skapa ett väl fungerande ljud och bildsystem som är anpassat till verksamheten och behov.

”Sela AB är fabrikat och leverantörsoberoende. Vi arbetar med de flesta välkända fabrikat på marknaden. Låt oss hjälpa er med projektering, installation och service.”

VD:
Lennart Johansson
Skalleberg_Handelstradgard_2021.jpg
Ormbackavägen 67, Järfälla, Sverige 11.4 km

Företaget startades 1956 av Anita & Atle Skalleberg:
Idag ägs företaget av 4st syskon; Oddbjörn Skalleberg, Lennart Skalleberg, Terje Skalleberg, Roger Skalleberg och en brorson Joachim Skalleberg.

Handelsträdgården ligger i Järfälla där vi har vår produktion av årstidens krukväxter. Våra kunder består av: Fackhandel, Gardencenters, Trädgårdsanläggare, Kommuner och Kyrkogårdar.

Vi har en Grossiströrelse i Årsta Partihallar.

VD:
Lennart Skalleberg
Showing 1 - 20 of 36 results